❤️ Sierpniowe mamusie 2020 ❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_ wrote:Nie, jeszcze nie bylam na kwalifikacji. Chociaz powinnam sie tym zajac
Termin mam na 12.08.
Rozumiem, ze Ty tez wybierasz Salve.
To dosc popularne miejsce w lodzi.
Jeszcze ktos sie tam wybiera?
Ja się wybieram do Salve ale też jeszcze jestem przed wizytą kwalifikacyjną. Nie wiem czy przejdę haha. Tylko ja wybrałam formę telefoniczną. Już wydrukowałam ankietę i w poniedziałek będę dzwonić. I też mam termin porodu na 12.08Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2020, 11:31
-
Iskierka87 wrote:Też tak właśnie patrzyłam hehe 😄 mi proponował albo 10 albo 17 no to wybrałam wcześniej bo ostatnio czekałam miesiąc to chociaż teraz trochę szybciej będzie. Na rano będziesz miała też?
Zastrzyk dostałam też na tej wizycie mam nadzieję że nic się po nim nie będzie działo w sensie gorączki czy złego samopoczuciaNa 11.30 mam KTG i około 12 lekarza
Iskierka87 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
YoYo85 wrote:Hejo
Ja się wybieram do Salve ale też jeszcze jestem przed wizytą kwalifikacyjną. Nie wiem czy przejdę haha. Tylko ja wybrałam formę telefoniczną. Już wydrukowałam ankietę i w poniedziałek będę dzwonić. I też mam termin porodu na 12.08
A dlaczego mialabys nie przejsc? Ja tez wybieram forme telefoniczna. Wydaje sie wygodniejsza.
Skoro masz termin na 12.08 to moze sie spotkamy
-
A tak w ogóle to witam wszystkich po długiej przerwie. Nie miałam głowy do pisania ale starałam sie czytać aczkolwiek być tu na bieząco to nie lada wyzwanie
Ja dopiero co wyprałam rzeczy małej ale przede mną jeszcze prasowanie i pakowanie walizki do szpitala. Ale przy ząbkującej 18-miesięcznej małej złośnicy to nie takie proste.. Do tego jeszcze załaczył sie nam z mężem syndrom wicia gniazda. Cały czas coś tapetujemy, malujemy, przestawiamy, dokupujemy
A w ogóle to przez tego całego koronawirusa i zmianę lekarza prowadzącego zapomniałam dopomnieć się o zwolnienie lekarskie i od 12 maja do 2 czerwca nie miałam zwolnienia w związku z czym dostałam 806 zł wypłaty
A tak poza tym to piękne te wasze zdjęcia z brzuszkami. Normalnie nie sposób się napatrzeć.
Życzę miłego weekendu pomimo pogodyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2020, 14:34
-
Domi_ wrote:A dlaczego mialabys nie przejsc? Ja tez wybieram forme telefoniczna. Wydaje sie wygodniejsza.
Skoro masz termin na 12.08 to moze sie spotkamy
I to samo pomyślałam że moze się spotkamy na sali poporodowej -
megson91 wrote:Jak byliśmy na dniach otwartych, to mówili nam, żeby się nie martwić. W szpitalu są dwa skrzydła tych apartamentów i zawsze zostawiają sobie zapas w razie nagłych sytuacji. A jeżeli chodzi o termin porodu lub termin CC, to rezerwują dany apartament na 2 tygodnie do przodu i 2 tygodnie do tylu 💜 My wybraliśmy tą opcje: rubinowy/szmaragdowy/perłowy 900 zł za dobę 😊
http://ujastek.grupaneomedic.pl/upload/upload/uslugi_dodatkowe.pdfmegson91 lubi tę wiadomość
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
AgaAgnieszka1989 wrote:Oj bunt 2 latka to ja do konca zycia zapamiętam, na ogół moj syn jest grzeczny, samodzielny itp jak to dziecko czasem rogi pokaże ale naprawde nie moge narzekac
Ale jak mial 2 lata 👹👹👹👹 diabeł wcielony, na wakacjach tak nas wymeczyl ze bylismy wrakami czkowieka, wszysyko na nie, placz o wszytsko, bo butow sam nie zdejmie, bo nie wejdzie do mieszkania, bo nie wysiadzie z auta potem poprostu zamykalam okna w domu zeby wstydu nie bylo i po opieke zeby nikt nie dzwonil 😂 i siadalam na kanapie czekają jak mu atak gniewu przejdzie np lezac pod drzeiamy, BO DO DOMU NIE WEJDZIE, najgorsza w tym byla moja mam (mieszkalysmy wtedy w jednym domu) bo zaraz przylatywala bo biedne dziecko. Ale po paru awanturach przestała przychodzić a maly zalapal szybko ze jego ataki zlosci nie robią na nikim wrazrnia i przestał robić sceny. Ale mimo to dostaje dreszczy na wspomnienie 😅AgaAgnieszka1989 lubi tę wiadomość
04.2017 - synek ❤️
04.2018 - synek ❤️ -
nick nieaktualnyDziewczyny, ale jestem dumna z meza, w koncu doczekalam sie bialej podlogi, az musze sie pochwalic! 🥰
W tamtym roku przeprowadzalismy sie i kladlismy te plyty betonowe i byly biale, ale niestety nie potrafilismy ich polozyc jak ludzie(teraz wynajelibysmy fachowcow) i byly okropnie usyfione, wygladalo jak w garazu 🙈)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2020, 12:33
MomOfBoys, AgaAgnieszka1989, Madzko, ticia9, Domi_, YoYo85, Nadzieja777, Kagu3, madu, MartitaS, megson91, mommy, pati_zuzia83, Mamuśka☺️, agniecha2101, Kropka4, Kindoll lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Darkestfear super efekt 😊👌
U nas od czwartku pada i ma padać do poniedziałku podobno, ale w sumie to się cieszę, bo dla dziecka to też atrakcja, można trochę wywietrzyc dom i najważniejsze - darmowe podlewanie naszej czereśni, która pięknie obrodziła i właśnie tego jej było trzeba. Jeszcze ze dwa dni słoneczka i będziemy jeść swoje własne 😊😊darkestfear lubi tę wiadomość
-
Kobitki bardzo proszę nie wrzucajcie już tych pięknych maskotek z AliExpress bo zamówiłam ośmiornice, zamówiłam tego białego króliczka no i nie wspomnę że na wyprzedaży home and you tez zamówiłam małej zająca i poduszkę gwiazdkę 😂
Zaraz braknie jej miejsca w łóżeczku 😂
A jeszcze poluje na kurę babci Dany, mąż mnie udusi 😂😂😂 -
Witamy się w 34 tc ❤️
AgaAgnieszka1989, Kagu3, madu, Madzko, aniołkowa_mama, YoYo85, Mildred, megson91, agniecha2101, Kropka4 lubią tę wiadomość
7.12 II kreski - beta hcg 1,375 ❤️🙏
Mój mały cud 🤰🏻Mia ❤️👧
15.04 ! 668g ! 🥰
04.05 ! 830g ! 🥰
25.05 ! 1321g ! 🥰
04.06 ! Mamy 1,5 kg ❤️ !
15.06 ! 2084 g 😍🥰 !
29.06 ! 2400 g ❤️🤱🥰
13.07 ! 2849 g 🍭🍼🍬
27.07 ! 3490 g 🍬💜🍭
❤️ 04.08.2020r - witaj Córeczko na świecie ❤️