Sierpniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
eweljina wrote:Mam dziś od rana jakis twardy brzuch, tak po środku, na wysokości pępka raczej, nie jest to przyjemne uczucie. Czy mam się niepokoic i podjechać na sor?
-
eweljina wrote:Mam dziś od rana jakis twardy brzuch, tak po środku, na wysokości pępka raczej, nie jest to przyjemne uczucie. Czy mam się niepokoic i podjechać na sor?
-
-
-
Ja mam ciśnienie mniej więcej 120/75, a gdy mnie wkurzy stary lub majstry lub klienci, to nierzadko wyższe 🤪
Polcia mi się też bardzo dużo rusza, Starsza sie tak nie ruszała, ale ona była sporo większa, więc miała mniej miejsca.
Siedzę właśnie i nie mogę sobie znalezc miejsca, bo moja mama przyjechała do nas i Misia poszla spać z nią - pierwszy raz ktos inny do uśpienia niż mama czy tata 🥹 Niby się cieszę, że się od nas odcina, ale hormony biorą górę i wyję też 😭😅 -
Dziewczyny, wyszedł którejś podwyższony poziom ALAT z prób wątrobowych? Ja wczoraj wylądowałam na kroplowce w szpitalu, zatrulam się i na maksa odwodnilam. Zrobili badanie tego enzymu no i podwyższony…poszłam dzisiaj do ginekologa, mówi żeby nie panikować i na poniedziałek
dal mi skierowanie na rozszerzona diagnostykę. No ale jak tu nie martwić się w internecie jak zawsze wszystkie informacje i każda z nich skrajna
...
2021 - rozpoczęcie starań
2022.03 - IUI ❌
2022.04 - IUI ✅
beta 4 tydzień: 110
beta po kolejnych 4 dniach: 88
ciąża biochem.
08.2022 - punkcja, 12 komórek pobranych.
6 zapłodnionych -> ❄️❄️❄️
6 zamrożonych
08.2022 - transfer ❄️
Test ciążowy - ❌
10.2022 - druga punkcja (z COVID), 5 pobranych
4 zapłodnione -> ❄️
10.2022 - transfer ❄️
Test ciążowy - ❌
11.2022 - trzecia punkcja, 8 pobranych
6 zapłodnionych -> ❄️
11.2022 - transfer ❄️
24.11 - betaHCG -> 103
28.11 - betaHCG -> 780
19.12 - pierwsze USG -> jest serduszko
👩🏻
40 lat
👨🏼
39 lat (kiepskie parametry nasienia) -
Keglemegle wrote:Dziewczyny, wyszedł którejś podwyższony poziom ALAT z prób wątrobowych? Ja wczoraj wylądowałam na kroplowce w szpitalu, zatrulam się i na maksa odwodnilam. Zrobili badanie tego enzymu no i podwyższony…poszłam dzisiaj do ginekologa, mówi żeby nie panikować i na poniedziałek
dal mi skierowanie na rozszerzona diagnostykę. No ale jak tu nie martwić się w internecie jak zawsze wszystkie informacje i każda z nich skrajna
Sprawdz bakterie listerii przede wszystkim jeśli zdarzyło się zatrucie -
Cyrk... Pojechałam na ten sor, 4h w poczekalni, po czym dr wezwany do porodu sobie poszedł - kiedy wróci? Nie wiadomo. Poszłam więc do domu, wzielam nospe i idę spać. Nie mam skurczy, ale calutki dzień brzuch jest twardy i czuję dyskomfort. Ehh zawsze coś.
-
ada.d wrote:Eweljina, i jak dziś, brzuch nadal twardy czy już odpuściło?
Dziewczynu, planujecie zakup kokona, czy to się sprawdza, czy lepiej sobie darować? -
ada.d wrote:Eweljina, i jak dziś, brzuch nadal twardy czy już odpuściło?
Dziewczynu, planujecie zakup kokona, czy to się sprawdza, czy lepiej sobie darować? -
Eweljina a bierzesz magnez? Ja biore 3 razy dzienie magneb6 to lek nie suplemnet i mniej odvzuwam napiecia.
Mellow ciesz sie u nas jest odwrotnie, odkad jestem w ciazy corka ma mamozez wczesniej bez problmu zostawala na noc i sama wolala ze chce u dziadkow spac a teraz nie zostanie na noc bez mamy w domu tez mama tylko.
Ja kokonu nie kupuje wydaje mi sie nie praktyczny ,ale tak jak Arga pisze wszytsko zalezy od dziecka co lubi