Sierpniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
My uprawiamy seks normalnie, jak przed ciążą wiadomo na każdej wizycie pytam lekarki czy nie ma przeciwwskazań. wiadomo, że trochę mniej atrakcyjnie się czuję...ale z tego co widzę mężowi brzuch nie wadzi w niczym
-
Dziewczyny któraś pisała , że rodziła na Kraśnickich w Lublinie . Z tego co widzę na stronie to nie trzeba mieć wszystkiego dla dziecka i już zgłupiałam jak się zapakować 🤦♀️ może lepiej tam zadzwonić i zapytać . Bo jedni mówią , że wszystko , inni ze nic .
-
A co do sexu to u nas kiepsko , nie miałam żadnych infekcji itp ale przez te twardnienia brzucha i skurcze się boje . Czasem jakieś delikatne zabawy spoko . Lekarz niby nie zabronił ale jak byłam u innej doktor to mowila ze lepiej się wstrzymać .
-
nick nieaktualny
-
Evellka93 wrote:Dziewczyny któraś pisała , że rodziła na Kraśnickich w Lublinie . Z tego co widzę na stronie to nie trzeba mieć wszystkiego dla dziecka i już zgłupiałam jak się zapakować 🤦♀️ może lepiej tam zadzwonić i zapytać . Bo jedni mówią , że wszystko , inni ze nic .
-
Arga wrote:Oni tam nic oprócz czapeczki nie dają. Ja miałam wszystko swoje dla dzieci, od nich tylko te ich rożki bo w coś owinęli maluchy. Wszystko trzeba mieć swoje, nawet sztućce dla siebie
-
Chantell, mam traumę po poprzednim porodzie u nich, ale z drugiej strony mam tam najbliżej, a to też istotna kwestia, jakby mąż miał mi coś dowieźć itd.
Na minus Lutyckiej jest na pewno brak znieczulenia i brak jakiegokolwiek wsparcia laktacyjnego. Z kolei CC robią ładnie i nie tworza problemów jak Raszei -
Ile podkładów jednorazowych na łóżko trzeba kupić? Bo mój szpital wymaga, a ja kompletnie nie wiem ile będzie potrzebnych, i czy do domu też będą potrzebne? Wiem, że to może być kwestia indywidualna, ale nie chcę kupować za dużo, ani też za mało... A jestem kompletnie zielona.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2023, 15:59
-
Mimi__ wrote:Ja mam wolnostojący przewijak i mimo że ledwo nam się teraz zmieści od kiedy młoda ma większe łóżko, to w życiu bym się już nie zgodziła na przewijanie tylko na łóżku. Kręgosłup od razu daje się we znaki, dla mnie to odpada totalnie.
-
Dziewczyny czy może wiecie jak wypada rozmiarówka w Next? Nie wiem czy śpioszki ze stópkami brać 56 czy 62
-
Magdalenkaa wrote:Dziewczyny czy może wiecie jak wypada rozmiarówka w Next? Nie wiem czy śpioszki ze stópkami brać 56 czy 62
-
Vilka wrote:Ile podkładów jednorazowych na łóżko trzeba kupić? Bo mój szpital wymaga, a ja kompletnie nie wiem ile będzie potrzebnych, i czy do domu też będą potrzebne? Wiem, że to może być kwestia indywidualna, ale nie chcę kupować za dużo, ani też za mało... A jestem kompletnie zielona.
-
Salea wrote:Ja kupuję po prostu paczkę i wezmę ze sobą kilka a resztę wrzucę do auta, w razie czego mąż je doniesie.
ok, a ile sztuk w paczce? I jakie są najlepsze? Sprawdzone? -
Vilka ja kupilam jedno opakowanie w nim jwst 10 sztuk ja mam z campola. Do spzitala biore dwa podklady . A reszte wykorzystam w domu do wietrzenia pupki bez pieluszki,tylko przy chlopaku to sie chyba nie sorawdzi bo sika do gory.
Vilka lubi tę wiadomość
-
Mellow wrote:Chantell, mam traumę po poprzednim porodzie u nich, ale z drugiej strony mam tam najbliżej, a to też istotna kwestia, jakby mąż miał mi coś dowieźć itd.
Na minus Lutyckiej jest na pewno brak znieczulenia i brak jakiegokolwiek wsparcia laktacyjnego. Z kolei CC robią ładnie i nie tworza problemów jak Raszei
Na fcb mają całkiem dobre opinie jeśli chodzi o poród może coś się zmieniło na lepsze?
Znajoma rodziła 2 lata temu tam,musze ja podpytać.
Nie tworzą problemów tzn?10.2013-synek👶🩵
07.2023-synek👶💙
01.19- 6/7 tc mój Aniołek 💔 -
Vilka wrote:ok, a ile sztuk w paczce? I jakie są najlepsze? Sprawdzone?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2023, 19:26
Vilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarrud88 wrote:Ja miałam przewijak przy pierwszym dziecku, tym razem nie jest to dla mnie must have. Tym bardziej że mamy dostawkę do łóżka.