Sierpniowe mamy 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewappp wrote:Dziewczyny a na to usg prenatalne lepiej być wysikanym czy z pełnym pęcherzem? 😉
Chyba najlepiej z pustym, bo nie wiadomo, czy nie skończy się dopochwowo, a wtedy ten pęcherz może trochę przeszkadzać. No i nie wiadomo, czy badanie nie będzie trwać godzinę, jak u mnie, a wtedy pełny pęcherz byłby problemem 😅 Pełny pęcherz to trzeba mieć tylko na USG jamy brzusznej, niezwiązanym z ciążą 😉
-
Wysikać 😂 byłam godzinkę temu na badaniu.
I kamień z serca, ryzyka niskie ❤️ i raczej dziewczynka, ale to jeszcze wróżenie z fusów jak to pani profesor powiedziała 🙂
6,5 cm człowieka 🥹
Matko, jak się cieszę! Chociaż ryzyka podstawowe mroziły krew w żyłach w moim wieku 🙈
Trzymam kciukasy za pozostałe Dziewczyny 🫶🏻✊🏻Emzet92, Asiasia1, Ewappp, Cerva, magda_o, Lolcia37, justinas, Nietypowa30, Kitana, Małgosiagosia, baby33 lubią tę wiadomość
-
Emiliia wrote:Wysikać 😂 byłam godzinkę temu na badaniu.
I kamień z serca, ryzyka niskie ❤️ i raczej dziewczynka, ale to jeszcze wróżenie z fusów jak to pani profesor powiedziała 🙂
6,5 cm człowieka 🥹
Matko, jak się cieszę! Chociaż ryzyka podstawowe mroziły krew w żyłach w moim wieku 🙈
Trzymam kciukasy za pozostałe Dziewczyny 🫶🏻✊🏻
Super wieści ❤️ Cieszę się razem z Tobą 🥰
Ja odliczam minuty do tej 16.30... Na szczęście wyniki z krwi już są. Po dręczeniu pań z infolinii od 8 rano, chwilę temu dodali 😅 Nic z nich nie rozumiem ale nigdzie nie wchodzę, nie sprawdzam, nie czytam, żeby się nie nakręcać dodatkowo bo i bez tego serce mi wali. Próbuje się zająć pracą ale tak ciężko mi się skupić 😭😭Emiliia lubi tę wiadomość
-
Ewappp wrote:Super wieści ❤️ Cieszę się razem z Tobą 🥰
Ja odliczam minuty do tej 16.30... Na szczęście wyniki z krwi już są. Po dręczeniu pań z infolinii od 8 rano, chwilę temu dodali 😅 Nic z nich nie rozumiem ale nigdzie nie wchodzę, nie sprawdzam, nie czytam, żeby się nie nakręcać dodatkowo bo i bez tego serce mi wali. Próbuje się zająć pracą ale tak ciężko mi się skupić 😭😭
Mi biochemia nie powiedziała nic, szukałam przelicznika na MoM, ale Bogu dzięki nie znalazłam 😂 odpuściłam, bo można oszaleć 😩
Stres rozumiem, nic nie jadłam rano, chciałam jak najszybciej mieć to za sobą. Ściskam i będzie dobrze 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego, 11:24
Ewappp lubi tę wiadomość
-
Ja odliczam minuty do tej 16.30... Na szczęście wyniki z krwi już są. Po dręczeniu pań z infolinii od 8 rano, chwilę temu dodali 😅 Nic z nich nie rozumiem ale nigdzie nie wchodzę, nie sprawdzam, nie czytam, żeby się nie nakręcać dodatkowo bo i bez tego serce mi wali. Próbuje się zająć pracą ale tak ciężko mi się skupić 😭😭
Trzymaj się, będzie dobrze! Już niedługo 😉
-
Emiliia wrote:Mi biochemia nie powiedziała nic, szukałam przelicznika na MoM, ale Bogu dzięki nie znalazłam 😂 odpuściłam, bo można oszaleć 😩
Stres rozumiem, nic nie jadłam rano, chciałam jak najszybciej mieć to za sobą. Ściskam i będzie dobrze 🙂
