Sierpniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trzymajcie kciuki skurcze regulanre co 4-5minut . Meza dalej nie ma . Czekam na brata .
Arga, Vilka, Mimi__, Aliya, Marrud88, Maura, Farfalla, eweljina, Arjada, Ciąża2023, Chantell88, Evellka93, Salea, adukow, ada.d, zasada, Mellow lubią tę wiadomość
-
Powodzenia welonka ! i zazdroszczę, że to już 🥰-Dwójka dzieci na pokładzie (9 i 6)
-listopadowe poronienie samoistne 5tc
-4.12 - 2 kreski 🥰
-6. 12 - beta 149, progesteron 24,9
17.12 - beta 12226
19.12 - zarodek i serduszko (6t+2d)
7.01 - 2 cm malucha, serce bije, wszystko gra
4.02 - 6,5 cm, usg w porządku, prawdopodobnie dziewczynka -
Trzymaj się welonka. Dawaj znac. Będzie dobrze ❤️
-
Salea wrote:My własnie wróciliśmy z wizyty w szpitalu, umawialiśmy termin cesarki na 10go. Pani doktor zapytała, czy nie chce skorzystać z możliwości obrotu zewnętrznego dziecka i próby porodu SN. Mam czas na decyzje do poniedziałku i wystawione skierowanie na zabieg obrotu w szpitalu. Zupełnie nie wiem, co robić 🤯 czytam za i przeciw i nadal mam pustkę w głowie, obrót byłby w 37 tyg i mógłby skonczyć się nagłą cesarką, albo mogę czekać na cesarkę planowaną w 39 tyg... Któraś z Was miała styczność z tym tematem?
Salea, nie wiem, czy to nie za późno, na takie próby, ale dziś wyświetlił mi się filmik na insta u Zaufaj Położnej, pomyślałam, że może będziesz chętna na takie ćwiczenia
https://m.youtube.com/watch?v=Z8DYWnPNpTc&feature=youtu.be -
Dziewczyny jade juz mezem do szpitala do tego ktorego nawrt nei bralam pod uwage ale po konsultacji z lekarzem powiedzial ze nie doajde do tego co chcialam i poelcil mi ten tez tu pracuje. Mamy 30 minut drogi ,skurcze co 4 minuty mega bolesne z krzyza .
Mellow powiedznia ja takie milam kilka dni az w koncu ruszlo .Maura, eweljina, Arjada, Mimi__, Arga, Vilka, Mellow lubią tę wiadomość
-
Welonka powodzenia 🫡🤞🤞 daj znać! Mnie też tak trzyma od tamtego tyg i nie chce się porządnie rozkręcić. Najgorsze noce bo śpię po max 3 godz. Mam juz wrażenie że boli non stop i nic z tego nie wynika.. naturalne wywoływanie nic nie daje u mnie. Jutro mam ktg i konsultacje. Zobaczymy co tam. Gratki dla wszystkich rozpakowanych ❤️
-
nick nieaktualny
-
Mi odszedł właśnie czop z krwią. Skurcze teraz co ok. 10 min. Kurde nie wiem w którym momencie trzeba jechać do szpitala, a kiedy można jeszcze czekać 🫣
Chantell88, Arjada, Arga, Ciąża2023 lubią tę wiadomość
-
Welonka powodzenia!
Mellow.. 3mam kciuki żeby akcją się rozkręciła.
Co do odwiedzin w szpitalu to na Polnej dzieci nie mogła i na sali może być tylko 1osoba z rodziny.
Ada,a wy juz w domku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2023, 15:03
10.2013-synek👶🩵
07.2023-synek👶💙
01.19- 6/7 tc mój Aniołek 💔 -
Mellow a jak co 10 minut to masz mocne czy znośne? Jak już takie, że zaciskasz zęby to trzeba się zbierać, bo za chwilę mogą być co 5 minut od razu. Powodzenia !-Dwójka dzieci na pokładzie (9 i 6)
-4.12 - 2 kreski 🥰
17.12 - beta 12226
Ja z tymi co 10 minut jeszcze czekałam, ale to były takie, że mogłam jeszcze rozmawiać. W momencie kiedy podczas skurczu czułam już tylko ból i nie mogłam zrobić nawet kroku dalej to już jechałam, przy obu porodach.-Dwójka dzieci na pokładzie (9 i 6)
-4.12 - 2 kreski 🥰
17.12 - beta 12226
Marrud88 wrote:Melllow w pierwszej też Ci odszedł? Mi dopiero po całej nocy z balonem. Kciuki zacisniete za Was!
Mnie z Misią czop odszedł dopiero po oksytocynie. Teraz te skurcze są rzadziej co ok. 20 minut, ale dużo mocniejsze i odchodzi co skurcz dalej kawałek czopa.
Najgorzej, bo jestem na maksa głodna i nie wiem czy jeść obiad, bo jakbym miała CC, to pewnie lepiej nie -
Maura wrote:Salea, nie wiem, czy to nie za późno, na takie próby, ale dziś wyświetlił mi się filmik na insta u Zaufaj Położnej, pomyślałam, że może będziesz chętna na takie ćwiczenia
https://m.youtube.com/watch?v=Z8DYWnPNpTc&feature=youtu.be