❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas święta z moją mamą i siostrą, ale niestety pierwszy raz bez mojego taty. Pracuje w Niemczech i stwierdził, że będzie bezpieczniej jak on tam zostanie i nie będzie nas narażał. Narazie jego firma pracuje, więc zostanie póki praca jest.
No, ale tak czy siak dekoracje już powyciągałam, owies i rzeżuche posiałam. U nas wędzonka też będzie, bo wujek męża robi, więc nie mogę się doczekać 🙈 Pewnie zrobię jakąś babkę, mama coś innego i zleci. Pewnie pisanki moja Alunia też porobi żeby frajdę miała 😉Mirabelka02, Kindoll lubią tę wiadomość
-
Kagu3 wrote:Kropka, daj Ty mi tu przepis🙏 upiekę małej 😍
Proszę bardzo, poniżej link ☺ fajny przepis i nie są przesłodzone. W razie "w" na instagramie na profilu pysznieczyprzepysznie w relacjach jest pokazane krok po kroku jak wykonać te drożdżówki z serem, mi pomogło bo podejrzałam jak je zawijać 😂😅
https://pysznieczyprzepysznie.pl/drozdzowki-z-serem/
Kagu3, agniecha2101 lubią tę wiadomość
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)
-
nick nieaktualny
-
My też święta spędzamy sami 😢 mamy dużą rodzinkę, 11 dzieci w wieku od 3 do 13 lat 😉 wszyscy już za sobą tęsknią, ale jakoś trzeba to przetrwać 😩 ja planuję zrobić dwa placki i 2 salatki😊 dekoracje świąteczne tworzymy już jakiś czas z córkami w ramach zabijania nudy 😉 no i pisanki koniecznie trzeba zrobić 🤪
-
Kropka4 wrote:Fajnie, że dostałaś i zdjęcia i nagranie ☺ ja myślałam, że na NFZ to nic nie dają no i w moim przypadku tak było ale po niedzieli mam połówkowe to podpytam czy chociaż zdjęcie buźki mi dadzą ☺ też się nie nastawiam ale trzeba być dobrej myśli 😊
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
Kagu3 wrote:
Pyszny wyszedł ❤️ i mega prostytylko nie zapomnij jak wyjmiesz garnek, żeby wrzucić do niego ciasto o tym, że ten garnek jest wrzący. Ja zapomniałam i godzinę siedziałam z ręką w zimnej wodzie i mąż musiał jechać po piankę na oparzenia 😩😅
I jest ogromny , wielkości dużego gara ❤️ zjadłam nawet ja 2 kromki, sprawdzę cukry
A chlebek piękny i z pewnością smaczny 😍
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
Kropka4 wrote:Proszę bardzo, poniżej link ☺ fajny przepis i nie są przesłodzone. W razie "w" na instagramie na profilu pysznieczyprzepysznie w relacjach jest pokazane krok po kroku jak wykonać te drożdżówki z serem, mi pomogło bo podejrzałam jak je zawijać 😂😅
https://pysznieczyprzepysznie.pl/drozdzowki-z-serem/Kropka4 lubi tę wiadomość
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
nick nieaktualny
-
Pysznie wyglądają te drożdżówki. A chlebek ...Ojej😍 lekko ciepły już wyobrażam sobie jak chrupie w zębach:)
Naszło mnie słuchajcie... na smalec ze skwareczkami i cebulką 😅 Zrobiłam teraz czekam jak się ściągnie. Kagu twój chlebek mi tu pasuje:)
Jakiś czas temu zrobiłam chlebek bananowy jest taki pyszny można samego lub fajnie komponuje się z dżemem pychota. Dziś też miałam robić ale już mi się nie chce. Teraz czas na odpoczynek;)
Jestem z tych co wola piec niż gotować. Gotowaniem bardziej zajmuje się mąż. Na szczęście na takiego trafiłam co lubi gotować pyszne rzeczy. Święta też spędzimy we dwójkę ( trójkę z naszym bąbelkiem) koszyczka nie będę robićAj nie takie te święta jak powinny być dołujące to jest😞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2020, 19:56
Kropka4 lubi tę wiadomość
Nasze szczęście Oliwia💝🧸
14.04.-21tc 382g❤️
12.05.- 25tc 840g💘
3.06.- 28 tc 1300g💝
16.06.-30tc 1703g💞
30.06- 32tc 2250g💖 -
ticia9 wrote:U nas święta z moją mamą i siostrą, ale niestety pierwszy raz bez mojego taty. Pracuje w Niemczech i stwierdził, że będzie bezpieczniej jak on tam zostanie i nie będzie nas narażał. Narazie jego firma pracuje, więc zostanie póki praca jest.
No, ale tak czy siak dekoracje już powyciągałam, owies i rzeżuche posiałam. U nas wędzonka też będzie, bo wujek męża robi, więc nie mogę się doczekać 🙈 Pewnie zrobię jakąś babkę, mama coś innego i zleci. Pewnie pisanki moja Alunia też porobi żeby frajdę miała 😉
To u mnie znowu moja mam utknela za granicą... Ma tam prace i stwierdziła że nie może wrócić bo nie będzie mieć mozliwosci powrotu za granicę. A i na kwarantanne musiałby iść mój tata i brat więc ogólnie bez sensu. A normalnie wraca do domu co chwilę więc sytuacja też strasznie ciężka... Kto by przypuszczał że przyjdą takie czasy...
31 lat - Bocian Katowice
⏱13.06.18 - Pierwsza wizyta w Klinice
1️⃣
03.08.18 - Transfer dwóch zarodków - cb ❌
02.11.18 -❄️Crio - cb ❌
2️⃣
2019.12.05 - Crio - 3dniowego 💮
13dpt - beta 909!
🍼14.08.2020 - Poród przez cc
02.07.2022 - powrót po rodzeństwo - transfer ❄️(4d) cb ❌
Na zimowisku: ❄️(3d)
Przygotowania do ostatniego criotransferu -
ticia9 wrote:U nas święta z moją mamą i siostrą, ale niestety pierwszy raz bez mojego taty. Pracuje w Niemczech i stwierdził, że będzie bezpieczniej jak on tam zostanie i nie będzie nas narażał. Narazie jego firma pracuje, więc zostanie póki praca jest.
No, ale tak czy siak dekoracje już powyciągałam, owies i rzeżuche posiałam. U nas wędzonka też będzie, bo wujek męża robi, więc nie mogę się doczekać 🙈 Pewnie zrobię jakąś babkę, mama coś innego i zleci. Pewnie pisanki moja Alunia też porobi żeby frajdę miała 😉
To u mnie znowu moja mama utknela za granicą... Ma tam prace i stwierdziła że nie może wrócić bo nie będzie mieć mozliwosci powrotu za granicę. A i na kwarantanne musiałby iść mój tata i brat więc ogólnie bez sensu. A normalnie wraca do domu co chwilę więc sytuacja też strasznie ciężka... Kto by przypuszczał że przyjdą takie czasy...
31 lat - Bocian Katowice
⏱13.06.18 - Pierwsza wizyta w Klinice
1️⃣
03.08.18 - Transfer dwóch zarodków - cb ❌
02.11.18 -❄️Crio - cb ❌
2️⃣
2019.12.05 - Crio - 3dniowego 💮
13dpt - beta 909!
🍼14.08.2020 - Poród przez cc
02.07.2022 - powrót po rodzeństwo - transfer ❄️(4d) cb ❌
Na zimowisku: ❄️(3d)
Przygotowania do ostatniego criotransferu -
AgaAgnieszka1989 wrote:Dziewczyny w ciazy mozna pić napar z pokrzywy?15.07.2020 ❤️ 37+0 ❤️ 2750g ❤️ 53cm ❤️ G ❤️
16.02.2023 ❤️ 40+2 ❤️ 3740g ❤️ 56cm ❤️ Z ❤️
-
Dziewczyny , jutro jadę powtórzyć badania krwi , morfologia , tsh i te sprawy . Czy brać rano tabletki ( na czczo biorę euthyrox i Szelazo ) czy nie powinno brać się przed badaniami ? Nie dopytałam lekarza 🤔7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
Nadzieja777 wrote:Dziewczyny , jutro jadę powtórzyć badania krwi , morfologia , tsh i te sprawy . Czy brać rano tabletki ( na czczo biorę euthyrox i Szelazo ) czy nie powinno brać się przed badaniami ? Nie dopytałam lekarza 🤔
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
Na badania najlepiej na czczo, tzw. również bez leków.
Swojego imienia nie będę pisać, ale dla chłopca podoba nam się Antonii, tylko znów mąż ma obiekcje, bo takie popularne, o czym wam już pisałam. Ale chyba łatwiej będzie go przekonać, że popularne imię to nie trauma niż, że imię co mu się nie podoba jednak mu się spodobaZobaczymy, będziemy wałkować temat przez weekend, bo jak będę w poniedziałek na połówkowych to chcę wiedzieć czy siedzi tam Gaja czy.... no właśnie.
Święta spędzamy w domu, ale u nas to nic nowego, bo zazwyczaj rodzinnie spędzamy święta grudniowe, a na wielkanoc rodzina zgłasza się na ochotnika na dyżury - najtrudniej znaleźć chętnych na dyżury w święta, więc mamy ustalone, że u nas dyżuruje się w wielkanoc i dzięki temu nikt nie oczekuje ponownego zgłoszenia się na gwiazdkę. Także ja z córką będziemy wypoczywać, a mężu w szpitalu. Jak co roku z resztą.
Ale żeby nie było, że nie szanujemy tradycji - okna juz umyteagniecha2101 lubi tę wiadomość
👧🏼 wrzesień 2018
🧒🏼 sierpień 2020 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
23tc ❤️agniecha2101, Kindoll, i_ka, to_tylko_ja, MartitaS, Niki345 lubią tę wiadomość
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️