Pewnie dlatego u mnie wyniki z krwi wydawali osobiście - podczas konsultacji ze specjalistą. Chwała im za to 😉
I super, że u Ciebie też wszystko ok 😊
Emiliia, Cerva lubią tę wiadomość
-
Jestem z Tobą stres mnie zjada w nocy spać nie mogłam 😅 Ja mam prenatalne na 17 im bliżej tym bardziej miejsca sobie nie mogę znaleźć 🫣 -
Kitana wrote:
I prawidłowo, że nie było opcji rozkmin cóż ten wynik oznacza 💪🏼 stresy zaoszczędzone 🙂
I dziękuje 🙂 -
Olusiaa wrote:Jestem z Tobą stres mnie zjada w nocy spać nie mogłam 😅 Ja mam prenatalne na 17 im bliżej tym bardziej miejsca sobie nie mogę znaleźć 🫣
O nocy nawet nie chce już myśleć 😂 co 2h pobudka i to nie na „siku”, tylko sprawdzałam godzinę, ile jeszcze mi zostało 😆
Trzymam kciuki!Olusiaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, weszliśmy trochę wcześniej i już jestem po. Ryzyka niskie ❤️ Rączki, nóżki, nosek, narządy, wszystko na swoim miejscu. Dzidziulek współpracował i wszystko było pięknie widać wiec USG poszło bardzo sprawnie 😊 Jeszcze zanim zaczęliśmy USG to już mi lekarz powiedział że biochemia wyszła idealnie, żebym się uspokoiła bo widział że drżą mi ręce. Po USG był bardzo zadowolony, powiedział że wszystko jest na tip top ❤️❤️ no i raczej jestem #teamgirl 😄
Łapcie fotkę 😊
url=https://zapodaj.net/plik-WI3RUci4Pk]https://zapodaj.net/plik-WI3RUci4Pk[/url]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego, 16:37
justinas, Lannati_, Małgosiagosia, Lolcia37, Kitana, Emiliia, Asiasia1, klaudia_23, Betkaa, Nietypowa30, Cerva, Kinia197 lubią tę wiadomość
-
Ewappp wrote:Dziewczyny, weszliśmy trochę wcześniej i już jestem po. Ryzyka niskie ❤️ Rączki, nóżki, nosek, narządy, wszystko na swoim miejscu. Dzidziulek współpracował i wszystko było pięknie widać wiec USG poszło bardzo sprawnie 😊 Jeszcze zanim zaczęliśmy USG to już mi lekarz powiedział że biochemia wyszła idealnie, żebym się uspokoiła bo widział że drżą mi ręce. Po USG był bardzo zadowolony, powiedział że wszystko jest na tip top ❤️❤️ no i raczej jestem #teamgirl 😄
Łapcie fotkę 😊
url=https://zapodaj.net/plik-WI3RUci4Pk]https://zapodaj.net/plik-WI3RUci4Pk[/url]
Śliczna fotka, gratulacje, jeśli mogę zapytać ile płaciłaś za usg z taką fotką ?04.2020 synek 💙
08.2024 córeczka 🩷 -
Ewappp wrote:Dziewczyny, weszliśmy trochę wcześniej i już jestem po. Ryzyka niskie ❤️ Rączki, nóżki, nosek, narządy, wszystko na swoim miejscu. Dzidziulek współpracował i wszystko było pięknie widać wiec USG poszło bardzo sprawnie 😊 Jeszcze zanim zaczęliśmy USG to już mi lekarz powiedział że biochemia wyszła idealnie, żebym się uspokoiła bo widział że drżą mi ręce. Po USG był bardzo zadowolony, powiedział że wszystko jest na tip top ❤️❤️ no i raczej jestem #teamgirl 😄
Łapcie fotkę 😊
O jaaa, kolejny cukierek 😍 Super, że wszystko dobrze! 🤗Ewappp lubi tę wiadomość
-
A mnie coś pobolewa gardło i głowa, podejrzewam początek przeziębienia. Polecicie jakieś leki, które można brać w ciąży?