Sierpniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny, też jestem za grupą na messengerze, tutaj jest nas mało i myślę że grupę Facebookową można zrobić tajną coraz gorętszy okres przed nami:) będzie o czym pisać ja mam ostatnią wizytę w poniedziałek i dostanę skierowanie do szpitala. Cały czas biję się z myślami czy próbować naturalnie...
Magdalenkaa, zasada, Mamitka lubią tę wiadomość
-
Marrud88 wrote:Hej Dziewczyny, też jestem za grupą na messengerze, tutaj jest nas mało i myślę że grupę Facebookową można zrobić tajną coraz gorętszy okres przed nami:) będzie o czym pisać ja mam ostatnią wizytę w poniedziałek i dostanę skierowanie do szpitala. Cały czas biję się z myślami czy próbować naturalnie...
https://www.facebook.com/groups/754444582666129/?ref=share_group_link -
Wysłałam prośbę o dołączenie do grupy na FB 😎
Ja już po wizycie , dziś 34tygodnie skończone . Obstawiałam , że będzie ważył z 2700 a tutaj klocek wazy 2950 🙈 wszelkie luteiny , acard , leki rozkurczowe do odstawienia bo skurcze maja być . GBS ujemny . Ale bakterie w moczu i mam wziąć monural i zrobić posiew we wtorek . Powiedział , że jak się nawet teraz urodzi to da sobie radęArga, Mamitka, Marrud88 lubią tę wiadomość
-
Evellka93 wrote:Wysłałam prośbę o dołączenie do grupy na FB 😎
Ja już po wizycie , dziś 34tygodnie skończone . Obstawiałam , że będzie ważył z 2700 a tutaj klocek wazy 2950 🙈 wszelkie luteiny , acard , leki rozkurczowe do odstawienia bo skurcze maja być . GBS ujemny . Ale bakterie w moczu i mam wziąć monural i zrobić posiew we wtorek . Powiedział , że jak się nawet teraz urodzi to da sobie radę -
Mamitka wrote:U mnie wyszła 3,5kg jakoś tak mi się wydaje że dużo bo w zeszłym tygodniu miała 3kg tak by aż 0,5kg w tydzień przybrała 🤔 dziewczyny które są tak jak ja 38tc czy jak kto woli 37+ jak wasze maleństwa ważą?
-
Mamitka wrote:U mnie wyszła 3,5kg jakoś tak mi się wydaje że dużo bo w zeszłym tygodniu miała 3kg tak by aż 0,5kg w tydzień przybrała 🤔 dziewczyny które są tak jak ja 38tc czy jak kto woli 37+ jak wasze maleństwa ważą?
Mój miał w 36tc 2730,w 37 juz 3 kgMamitka lubi tę wiadomość
10.2013-synek👶🩵
07.2023-synek👶💙
01.19- 6/7 tc mój Aniołek 💔 -
Ja się szczepiłam na krztusiec ok trzy tygodnie temu.
-
Grupa na fb zaktualizowana. Mam nadzieję, że nadprogramowo nikogo nie usunęłam jeśli tak to przepraszam i wyślij zaproszenie jeszcze raz. W odpowiedzi na pytanie z jakiego forum jesteście wpisujcie OvuFriend.
Marrud88, Arga lubią tę wiadomość
-
Mania30 wrote:A skąd wiesz że odchodzi? Jak to wygląda jak odchodzi?
Wlasnie zbeiram sie z corka do rodzicow bo mamy pare rzeczy zalatwic i oierwszy raz zabieram ze soba torby ;d -
eweljina wrote:Dziewczyny, a czy łóżeczka/dostawki zostawiacie na płasko? Czy lepiej jednak trochę pod kątem ja mieć?