Sierpniowe mamy 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Arga wrote:Z usg wygląda na normę. Przezierność 1,62 inne pomiary dobre. Ale jestem za tłusta więc było trudno wszystko sprawdzić 🙈 to teraz czekam na SMS. Te dwa tygodnie będą mi się dopiero dłużyć 🤣
Ja idę w sobotę.
💏 starania o pierwszego maluszka od 01.2021
👱🏼♀️:36
Owulacje potwierdzone monitoringami
AMH- 2,6
MTHFR_1298A>C Układ heterozygotyczny
09.2021- sono Hsg (oba drożne)
12.2021- Histeroskopia (usunięty polip 1,5cm )
🙋♂️:39
operacja żylaków 1st.
morfologia: 2% --> 12%, ruch i żywotność- ok
HBA, DFI- ok
1.08.2023 👶 -
nick nieaktualnyCześć, ja już po wizycie
Bąbelek ma już 5cm i tym razem pokazuje że jest tydzień starszy, ale lekarz powiedział że nie ma co się sugerować na tym etapie bo jest teraz dynamiczny czas. Ze wstępnych jego badań USG wszystko jest dobrze i dzidzia jest zdrowa. Kolejne USG prenatalne prywatne mam 15/02.
Dziś poinformowaliśmy moich rodziców o dzidzi, a jutro jedziemy do teściów. Na resztę poczekamy po kolejnej wizycie.Salea, Vilka, Arga, welonka, Chantell88, ada.d, Marrud88, zasada lubią tę wiadomość
-
Ciąża2023 wrote:Cześć, ja już po wizycie
Bąbelek ma już 5cm i tym razem pokazuje że jest tydzień starszy, ale lekarz powiedział że nie ma co się sugerować na tym etapie bo jest teraz dynamiczny czas. Ze wstępnych jego badań USG wszystko jest dobrze i dzidzia jest zdrowa. Kolejne USG prenatalne prywatne mam 15/02.
Dziś poinformowaliśmy moich rodziców o dzidzi, a jutro jedziemy do teściów. Na resztę poczekamy po kolejnej wizycie. -
My od wczoraj w szpitalu. Młoda dostała powikłań po grypowych w postaci zapalenia mięśni i nie mogła praktycznie chodzić. Do tego nadal temperatura juz 5 dzień, odwodnienie. Full pakiet... mąż w domu prawie 40 stopni i nieprzytomny wiec w szpitalu siedze ja.. licze tylko żeby nic nie złapać tutaj bo to będzie dopiero wesoło. Po nocce jestem tak obolała, że najchętniej zawinełabym się do domu..
-
Arjada wrote:My od wczoraj w szpitalu. Młoda dostała powikłań po grypowych w postaci zapalenia mięśni i nie mogła praktycznie chodzić. Do tego nadal temperatura juz 5 dzień, odwodnienie. Full pakiet... mąż w domu prawie 40 stopni i nieprzytomny wiec w szpitalu siedze ja.. licze tylko żeby nic nie złapać tutaj bo to będzie dopiero wesoło. Po nocce jestem tak obolała, że najchętniej zawinełabym się do domu..
-
nick nieaktualny
-
A na prenatalnych można wejść z mężem? Jakie macie doświadczenia?
💏 starania o pierwszego maluszka od 01.2021
👱🏼♀️:36
Owulacje potwierdzone monitoringami
AMH- 2,6
MTHFR_1298A>C Układ heterozygotyczny
09.2021- sono Hsg (oba drożne)
12.2021- Histeroskopia (usunięty polip 1,5cm )
🙋♂️:39
operacja żylaków 1st.
morfologia: 2% --> 12%, ruch i żywotność- ok
HBA, DFI- ok
1.08.2023 👶 -
Sesyjka wrote:A na prenatalnych można wejść z mężem? Jakie macie doświadczenia?
-
Mój akurat będzie w pracy, ale był ze mną na USG ostatnio więc nie jest mi smutno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciąża2023 wrote:Powiedzcie jeśli to Wasza druga ciąża.
Czy zdarzyło wam się że macie objawy takie same a jednak płeć dziecka okazała się inna od pierwszej. Czy mam na co liczyć że tym razem będzie chłopak skoro mam objawy jak przy córce?
U mnie ta ciaza jest zupełnie inna od pierwszej a na 80% bedzie drugi syn,także tym bym się nie sugerowała.
Ale chyba bardzo się nastawiłaś na tego chłopca?
Ja zaraz zbieram się do lekarza,moze moja gin cos tam dojrzy i mi potwierdzi😁10.2013-synek👶🩵
07.2023-synek👶💙
01.19- 6/7 tc mój Aniołek 💔 -
nick nieaktualnyChantell88 wrote:U mnie ta ciaza jest zupełnie inna od pierwszej a na 80% bedzie drugi syn,także tym bym się nie sugerowała.
Ale chyba bardzo się nastawiłaś na tego chłopca?
Ja zaraz zbieram się do lekarza,moze moja gin cos tam dojrzy i mi potwierdzi😁
Wiadomo, prawie każdy by chciał parkę dla odmiany ale nie jestem nastawiona jakoś. Najważniejsze żeby było zdrowe i do kochania reszta jest mniej ważna.Chantell88 lubi tę wiadomość