Sierpniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Evellka93 wrote:Mam do was pytanie . Możecie polecić jakieś porządne legginsy z pasem ? Nie mogę trafić na nic konkretnego 😞
Mój mały też dość aktywny a jak mąż przyłoży rękę albo mówi to się od razu uspokaja 😂 Czasem widać przez skórę jak kopie mocniej .
U mnie zazwyczaj jak tatuś dotyka brzucha to wtedy dopiero kopniaki się zaczynają. Ale ogólnie ostatnio tych ruchów jest nie tyle mniej co lżejsze jakby. Za to brzuch faluje 😅 -
Dziewczyny jaka Wam wyszla roznica miedzy drugim a trzecim pomiarem krzywej cukrzycowej?
U mnie wyniki prawidłowe 80-128-122 (a norma jest bodaj 90-180-150), tylko sie zastanawiam czy to nie powinno bardziej spaść po 2 godzinach 🤔
Hemoglobina mi wyszła 11,9 mimo, że ostatnio znow zapominac brać żelazo 🤪 Wydaje mi sie, że picie soków cytrusowych tu pomaga, żelazo z posiłkow sie lepiej wchłania.
Bylam dzis u fryzjera i moja fryzjerka była w szoku jak gęste mam włosy, no i urosly prawie 2 cm w 5 tygodni 😮 ciąża dla wlosow to jest blogosławienstwo -
A to też ciekawe, że po 2h masz wyższe niż po 1h🤔 Pewnie to indywidualna kwestia jak organizm metabolizuje cukier i ja niepotrzebnie rozkminiam, skoro jestem w normach.
Jakie macie plany na ten praktycznie już letni dzień? Ja po śniadaniu robię ciasto z truskawkami i chcę jechać nad jeziorko 🤗
Robicie sesje brzuszkowe? Wczoraj robiłam research cenowo-terminowy i trzeba sie brac za temat, bo mała dostepnosc jest terminow -
My piekna pogode do poludnia wykorzystaliśmy na porzadki w ogrodzie, ostani dzwonek na dosianie trawnika poki bedzie mojro zeby potem nie podlewać,corka nie moze sie doczekac az juz bedzie mogla w boso biegac:) po objedzie jedziemy z corka na miasto ,maz niesty nie mzoe z nami . A jutro zabieram corke do kona na kicie kocie to jest jej największa milosc ksiazkowa ktora trwa juz 3 lata.
Jeszcze sie pochwale moja corla ma nie cale 5 lat i wczoraj nauczyla sie jezdzic dobrze na rowerze ns dwóch kółkach;)teraz truje ze chce na rolkach jezdzic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2023, 11:49
Arga lubi tę wiadomość
-
Ja się wyleguje z książką na tarasie 🙂
Później pewnie pojedziemy do sklepu ogrodniczego po jakieś kwiatki.
A mąż pewnie zacznie niekończącą się walkę o piękną trawę, a że mieszkamy praktycznie w lesie to jest to spore wyzwanie 🙈
Jutro mamy zamiar rozpocząć sezon grillowy. -
Mellow wrote:A to też ciekawe, że po 2h masz wyższe niż po 1h🤔 Pewnie to indywidualna kwestia jak organizm metabolizuje cukier i ja niepotrzebnie rozkminiam, skoro jestem w normach.
Jakie macie plany na ten praktycznie już letni dzień? Ja po śniadaniu robię ciasto z truskawkami i chcę jechać nad jeziorko 🤗
Robicie sesje brzuszkowe? Wczoraj robiłam research cenowo-terminowy i trzeba sie brac za temat, bo mała dostepnosc jest terminow
Moje tez są w normie wiec nie rozkminiam😁
Ja rano troszkę chate ogarnęłam,małe zakupy i teraz sobie cziluje na ogródku, młody ma dzisiaj popołudniu pierwsza spowiedzi wiec siedzimy na miejscu ale pogodaa przepiekna🤩
Ja będę robic sesje ciazowo-noworodkowa,termin mam ustalony na połowę maja ☺️10.2013-synek👶🩵
07.2023-synek👶💙
01.19- 6/7 tc mój Aniołek 💔 -
eweljina wrote:Ja krzywą mam 89-145-90.
Sesja brzuszkowa 30 maja
Jutro ostatnie zajęcia w szkole rodzenia, a pojutrze z rana fruniemy na wakacje.
My w środę lecimy, gdzie się wybieracie?
Dzien Dobry😉adukow lubi tę wiadomość
10.2013-synek👶🩵
07.2023-synek👶💙
01.19- 6/7 tc mój Aniołek 💔 -
Sesja brzuszkowa 30 maja
Jutro ostatnie zajęcia w szkole rodzenia, a pojutrze z rana fruniemy na wakacje. -
Evellka93 wrote:Mam do was pytanie . Możecie polecić jakieś porządne legginsy z pasem ? Nie mogę trafić na nic konkretnego 😞
Mój mały też dość aktywny a jak mąż przyłoży rękę albo mówi to się od razu uspokaja 😂 Czasem widać przez skórę jak kopie mocniej . -
Mellow wrote:Dziewczyny jaka Wam wyszla roznica miedzy drugim a trzecim pomiarem krzywej cukrzycowej?
U mnie wyniki prawidłowe 80-128-122 (a norma jest bodaj 90-180-150), tylko sie zastanawiam czy to nie powinno bardziej spaść po 2 godzinach 🤔
Hemoglobina mi wyszła 11,9 mimo, że ostatnio znow zapominac brać żelazo 🤪 Wydaje mi sie, że picie soków cytrusowych tu pomaga, żelazo z posiłkow sie lepiej wchłania.
Bylam dzis u fryzjera i moja fryzjerka była w szoku jak gęste mam włosy, no i urosly prawie 2 cm w 5 tygodni 😮 ciąża dla wlosow to jest blogosławienstwo -
Sesja brzuszkowa 30 maja
Jutro ostatnie zajęcia w szkole rodzenia, a pojutrze z rana fruniemy na wakacje.adukow, Chantell88 lubią tę wiadomość
-
Sesja brzuszkowa 30 maja
Jutro ostatnie zajęcia w szkole rodzenia, a pojutrze z rana fruniemy na wakacje.
Zazdroszcze bardzo dziewczyny greckich wakajek, my w tym roku tylko w Polsce 😭
Jestesmy wlasnie na jednym z najwiekszych w Poznaniu placow zabaw i ja nie wiem gdzie niby jest ten niz demograficzny, tu są całe stada dzieci, masa ludzi ma po troje