Sierpniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś zaczynam 5 miesiąc... Jejku jak ten czas leci...
Krolinka, Arga lubią tę wiadomość
-
Marrud88 wrote:Kurde adukow ja taki brzuch przed ciążą miałam haha. Super wyglądasz:)
Z takim zgrabnym to bym pracowała do porodu, nikt by nawet nie wiedzial😀adukow lubi tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/11956db17567f.jpg.html
To mój brzusio, pierwsza ciążaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2023, 16:11
Krolinka, adukow, eweljina, Megi93, Arga lubią tę wiadomość
-
Ja też już po wizycie 303 gramy ❤️ poprosiłam o skierowanie na usg piersi - dał bez problemu. 21 marca połówkowe, w okolicach 24 tygodnia badanie krzywej cukrowej, a tak to standardowo: morfologia, mocz i w moim przypadku tsh.
Piękne te nasze brzuszki 👶🏻👶🏻👶🏻Vilka, Mamitka, Arga lubią tę wiadomość
-
A to mój, około 2 tygodnie temu, bo teraz przez to chorowanie to tylko w piżamie chodziłam. Dziś pierwszy dzień wracam do żywych, pomógł dopiero antybiotyk, bo po leku na grypę wymiotowałam. Kosmos jakiś, przeszłam to gorzej niz covida. Mam nadzieje, ze małej nic nie jest bo wyjątkowo mało się rusza... może otumaniona lekami... https://zapodaj.net/5c584a62c8b3a.jpg.html
eweljina, Krolinka lubią tę wiadomość
-Dwójka dzieci na pokładzie (9 i 6)
-listopadowe poronienie samoistne 5tc
-4.12 - 2 kreski 🥰
-6. 12 - beta 149, progesteron 24,9
17.12 - beta 12226
19.12 - zarodek i serduszko (6t+2d)
7.01 - 2 cm malucha, serce bije, wszystko gra
4.02 - 6,5 cm, usg w porządku, prawdopodobnie dziewczynka -
Hej Dziewczyny możecie polecić jakieś handmade kokony, kocyki itp? Marzy mi się jakiś piękny zestaw dla Maluszka ale chciałabym od sprawdzonej osoby, ostatnio kumpela się nadziała, babka wrzucała fotki ukradzione innym, a projekty jej samej mocno odbiegały od tego co na zdjęciach.🙈
-
Dziewczyny czy wy te pierwsze ruchy czujecie regularnie czy nie nie koniecznie ? Ja już głupieje ale przez ten całodobowy kaszel od wczoraj nie mogę w ogóle wylapac ;( boję się że przez tę chorobę coś się mogło stać... nie pamiętam już jak to było, jak u was?-Dwójka dzieci na pokładzie (9 i 6)
-listopadowe poronienie samoistne 5tc
-4.12 - 2 kreski 🥰
-6. 12 - beta 149, progesteron 24,9
17.12 - beta 12226
19.12 - zarodek i serduszko (6t+2d)
7.01 - 2 cm malucha, serce bije, wszystko gra
4.02 - 6,5 cm, usg w porządku, prawdopodobnie dziewczynka -
Mania30 wrote:Ja wczoraj rozmawiałam o ruchach z lekarzem że kilka razy coś poczułam. Powiedział mi że nie mam się czym martwić bo on jeszcze nie ma siły żebym nie wiadomo co czuła bardziej mogę wody czuć a jego prawdziych i wyraźnych ruchow mogę się spodziewać po 20 tc
-
Ja poczułam ruchy pierwszy raz jakieś dwa tygodnie temu, potem z tydzień temu i na tym koniec. Nie czuje Ale nie panikuje z tego powodu. Wiem, że jeszcze na to czas.
-
Vilka wrote:Ja poczułam ruchy pierwszy raz jakieś dwa tygodnie temu, potem z tydzień temu i na tym koniec. Nie czuje Ale nie panikuje z tego powodu. Wiem, że jeszcze na to czas.
Vilka lubi tę wiadomość
-
Ja przytyłam 3kg