❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Był u mnie mój lekarz prowadzący ciąże dr Wojas i kazał leżeć plackiem i się nie ruszać. Zostaje do poniedziałku na pewno. Wypuścili mnie spod pompy pod prysznic ale zaczęła się spinać znowu ta moja macica 🥺06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCela kciuki za wizytę ✊
Asiula ja chce zamówić zestaw Oilan bądź z emolium z Nivea nie korzystałam nigdy więc nie wiem.
Co do staników to ja te do karmienia niszę już teraz 🤣 bo wszystkie zrobiły się za małe ale też nie lubię takich szmaciakow i sutki są nadwrażliwe jak otre się niechcący i mnie to strasznie drażni. Usztywniany jeden mi się udało kupić w lumpku i jest najwygodniejszy jaki miałam 🙂
Dziewczyny ja bd miała ten zastrzyk dopiero w 30tc to nie jest za późno?
-
Poprzednio używałam lanoliny lansinoh, teraz kupiłam ziaje, bo słyszałam dobre opinie i rzeczywiście nie widzę jakiejś różnicy.
A przypomniałam sobie, jak będzie miała któraś bardzo popękane brodawki to polecam
Multi-Mam, kompresy do pielęgnacji sutków matek karmiących, super mi pomogły, dużo szybciej się wszystko goiło.agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Jeśli chodzi o maść na sutki to też zamawiam lanomaść z ziaji - w poprzedniej ciąży się sprawdziła a nie trzeba jej zmywać przed kp.
Ja wiem, że tym razem nie będę się męczyć z kp- jeśli nie będzie szło to odpuszczę. Poprzednio się zawzięłam 2 x w tygodniu ważenie w przychodni, bo młoda nie przybierała, 1x w tygodniu poradnia laktacyjna- ja w ciągłej depresji, Dotrwałyśmy z karmieniem do 10 miesiąca, a te 10 miesięcy było ciągłą katorgą. Do tego uparłam się, że mała nie dostanie smoczka, były takie noce, że w ogóle nie spałam. Teraz w koszyku mam już smoczek bibs - muszę resztę zakupów przeanalizować i jutro pewnie zamówię. Tak samo wyprawkę czas zacząć robić.
Przerażają mnie kwoty jakie trzeba wydać w koszyku gemini zakupów za 400 zł, na Hubi kolejne 450 a nie są w tym zawarte żadne ciuszki. Dodatkowo w koszyku IKEA też lista na 1400 zł bo u młodej stoi regał przewijak, więc w to miejsce muszę kupić jej inny regał do tego szafa do pokoju niemowlaka. Drugie dziecko a ja wszystko oprócz łóżeczka wydałam więc teraz muszę na nowo kupić. Może do soboty wszystko zamówię. -
Iskierko, jesteś? Zapraszam Cię do naszego starego wątku na ovu - Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku. Spadniesz z krzesła, przysięgam 🤯🤯🤯06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
megson91 wrote:Iskierko, jesteś? Zapraszam Cię do naszego starego wątku na ovu - Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku. Spadniesz z krzesła, przysięgam 🤯🤯🤯
Az weszlam i ja z ciekawosci zobaczyc 😳😳 i jestem w szokumegson91, Iskierka87 lubią tę wiadomość
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020 -
Iskierka87 wrote:Cela kciuki za wizytę ✊
Asiula ja chce zamówić zestaw Oilan bądź z emolium z Nivea nie korzystałam nigdy więc nie wiem.
Co do staników to ja te do karmienia niszę już teraz 🤣 bo wszystkie zrobiły się za małe ale też nie lubię takich szmaciakow i sutki są nadwrażliwe jak otre się niechcący i mnie to strasznie drażni. Usztywniany jeden mi się udało kupić w lumpku i jest najwygodniejszy jaki miałam 🙂
Dziewczyny ja bd miała ten zastrzyk dopiero w 30tc to nie jest za późno?
Ja będę miała podany w 31 tc więc się nie przejmuj. Ginekolog mi mówiła ze do 32 tc jest czas i na instagramie na profilu zaufajpolożnej też czytałam, że od 28 do 32 tc. Najważniejsze żebyś miała świeże przeciwciała zbadane 😊Iskierka87 lubi tę wiadomość
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego"(Łk 1,35-37)
-
Noooo masakra, co ta dziewczyna z nami robiła. 1,5 roku kłamstw, żeby się dowartościować, a wyszło, że każda z nas gorzej się czuła przez nią 🤯🤯🤯06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Zozo wrote:Az weszlam i ja z ciekawosci zobaczyc 😳😳 i jestem w szoku
Też weszłam..ach ta ciekawość 😅
To już nie pierwszy raz spotkam się z takim czymś na tym forum, dlatego jeśli chodzi o dodawanie zdjęć czy danych personalnych to unikam, bo jeszcze ktoś stworzy sobie „swoją” historie na moich zdjęciach ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 13:48
agniecha2101, tym_janek lubią tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTu na bbf były kiedyś nawet takie jaja, że osoby podstawione przez moderatorów zakładały wątki 😅 każdy się dziwił co tak szybko wątek założony i wychodziło szydło z worka.
I też właśnie kiedyś widziałam, że ktoś się podszywał. No ale co się dziwić, to forum publiczne. Dlatego dużo grup z bbf kończy w kameralnym gronie na FB z grupą tajną. Mamy z majówkami do tej pory i dużo więcej tam sobie pozwalamy wrzucić, bo nikt postronny nas nie czyta i nie wynosi z grupy albo się nie podszywa pod nikogomegson91, aniołkowa_mama, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
megson91 wrote:Noooo masakra, co ta dziewczyna z nami robiła. 1,5 roku kłamstw, żeby się dowartościować, a wyszło, że każda z nas gorzej się czuła przez nią 🤯🤯🤯
Ja pierdzieleale to tez trzeba jej przyznac ze potrafi tak pisac , jak mozna wymyslac i opisywać cos czego nie ma ?? Masakra nie wiadomo czy jej wierzyc czy faktycznie współczuć .
👧 Córka 26. 08.2011
Starania od 09.2017
1 cykl na clo grudzień 2018
01.19 cb
12.05.19 [*] 8tc
2.12.19 blada kreska na teście🙏🏻
👶🏻 Synek 02. 08.2020