❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mirabelka02 wrote:Marzenie, chyba niektóre dzieci tak po prostu mają
Zawsze tak było?
No ten przypadek ma tak od początku 😉 bardziej czuję jakieś takie przeciąganie niż kopniaki. Starsza była mega ruchliwa i jakoś tak nie mogę przyzwyczaić się , że teraz tak niewiele czuję 😉 -
Bela wrote:U nas również jest to samo😄 czasem widać jak faluje mi brzuch a jak mąż przykłada rękę to zaraz jest spokój. Dziś rano jeszcze jak leżeliśmy udało się, męża rękę kopała😊 a on się cieszył, że odpowiada na zaczepki🥰
Mój Mąż też ma ogromną radość jak uda się, że Mała go kopnie 😁 Ale kiedyś jak mu powiedziałam, żeby położył rękę na brzuchu a tu znowu nic to spojrzał na mnie z tak ogromnym smutkiem w oczach, że sama mało się nie popłakałam... 😮Bela lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie, synku :*
-
M@rzenie ja też bardziej czuje przeciąganie niż kopniaki 😉
Marzyłam o takim mocno falującym brzuchu jak widać czasem na filmikach na youtubie ale raczej nic z tego nie będzie..chyba że pozniej jak jeszcze podrośnie 🙃2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
m@rzenie wrote:No ten przypadek ma tak od początku 😉 bardziej czuję jakieś takie przeciąganie niż kopniaki. Starsza była mega ruchliwa i jakoś tak nie mogę przyzwyczaić się , że teraz tak niewiele czuję 😉
Nadrobi po porodzie 😁
-
nick nieaktualnyHej dziewczynki ja dopiero kawę spiłam, podnoszę D i chyba ruszymy do Lidla luknąć tą całą promkę co tam ciekawego, może uda się coś dobrego upolować 🙂
Wczoraj pogoda cudowna kilka fajnych fotek się udało cyknąć co bym na pamiątkę miała 🙂
Mi nogi nie puchną ale te skurcze nadal mam. Są lżejsze ale mimo brania magnezu są... -
Kindoll wrote:Dziewczyny, a jak u was z kwestią wypłatynzasiłków z Zusu? Coś ruszyło?
20.01.2022 mamy ❤️
27.12.2021 FET❄️
Beta7dpt83,1;9dpt212,2;11dpt464,8;14dpt1851,3
—————————-————
12.12.2019 mamy ❤️
Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
18.11.2019 FET ❄️
10.2019 II IVF
—————————————-
Zostały ❄️❄️❄️
—————————————-
7.2019 FETx2 - beta <0,1
6.2019 I IVF ❄️❄️
—————————————-
9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
Endometrioza I st., AMH 1,91
MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
on: morf. 1% Kariotypy: ok -
Iskierka87 wrote:Moja bardziej lubi pory wieczorne wtedy jak już leżymy w łóżku ona zaczyna wygibasy 😁 za dnia mniej ale też pewnie się nie wczuwam tak bo sama jestem w ciągłym ruchu. Najbardziej to mnie drażni jak kopie po pęcherzu normalnie czuje jakby mi w szyjce macicy siedziała i kopała w nią 😂
Mam dokładnie tak samo! Na wczorajszym spacerze musiałam się 2 razy zatrzymać bo myślałam ze padnę jak mi po szyjce nawaliła 😂 i weź tu mężowi wytłumacz jak pyta co się dzieje i czy coś mnie boli 😂😂
Wczoraj 14 000 kroków zrobione 😳 stopy trochę spuchły, ale generalnie zero dolegliwości, chyba jod służy 😂😊Iskierka87 lubi tę wiadomość
-
AgaAgnieszka1989 wrote:Niby ZUS POWINIEN wyplacic nam odsetkiza zwłokę ale oni zawsze sie wymigaja:/ jeszcze moja szefowa odwalila ze zwolnieniem za maj to juz wogole komedia.
Juz widze ile pism i telefonow dostal by moj maz jakby skaldek do ZUS nie zpalacilNiestety, ale tylko w jedna stronę to działa jak powinno...
20.01.2022 mamy ❤️
27.12.2021 FET❄️
Beta7dpt83,1;9dpt212,2;11dpt464,8;14dpt1851,3
—————————-————
12.12.2019 mamy ❤️
Beta7dpt61,21;9dpt177,4;11dpt465,05;14dpt1965,72
18.11.2019 FET ❄️
10.2019 II IVF
—————————————-
Zostały ❄️❄️❄️
—————————————-
7.2019 FETx2 - beta <0,1
6.2019 I IVF ❄️❄️
—————————————-
9.17 - pocz. starań; 9.18 Invimed
Endometrioza I st., AMH 1,91
MTHFR_677C-T hetero, PAI-1 homo
on: morf. 1% Kariotypy: ok -
i_ka wrote:Mi babka w ZUSie powiedziała „wypłacamy z opóźnieniem bez odsetek”
Niestety, ale tylko w jedna stronę to działa jak powinno...
