❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje wszystkim rozpakowanym i trzymam kciuki za nierozpakowane dziewczyny😘 My wczoraj mielismy wazenie i Teos przegonil swoja wage urodzeniowa o 92g i od wyjscia ze szpitala o 122g wazy juz 1892g💪💪💪 maz w poniedzialek wrocil do pracy, mogl zostac dluzej na urlopie, ale szczerze ja jestem bardziej ogarnieta bez niego w domu😂 zreszta codzienniejest na obiedzie i jak cos to moze miec ekstra dzien wolny lub popoludnie😊 chlopcy mi bardzo pomagaja i sa jacys grzeczniejsi😉
YoYo85, Iskierka87, MomOfBoys, Molokay, Evli, tym_janek, m@rzenie, Kropka4 lubią tę wiadomość
-
Madu, dziękuję za informację w takim razie też spróbuję rozgrzać po pierwszym cc czegoś takiego nie miałam, dlatego myślałam, że to wpływ czynników zawnętrznych 🤷🏼♀️ ale uspokoiłaś mnie
Trzymam też kciuki aby was puścili jak najszybciej. Jakby wam się przeciagało tylko ze względu na żółtaczkę to zorientuje się w swoim miescie, czasem można wypożyczyć lampę do domu. Moja przyjaciółka tak robiła bo po 2 tygodniach w szpitalu świra dostawała. Wypisali ich i naświetlali się kolejne 3 tygodnie w domu już. Troche to kosztuje, ale czasem łatwiej tak niż być w szpitalu caly czas, szczegolnie jak drugi maluch czeka w domu
Co do męża to dalej ledwo żywy, ale zadeklarował, że co by się nie działo, to będzie robił za podnośnik (bo to cały czas o to się rozchodzi, że ja podnośić starszej nie mogę jeszcze 5,5 tygodnia). Ja bedzie trzeba to bedzie sie staral ogarniac jak najwiecej, byleby tylko jego matka nie musiala tu przyjechac 😂 chyba jeszcze mniej go cieszy taka wizja niz mnie mi sie udalo polozyc oba maluchy na drzemke. Pozna drzemka to bedzie dlugi wieczor, no ale trudno. Udalo mi sie przynajmniej cos zjesc, ogarnac juz kolacje na starszej, nadgonic was, wstawic pranie i teraz pije kawe czekajac az ktorys z maluchow sie obudzi. Obstawiam malucha bo ma w zwyczaju jadac co godzine, a tu minelo prawie 1,5h 🤷🏼♀️
madu, agniecha2101 lubią tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
Tym_janek mówisz, że im więcej dzieci tym więcej czasu, że nawet kawę można wypić super, że jakoś dajecie radę i obędzie się bez teściowej.
Madu trzymam kciuki za szybkie wyjście✊
Byłam dziś na ktg, rozwarcie zaczyna się robić, ale jakby nie ruszyło to w piątek mam przyjechać zrobić wymaz na 👑 a na sobotę mam skierowanie na przyjęcie na patologię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2020, 16:03
tym_janek, Evli, madu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej my po wizycie i jestem mega zadowolona 🙂 Weszliśmy razem z mężem i w końcu mogliśmy razem zobaczyć naszą córeczkę która już waży 2926g i ponoć ma dosyć długie włoski bo gin pokazał jak falują gdy ruszał głowicą po brzuchu 😄 z moją blizną wszystko ok i powinnam dotrwać do terminu na spokojnie. Malutka może osiągnąć wagę do około 3200g więc taka akuratna dzidzia, wzruszyłam się jak ją zobaczyłam i usłyszałam serduszko już się nie mogę doczekać kiedy ją wezmę w ramiona 🤗💗
Molokay, Evli, Asasa, MomOfBoys, m@rzenie, YoYo85, tym_janek, Kropka4, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMolokay dokładnie. Lekarz też konkretny wszystkiego się dowiedziałam, co mnie zasmuciło to jedynie to że niestety po cc bd skazana na siebie bo mąż nie będzie mógł mnie odwiedzić ani zobaczyć małej no ale co zrobić takie czasy 😒 oby tylko wszystko poszło sprawnie bo mój gin niedługo wraca z urlopu i ma być przy CC a ten lekarz u którego dziś byłam ponoć też ma być a wiem że jest w porządku bo już raz miałam u niego wizytę więc tak jakoś czuje się bezpieczniej i spokojniej 🙂
tym_janek lubi tę wiadomość
-
Asasa wrote:Na skierowaniu mam wpisane w celu obserwacji...
Ja nie wierzę, że u mnie za 3 dni już też ten magiczny 40 tydzień, a dziecię uparte siedzi w brzuchu
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
Iskierka super wiadomości 🙂😘fajnie, że mąż mógł wejść z Tobą 🙂
Zazu wiem, że już pytałam i mi odpowiadalas ale w międzyczasie zmieniłam telefon i zgubiłam tę informacje. Ty mi polecałas termometr z gietką końcówką, z canpola jeśli nie myle? Mogłabyś jeszcze raz podać model? Będę mega wdzięczna ☺😘Iskierka87 lubi tę wiadomość
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)
-
MomOfBoys wrote:Ja myślę, że będą indukować. Wg Twojego suwaczka będziesz już w 41t1d (albo 0d) to chyba nie ma co już obserwować tylko trzeba działać 😅
Ja nie wierzę, że u mnie za 3 dni już też ten magiczny 40 tydzień, a dziecię uparte siedzi w brzuchu
W nocy ze 3 skurcze i cisza dalej. -
Asasa wrote:Zobaczymy, nie wiem czy jeśli ktg będzie prawidłowe to będzie im się chciało indukować w świąteczny weekend, czy nie poczekają do poniedziałku
W nocy ze 3 skurcze i cisza dalej.
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️