❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie wysyłka z sinsay na drugi dzień ale firma kurierska przetrzymała ja jeden dzień wiec łącznie była po 3 dniach.
m@rzenie lubi tę wiadomość
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
Robiłam kiedyś rozeznanie, które mleka mają najlepszy skład i dowiedziałam się, że Hipp, takie też kupowałam córce jak zakończyłam kp. Bardzo dobry skład ma też o dziwo mleko Bebiko, które jest jednym z tańszych. Tylko producenci często też zmieniają składy, więc trzeba by było się zorientować, czy coś się nie pozmieniało.
A jeśli jesteśmy przy materacach, czy któraś z Was miała do czynienia z materacem Hilding Dobranocka? To bardzo dobra firma i ten materac też ma dobre opinie. Ciekawa jestem czy któraś coś o nim wie?
Pytanie mam jeszcze co do szczepienia na krztusiec. Chciałabym się zaszczepić, czyli muszę iść do swojego lekarza rodzinnego, w przychodni będą mieli tę szczepionkę czy trzeba wcześniej samemu ją kupić, jaki koszt takiej szczepionki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 18:52
Mamuśka☺️ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyModlę się, żeby Lili miała takie rzęsiska, jak Alisia 💞
(Później usunę zdj młodej , nie cytujcie)
Pralka z kocykami, pieluchami etc już się pierzepóźniej do suszarki i praaaasowanko
Marzenie, piękne pajacyki! Lubię ff ale w Olsztynie chyba nam już polikwidowali do końcaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 23:31
Evli, Flara, Kropka4, megson91, aniołkowa_mama, Asasa, Kindoll, m@rzenie, Bela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIskierka87 wrote:Kagu prześliczna ta Twoja córcia 🤩 druga na pewno będzie równie piękna inaczej być nie może 🙂
iskierko, pisałam Ci już, ale Cię nie było, Malarkiewicz przyjmuje porody rodzinne, ale z testem(u nas 360 zł).
Wss i miejski w najbliższym czasie nie przewidują. Staram się na bieżąco monitorować sytuacjęrodzisz sn póki co?
Rodzisz w miejskim? -
Kagu straszny z niej słodziak 🥰
Ja zrobiłam właśnie kolejne zamówienie z sinsaya - tym razem bluzy, spodenki i pajace i ze smyka 😍 to dziecko będzie miało więcej ciuchów niż ja i mąż razem 😁 ale nie mogę się oprzeć, to są takie piękne rzeczy 🥰Kagu3, m@rzenie lubią tę wiadomość
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️ -
Mousie89 wrote:Ja miałam po dwóch godzinach 153 (norma laboratoryjna do 140) i lekarz orzekł cukrzycę. Na czczo i po godzinie było ok. Dietuję się od tygodnia. Chleb z niskim indeksem glikemicznym ratuje mi życie
Loczku, dasz radę
A co do materacy ja się zastanawiam nad tymi:
https://pietrus.pl/oferta/hevea-duo-activia-pianka-pianka-ID440
https://pietrus.pl/oferta/hevea-babyma-pianka-lateks-ID438
Macie jakieś opinie?
Hevea duo activia! Pytałam was wczoraj też o opinię bo taki zamówiłam i wczoraj też przyszedł! Jak dla mnie jest świetny 🥰 cieszę się z tego że nie jest ani za miękki ani za twardy -
Kagu, jakbym patrzyła na moja córkę!!
Też ma rzęsiska i pulaski, to jej znak rozpoznawczy. Tylko włosy bardziej kręcone na końcach. Rzęsy po mnie akurat, a pulaski po tacie. Też ostatnio fotografowałam jej rzęsy jak spała
Asasa - my mamy Hildinga, ale Kołysankę, ona ma warstwę kokosa. Wydaje się porządny, ale trudno mi to powiedzieć, bo córka za wiele na nim nie spałaMy mamy materac piankowy Hildinga na naszym łóżku i jesteśmy bardzo zadowoleni
Kagu3, Asasa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKagu3 wrote:Dziękuję, jest bardzo podobna do swojego taty 💛
iskierko, pisałam Ci już, ale Cię nie było, Malarkiewicz przyjmuje porody rodzinne, ale z testem(u nas 360 zł).
Wss i miejski w najbliższym czasie nie przewidują. Staram się na bieżąco monitorować sytuacjęrodzisz sn póki co?
Rodzisz w miejskim?
Kagu ja mam zaplanowaną CC w miejskim od początku więc tak czy siak męża przy mnie by nie było. Gorzej z tym że bd zdana na siebie po porodzie i dopiero po wyjściu zobaczy małą 😕 no chyba że do tego czasu coś się zmieni choć wątpię -
nick nieaktualny
-
czekamynaorzeszka wrote:Macie już koszule ciążowe? Gdzie kupowałyście i jak w dotyku?
-
nick nieaktualnyIskierka87 wrote:Ja tam kupiłam w sh dwie w sumie zwykle nocne ale problemu z dojściem do piersi nie będzie. Jak coś to wezmę koszulę męża 🤣
Kagu Ty chcesz rodzic u Malarkiewicza?
Nie, na pewno nie, mimo kilku pozytywnych opinii. Za niska referencyjność. Ja mam CC z insuliną + wss to mój szpital, tam pracuje, tam pracuje mój lekarz, więc raczej ostatecznie wss
Po CC może będziesz śmigała. Po pierwszym porodzie miałam na sali dziewczynę, która w ogóle jakby nie rodziła po CC, druga natomiast nie mogła prawie nic robić.
Obyś była w tej pierwszej grupie 🙃Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 20:44
-
nick nieaktualny
-
Chyba dobrze jak można koszulę rozpiąć na cały dekolt, żeby można było przytulić maluszka i przystawić do piersi
Ja taką miałam, ale nie pamiętam gdzie zamawiałam swoje koszule, bo to było 3 lata temu. W każdym razie na pewno za nie nie przepłaciłam, bo szkoda mi było.
-
nick nieaktualnyKagu wczesmirk czytałam o Malarkiewiczu i niezbyt dobre opinie miał. Operacje miałam w Wojewódzkim i byłam zadowolona, szybko doszłam do siebie i obym tym razem czuła się podobnie to będzie dobrze 🙂 Mam nadzieję że w miejskim też będzie ok tam pracuje mój gin i tam właśnie mam rodzić.
Kagu3 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja,
wciągnęłam sie w ten serial o matkach 😅 myślałam, ze dzisiaj jest środaza krótkie odcinki mają
Nadzieja777 lubi tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
ja się będę próbowała umówić na usg 3/4 d w przyszłym tygodniu- mam nadzieję, że się uda, bo tak na prawdę, to nie mamy żadnego ładnego zdjęcia Domisi
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1