Dokładnie Ciebie nikt nie spyta czy masz trzeba zapłacić i juz, jak nie to kara.
A w druga strone ZUSu nie interesuje czy masz za co żyć jak kasy 2 miesiące nie wyplacaja. Choc u mnie z kasa za maj szefowa źle wniosek zlozyla i odrzucili, ale oczywiście nie dostala zadnego info ze coś jest nie tak z papieramigdyby akurat nie byla w zus to nie wiem ile bym czekała jeszcze
-
nick nieaktualnyTymianek, znam ten ból od zawsze. Zanim zaczęłam pracować nie przeszkadzało mi to,że w nocy nie śpię a na studiach to już w ogóle była bajka,bo życie właśnie rozkręcalo się w nocy ,kiedy byłam najbardziej aktywna ☺
Nadzieja,jak jestem w domu to staram się oszczędzać,ale nie przesadzam.Zrobilam już 6 pran i prasowan ciuszków dla małej w pozycji siedzącej i pessar trzyma,ale jak gdzieś jadę (np teraz jestem nad zalewem Zegrzyńskim na kilka dni) to staram się bardziej oszczedzac by tu nie urodzic ☺tym_janek lubi tę wiadomość
-
Niki, Tym_Janek—dzięki za zobrazowanie😊 nie umiem sobie tego wyobrazić co pod skóra jest:) Często jak przykładam rękę to mała też przykłada jakąś cześć ciała rękę, nogę? po drugiej stronie brzucha, czuć to bardzo pod ręka i zaczęłam się zastanawiać czy ja się czasem nie przebijam do niej😅 Wiem to głupie bo igła nie jest długa ale wiecie jak to jest ehh.😅
Ja też jeszcze nie mam nic poorane jeszcze zamawiam. Wydaje mi się że jest jeszcze sporo czasu:)
Kto zamierza prac w lipcu ???🙃
A z drugiej strony też nie chce żeby to stało i się kurzyło. Mam jeszcze pare rzeczy do kupienia w tym fotelik, adapter, kołyskę materac i pare pierdułek.
Madzko to ty jesteś twordo baba- nie wiem jak się po Śląsku gada??😄 Ja niecałe 10 000 tys kroków ostatnio zrobiłam to mi też mega stopy spuchły i po siedzeniu w fotelu podnieść się potem nie mogłam tak mnie wszystko bolało.😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2020, 13:58
Nasze szczęście Oliwia💝🧸
14.04.-21tc 382g❤️
12.05.- 25tc 840g💘
3.06.- 28 tc 1300g💝
16.06.-30tc 1703g💞
30.06- 32tc 2250g💖 -
Bela wrote:Madzko to ty jesteś twordo baba- nie wiem jak się to po Śląsku gada??😄 Ja niecałe 10 000 tys kroków ostatnio zrobiłam to mi też mega stopy spuchły i po siedzeniu w fotelu podnieść się potem nie mogłam tak mnie wszystko bolało.😂
W sumie to sama byłam zdziwiona że tak dobrze mi poszło 😅 pogoda z dupy, ciagle niebo zaciągnięte, przy morzu wiatr urywa głowę wiec nie zostaje nic jak spacerować żeby w pokoju do głowy nie dostać.
Jedyna dolegliwość jaka się dzisiaj pojawiła to odgnieciony haluks (który właściwie nie jest haluksem 😂), chyba buty za ciasne 🧐 -
i_ka wrote:Mi babka w ZUSie powiedziała „wypłacamy z opóźnieniem bez odsetek”
Niestety, ale tylko w jedna stronę to działa jak powinno...
megson91 lubi tę wiadomość
-
Madzko wrote:W sumie to sama byłam zdziwiona że tak dobrze mi poszło 😅 pogoda z dupy, ciagle niebo zaciągnięte, przy morzu wiatr urywa głowę wiec nie zostaje nic jak spacerować żeby w pokoju do głowy nie dostać.
Jedyna dolegliwość jaka się dzisiaj pojawiła to odgnieciony haluks (który właściwie nie jest haluksem 😂), chyba buty za ciasne 🧐
Nie ma nad morzem pogody dziś ? Może się jutro poprawi. W centrum smaży😎 miałam iść na małe zakupy ale nie dam rady poczekam na męża. Boje się że gdzieś padnę po drodze.
Z butami też zaczyna się problem sandałki wyjęłam wczoraj i ledwo je założyłam mam na dwa paski. Wyglądało to jak bym wsadziła dwa baleroniki🤣🤣 dziś klapki wyjęłam zobaczymy czy się sprawdza.
A dziewczyny szukam materaca do kołyski 90*40 najlepiej pianka kokos albo lateks. A wszędzie widzę tylko sama piankę myślicie że będzie dobry tylko z pianki ?? Proszę was doradźcie😊
Nasze szczęście Oliwia💝🧸
14.04.-21tc 382g❤️
12.05.- 25tc 840g💘
3.06.- 28 tc 1300g💝
16.06.-30tc 1703g💞
30.06- 32tc 2250g💖