❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ewa.katarzyna wrote:Dziewczyny czy na prenatalnych bądź na wizytach zwykłych lekarze mówią wam coś na temat wód płodowych? Czy jest ich odpowiednią ilość itp? Czy to dopeiro na połówkowych się sprawdza?
Ja do tej pory nie mam żadnej informacji na temat wód płodowych.
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)
-
ewa.katarzyna wrote:Dziewczyny czy na prenatalnych bądź na wizytach zwykłych lekarze mówią wam coś na temat wód płodowych? Czy jest ich odpowiednią ilość itp? Czy to dopeiro na połówkowych się sprawdza?❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
Kropka4 wrote:W książęce ciąży jest to odnotowane ?❤️Synek 2017
💔 5/6 hbd 2019
❤️Córeczka 26 lipca 2020
♥️ Córeczka 12 czerwca 2023
👩🏻 32 👦🏼 31 👩❤️👨 2010 👰🏻♀️🤵🏼♂️ 2014 -
ewa.katarzyna wrote:Dziewczyny czy na prenatalnych bądź na wizytach zwykłych lekarze mówią wam coś na temat wód płodowych? Czy jest ich odpowiednią ilość itp? Czy to dopeiro na połówkowych się sprawdza?
Ja teraz jeszcze nie miałam od niego info na ten temat, ale pamietam ze w pierwszej ciąży też nie zawsze mówił, bo ogólnie dużo gadamy i nie zawsze wychodzi ten temat, ale gdzieś tak po 20 tygodniu w raporcie jakie dostaje po USG było info o wodach2017 - listopad - córka
2020 - sierpień - córka -
-
nick nieaktualnyOk. To będę pytać na najblizszej wizycie o to i żeby mi te szyjkę w końcu zbadala bo Oststnio tego nie zrobiła...
Dziś miałam mieć dodatkowa wizytę w lux medzie ale zrezygnowałam dla własnego spokoju i bezpieczeństwa bo tam ponoć też sporo chorych jest, choc chciałam zobaczyć znów bąbelka. Najlepiej by było jak bym miała to usg w domu 😁 -
U nas w Leżajsku kolejne dwa przypadki i szpital zamknięty... Nie przyjmuje nawet na porodowke. Taki komunikat został wydany od dyrekcji szpitala 😟
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
Hej dziewczyny
Na tym etapie ciąży z tego co mi wiadomo to się wód nie mierzy. Jedynie jest zapis że ilość prawidłowa.
Jeśli nie macie zapisu to się nie martwcie, jeśli byłby problem to widać to od razu, a raczej nie widać by było dziecka..ja w I ciąży nie miałam wód wiec już od przystawinienia głowicy do brzucha widać było że jest niedobrze, bo nie ma tej czarnej otoczki wokół dziecka.agniecha2101 lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Tez tak uważam, czasem nawet jak nie o wszystkim mówią, to na pewno na takie podstawowe rzeczy jak ilość wód zawsze zwracają lekarze uwagę.
Ja chyba ilościowo w poprzedniej ciąży nie miałam podawane, mój lekarz mówił ze mierzy ilość dopiero jak widzi wizualnie że jest jakieś zagrożenie.
Oczywiście jak coś was niepokoi to warto dopytać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 11:24
2017 - listopad - córka
nick nieaktualnyFlara poka tego wieloryba 😃
Mała_Gwiazdka cudne buciki jejuniu 🤩
Ja dziś pojechałam do miasta żeby małej coś kupić ale ceny mnie powaliły. Postanowiłam że następnym razem coś upoluje teraz kupiłam sobie bluzę i kilka obszerniejszych ciuchów. Za to babcia tj moja mama kupiła już kilka rzeczy i tylko mi przykro bo miała do mnie jutro przyjechać a przez te dziadostwo się nie zobaczymy 😔 -
nick nieaktualnyJa też dostałam propozycje ciuszków ale chcę by moja córcia miała nowe, które sama dla niej wybiorę to dla mnie mega radość tym bardziej że córcia jest moim osobistym cudem po tylu latach walki ❤️
Ja o tych wodach co piszecie też nic nie wiem. Gin mi nic nie mówił -
Iskierka87 wrote:Flara poka tego wieloryba 😃
Mała_Gwiazdka cudne buciki jejuniu 🤩
Ja dziś pojechałam do miasta żeby małej coś kupić ale ceny mnie powaliły. Postanowiłam że następnym razem coś upoluje teraz kupiłam sobie bluzę i kilka obszerniejszych ciuchów. Za to babcia tj moja mama kupiła już kilka rzeczy i tylko mi przykro bo miała do mnie jutro przyjechać a przez te dziadostwo się nie zobaczymy 😔
A proszę o to i wieloryb i reszta wyprawki
Muszę kiedyś skoczyć do rodziców i przywieźć rzeczy po córce, to może wtedy skuszę się na większe zakupyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 12:52
Iskierka87, Starająca, agniecha2101 lubią tę wiadomość
2017 - listopad - córka
nick nieaktualny
-
Ja w pierwszej ciąży przygarnęłam 2 walizki ubrań od kuzynki męża jednak sama tez dużo kupiłam, bo sprawiało mi to frajdę no i mam trochę inny gust niż kuzynka
ale ostatecznie byłam bardzo zadowolona z tych nadmiarowych ciuszków od niej, bo dzięki większej ilości spokojnie robiłam pranie dziecięcych raz na tydzień jak mi się nazbierała pralka cała i nie musiałam się martwić że młodej coś zabraknie bo zawsze miałam te jej ubranka na czarna godzinę a czasami to i kilka razy dziennie trzeba było przebrać jak zdarzały się przecieki
tym_janek lubi tę wiadomość
2017 - listopad - córka
nick nieaktualnyFlara wrote:
Mega mi sie podobaja produkty od little dutch ❤️ I tak samo mam plan zakupic te same smoczki 😂 ale poki co nic nie mamy dla maluchaFlara lubi tę wiadomość