❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Bela wrote:Dziewczyny od którego tygodnia chodzi się na ktg ? Trzeba mieć skierowanie jak to wyglada?
Ja już po wypiciu glukozy. Na początku była smaczna, im bliżej dna tym gorzej 😂 na czczo z palca mam 80, więc może jednak jabłecznik na weekend będzie 😂😂Bela lubi tę wiadomość
-
Plusem jest że będziesz miała wygodne warunki i z dała od wszystkich.
Mi się dostał gabinet lekarza, leżanka i krzesło na którym mogłam wyłożyć nogikomfortowo się siedziało te 2 godziny. I od czasu do czasu wpadała pielęgniarka zapytać czy jest ok i czy ona może sobie zrobić kawę (a była w sąsiednim pomieszczeniu za drzwiami), bo jak by mi zapach przeszkadzał to poczeka
Evli, Kropka4, Nadzieja777 lubią tę wiadomość
2017 - listopad - córka
2020 - sierpień - córka -
cela1518 wrote:Zazdroszcze Wam tych warunków u mnie było tak że na korytarzu na samym końcu kazała pielęgniarka usiąść na krześle i czekać i co jakiś czas się wierciłam bo już nie było mi wygodnie i na chwilę wstawałam się wyprostowac
U mnie to samodupa mnie od siedzenia bolala 😂
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Stresuje mnie ta historia z czopem.. Dzwoniłam drugi raz do szpitala i znowu mi powiedzieli że to nic takiego ale jak jestem bardzo zmartwiona to żeby przyjechać i jadę.. bo umrę z tej niepewności i stresu 😪 nie wyobrażam sobie znowu urodzić za wcześnie..2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualny
-
Kagu3
ja chyba rekordowo biore 17j insuliny o 21 robie zastrzyk Bardzo długo ladnie mi.sie cukker trzymał i bralam 7-8j potem w 22-23 tyg tak mi zaczal cukier szalec że w 2 tyg dobilam do 17 jednostek Teraz juz sie wszystko unormowalo i od 3 tyg cukryw normie i 17 j bez zmian
Jak mi zaczal szalec diete mialam.jak wcześniej nic nie zmienialam,tylko diabetlog mowila że normalnie ok 24 tyg takie skoki saWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2020, 11:38
-
Kagu3 wrote:Hej dziewczyny kciuki za wyniki i sprawy z zusem ✊
Dziewczyny słodkie, jak tam Wasze wyniki na czczo, ile bierzecie jednostek insuliny? Rygorystyczna dieta, chodzę spać o 22, biorę insulinę wtedy, wstaje max 8, śpię w nocy (poza tą jedną gdzie musiałam się uczyć a później czytałam )a znowu mam 2 dni przekroczeń do 94 po 3 j 🙄 na noc wypijam gorzkie kakao, jak coś jadłam, to wybijalo mi wyższy cukier. Może nie powinnam pić zwykłego mleka..
I zauważyłam ze im pozniej zasne tym lepsze cukry rano -
AgaAgnieszka1989 wrote:I zauważyłam ze im pozniej zasne tym lepsze cukry rano
coś w tym może być odkąd chodzę spać koło 1 cukry mam lepsze.
od jakiegoś czasu młoda ma aktywność sporą między 23 a 1 i nie idzie spać więc tłukę seriale na netflix. -
nick nieaktualnyMousie89 wrote:Kagu, picie dużej ilości wody zbija za wysoki cukier. Może wypij przed snem szklankę lub dwie zwykłej wody? Wiadomo, że wtedy w nocy obowiązkowa wycieczka do toalety, ale trudno 😅 Czego się nie robi dla Malucha.
I tak latam po kilka razy, to mi to nie robi 😅 spróbuję Waszych rad, szczególnie wody..a jak chodzę późno spać to mam dużo gorsze cukry, ostatnio ponad 100 -
Mirabellka nie powtórzylo się ale naczytalam się że czop wypada jak szyjka się otwiera.. A mi ją do tej pory sprawdzali tylko przez brzuch i już po raz kolejny się rozryczałam i pojechalam sprawdzić. Narazie siedzę pod ktg.2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