Sierpniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj od lekarza dostałam zielone światło na współżycie, tyle na to czekałam i nie wiem co ja sobie myślałam... 😂 na tym etapie z tym brzuchem to już serio wyższa gimnastyka, a doznania znowu raczej przeciętne 🙈 ale mąż zadowolony, chociaż kilka razy dopytywał czy to jest bezpieczne dla dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2023, 11:11
Arga, Marrud88, Megi93, Maura lubią tę wiadomość
-
Arga wrote:A mi brakuje partnera 🙈 nawet nie sexu ale po prostu kogoś dorosłego do przytulenia 😅 wróci 30 lipca a pewnie 3 sierpnia już pójdę na cc i nie zdążę się nim nacieszyć
Kochana, macie ponad 3 dni, to bardzo dużo czasu, wiele można zrobić 😉Arga, Marrud88 lubią tę wiadomość
-
Ja odpadam z grupy na FB, tak że jeśli się przenosicie, to chcę się pożegnać 🥲
Dziś zaczynam 39 tc 🙉 I wciąż nic, mimo robienia kilometrów po mieście, porządków, gotowania itd., więc pewnie się skończy drugą CC 🤷♀️Usiasia lubi tę wiadomość
-
Mellow wrote:Korzystałyście z gratisów ciążowych od firm? Polecam zwłaszcza Rossmann, bo można dostać darmowe pamperki i oliwkę, Hipp przesyła z kolei karty do robienia fotek z maluchem👌
Ja skorzystałam z opcji Rossmana i też odebrałam pampersy i oliwkę -
Rany, dziewczyny! Właśnie do mnie dotarło, że udało mi się donosić tę ciążę, tyle stresu, tygodnie leżenia i jest sukces!
Po drodze ten pessar, sterydu na płuca dla małego, szyjka 8mm... A za mną 37tygodni ciąży i 9 dni do spotkania z naszym wyczekanym synusiem!Evellka93, Arga, Marrud88, Megi93, zasada, Maura, Farfalla, Vilka, Magdalenkaa lubią tę wiadomość
-
Mellow wrote:Ja odpadam z grupy na FB, tak że jeśli się przenosicie, to chcę się pożegnać 🥲
Dziś zaczynam 39 tc 🙉 I wciąż nic, mimo robienia kilometrów po mieście, porządków, gotowania itd., więc pewnie się skończy drugą CC 🤷♀️ -
Evellka93 wrote:Ja nie wiem dlaczego ale w rossman nie mogłam odebrać oliwki . A odnośnie pampers tez nie dostalam żadnego kuponu . Może dlatego , że wcześniej dwa razy rezygnowlam z karty rossne przez poronienia , ale też nie zdążyłam odebrać żadnych gratisów .
Ja też niczego nie widzę w apce Ross 🤷🏻♀️ z Bebiprogram dostałam karty kontrastowe i karty do zdjęć. -
nick nieaktualnyW Rossmanie trzeba dodać dziecko, datę urodzin j chyba dopiero po porodzie można to odebrać. Tak to pamiętam z córką. Też dostałam tylko pampersy i próbkę pantsów 2sztuki 😅 trzeba być w klubie rossne, w apce jest inna zakładka na to. Przy skanowaniu produktów dla dzieci po jakimś czasie naliczają się procentowe rabaty, więc to się opłaca bo można kupować rzeczy jeszcze troszkę taniej przy okazji normalnych zakupów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2023, 13:10
-
Mimi__ wrote:W Rossmanie trzeba dodać dziecko, datę urodzin j chyba dopiero po porodzie można to odebrać. Tak to pamiętam z córką. Też dostałam tylko pampersy i próbkę pantsów 2sztuki 😅 trzeba być w klubie rossne, w apce jest inna zakładka na to. Przy skanowaniu produktów dla dzieci po jakimś czasie naliczają się procentowe rabaty, więc to się opłaca bo można kupować rzeczy jeszcze troszkę taniej przy okazji normalnych zakupów
-
W Rossmannie trzeba zarejestrowac dziecko przez zakładkę Rossnę, przyjdą potem do Was 2 maile - jeden na oliwkę dla mam i drugi na małą paczkę pampków Premium Care jedynek. U mnie te maile wpadły do spamu.
Spoko jest też teraz promka w Ikei zwrot 50 zl za każde wydane 500 zł, kupiliśmy w końcu fotel do karmienia i inne pierdoły jeszcze i dostałam na maila bon na 200 zł 🙂
-
Ja dzis jeszcze domówiłam śpiworek, bo wszelkie śpiworki z ociepleniem będą bezużyteczne na te upały. Wczoraj w Akpol Baby na żywo macałam takie muślinowe z Motherhood z potrójnej warstwy muślinu i są rewelacyjne, cieniutkie, a takie porządne i dziś kliknęłam w Smyku
https://motherhood.pl/sklep/spiworek-muslinowy-0-6-mies/ -
Megi93 wrote:Masz jeszcze 2 tygodnie do terminu, to dużo czasu . Moja koleżanka urodziła niedawno tydzień po terminie naturalnie bez wywoływania i wszystko jest dobrze i też do samego końca nie miała żadnych konkretnych zwiastunów porodowych 😉
Ja przy pierwszej córce dobiłam do 42 tc i dalej nie miałam zwiastunów, więc obawiam się, że nie podzielę losu Twojej koleżanki (choć bardzo bym chciała😉)