Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Marcelina85 wrote:Ja kupiłam na razie 2 kieszonki w rozm. 1 (<9kg), w zestawie z dwoma wkładami, zobaczymy jak się sprawdzą i czy będę miała cierpliwość. Kupowałam tutaj:
https://www.amazon.de/dp/B07CQY4BV2/ref=twister_B07MJV4P5X?_encoding=UTF8&psc=1
Tak wyglądają:
Do tego mam 20 sztuk białej tetry, 15 wkładów na noc dla zwiększenia chłonności, 2 paczki bibułek.
Ja mam to co zostało po synu.36sztuk tetry,kilka paczek majtek ceratkowych,2paczki bibułek.
4 kieszonki (rozmiar uniwersalny wystarczyło na całe pieluchowanie)firmy mila a do tego 6 wkładów nocnych i 5 cieńszych dziennych. -
Ania95 wrote:Ja robię to samo i zawsze pomaga. Kayama, współczuję Ci tych boleści
No co poradzić. Ja mam takie wrażenie że jej jest za ciasno, chociaż niby wielkość macicy ok i wody w normie. Jakby się chciała całą wyprostować A przecież to niemożliwe. -
Marcelina85 wrote:Ja kupiłam na razie 2 kieszonki w rozm. 1 (<9kg), w zestawie z dwoma wkładami, zobaczymy jak się sprawdzą i czy będę miała cierpliwość. Kupowałam tutaj:
Tak wyglądają:
Do tego mam 20 sztuk białej tetry, 15 wkładów na noc dla zwiększenia chłonności, 2 paczki bibułek.
A gdzie kupowalas tetre? Jak po praniu ?
Ostatnio zamówiłam na allegro i czekam na kuriera.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 05:34
-
Witam się z donoszona ciąża
Applejoy, emi2016, Bobby29, zielonooka7, Misi@, Anhydra, wiki2, Chimera, Malinka7, Frida91, Limerikowo, Mary Magdalena, Marcelina85, Smerfelinka, OlaWi, Ania95, plinka89, DrzewkoPomarańczowe, werni, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
Tak wyglądają:
-
nick nieaktualny
-
Applejoy wrote:Hejo dziewczynki gratuluje donoszonych ciąż Anhydra masz nasze pozwolenie kolejkowe na wypuszczenie Koszykarza You go girl 😘
Ja już bym naprawdę chciała, ale kompletnie to nie działa na mojego Syna 😂. Chociaż dzisiaj na ktg aż 2 skurcze! W sumie to wybrałabym inna datę niż 13...no ale nie ma co wybrzydzać 😜Applejoy, OlaWi, Bobby29, Smerfelinka lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Niebieska Gwiazda wrote:Ja mam to co zostało po synu.36sztuk tetry,kilka paczek majtek ceratkowych,2paczki bibułek.
4 kieszonki (rozmiar uniwersalny wystarczyło na całe pieluchowanie)firmy mila a do tego 6 wkładów nocnych i 5 cieńszych dziennych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 08:27
-
nick nieaktualnyJa kupiłam specjalny ciążowy. Nosze rozmiar M w większości ubrań a musiałam kupic tam taki łamany rozmiar M/L ale chwale sobie ten strój. Dalej mieszczę tam brzuch na luzie 😁
https://www.decathlon.pl/stroj-1cz-ciowy-romane-id_8335704.html
Teraz na stronie widze ze sa rozmiarowki podane jako 38,40... wiem ze było zaniżone troche ale teraz nie pamietam czy mam 40 czy 42 a metkę ucięłamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 08:54
Applejoy lubi tę wiadomość
-
Anhydra wrote:Ja już bym naprawdę chciała, ale kompletnie to nie działa na mojego Syna 😂. Chociaż dzisiaj na ktg aż 2 skurcze! W sumie to wybrałabym inna datę niż 13...no ale nie ma co wybrzydzać 😜
Moi rodzice poznali się 13 w piątek i zaklinają się że była 13:00 😁 w każdym razie są już ponad 40 lat zgodnym małżeństwem 😊Anhydra, Misi@, DrzewkoPomarańczowe, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co dla mnie to jest jakieś dziwne te liczenie od którego tyg jest ciaza odnoszona. Wszystkie piszecie ze po skończonym 37tc. Mi lekarz tez tak powiedział za to położna ze po 38tc. Moja siostrzenica leży z laska właśnie w szpitalu w Slubicach po porodzie i ta dziewczyna urodziła 37t4d i ma wpisane ze wcześniak. 🤷♀️
Anhydra lubi tę wiadomość
-
Nacha, mi położna kiedyś mówiła, że jak się dzieci rodzą przed terminem z niską wagą urodzeniową to też je określają jako "późne wcześniactwo" bo dzięki temu są objawem dodatkowej diagnostyki itd.
A w ogóle to może by tak od dziś chociaż jedna tygodniowo zaczęła rodzić bo się nudno robi 🙄😋Nacha, Anhydra, Agagusia, Pierniczkowa, plinka89, kayama, emi2016, werni, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Nacha, mi położna kiedyś mówiła, że jak się dzieci rodzą przed terminem z niską wagą urodzeniową to też je określają jako "późne wcześniactwo" bo dzięki temu są objawem dodatkowej diagnostyki itd.
A w ogóle to może by tak od dziś chociaż jedna tygodniowo zaczęła rodzić bo się nudno robi 🙄😋
Domi- nie krępuj się 😉
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK