Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a u Was w brzuchu tez Wam bulgocze nawet po jedzeniu? Albo mam takie czasami wrażenie ze mały ustami puszcza bąbelki
-
Pierniczkowa, dasz radę, nie masz innego wyjścia! 😁
Agagusia a to skierowanie to na przyjęcie na oddział-patologie, tak ? Zmartwiłaś mnie swoim wpisem, trzymam za Was kciuki. Informuj nas na bieżąco, w ramach możliwości.
Baileys bardzo ładny kącik, wygląda na przemyślany i bardzo praktyczny 👍😊 naklejka super
baileys lubi tę wiadomość
-
Mi też bulgocze w brzuchu, ale to raczej w żołądku ☺️ a do tego odbija mi się, a jak zjem później niż 2 godziny przed snem, to muszę posiedzieć w łóżku zanim się położę, bo całe jedzenie mi podchodzi z powrotem do przełyku i mam okropną zgagę. A jak zjem odpowiednio wcześnie, to jakoś zasnę, to w środku nocy kwasy żołądkowe dają o sobie znać, więc podjadam migdały, bo jak nie zjem i tylko piję wodę, to z kolei nad ranem czuję żółć w przełyku po tak długiej przerwie od posiłku. Czekam kiedy się brzuch opuści i znowu będę mogła normalnie jeść, bo teraz tak mało mi się mieści, że chyba nie spożywam wystarczającej ilości kalorii."Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Marcelina85 wrote:Mi też bulgocze w brzuchu, ale to raczej w żołądku ☺️ a do tego odbija mi się, a jak zjem później niż 2 godziny przed snem, to muszę posiedzieć w łóżku zanim się położę, bo całe jedzenie mi podchodzi z powrotem do przełyku i mam okropną zgagę. A jak zjem odpowiednio wcześnie, to jakoś zasnę, to w środku nocy kwasy żołądkowe dają o sobie znać, więc podjadam migdały, bo jak nie zjem i tylko piję wodę, to z kolei nad ranem czuję żółć w przełyku po tak długiej przerwie od posiłku. Czekam kiedy się brzuch opuści i znowu będę mogła normalnie jeść, bo teraz tak mało mi się mieści, że chyba nie spożywam wystarczającej ilości kalorii.
Aga trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 15:34
-
nick nieaktualny
-
A ja ok. 18-19 jem kanapkę lub dwie, a ok. 21 maleńką miseczkę mleka z naturalnym musli (bez owoców itp.). W tym ostatnim trymestrze jem jak ptaszek, jedynie śniadanie jest spore, ale do obiadu nie zdążę go strawic i na obiad daję radę wcisnąć tylko jedno danie, a po obiedzie to już dosłownie same przekąski i hektolitry wody."Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*) -
Ja właśnie przed chwilą odkryłam sposób na swoją zgagę 😲
Od dwóch dni męczy mnie tak okropna zgaga, że piecze wszystko nawet język właśnie skończyłam robić gołąbki i zostały mi dwa twardawe liście kapusty, które zjadłam ze smakiem jak małe prosię... I zgaga zniknęła 😲😲😲
W ogóle dziś się czuję jakbym miała rozdwojenir jaźni, wczoraj byłam trupem a dzisiaj jak skowronek. Zostało mi pół kapusty bo przesadziłam z ilością nadzienia do gołąbków, nie mam pomysłu co z nią zrobić 🤔
Aga, kciuki! Trzymajcie się jeszcze bezpiecznie w pakiecie ❤️ -
Chimera 😂😂😂 ja myślę, że Szymon po mamusi - rasowym lwie, jest uparty. Tak się nasłuchał przez ostatnie miesiące, że mały będzie, że chudy i sobie pomyślał "a takiego wała, wyjdę jak się podtuczę żeby wszystkim nosa utrzeć"... I będzie siedział do 18stki, a potem wyjdzie i powie "Matka daj na prawko" i tyle z trudów macierzyństwa 😂🙈
Agagusia lubi tę wiadomość
-
Mi ginka mowila żeby przed snem coś zjeść
Patrze tez na dzień kiedy brzuch mi opadnie i przestanie mi się odbijać i czuć jedzenie w przełyku.
Baileys super pokoik.baileys lubi tę wiadomość
-
Aga kciuki! Ale się strachu najadłaś, mam nadzieję że wszystko będzie ok. Daj znać co mówią lekarze/położne.♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
U nas też już kącik w naszej sypialni niemal gotowy, pewnie jedyne co się zmieni to aranżacja pojemnikowo-pudelkowa. I tak jestem bardzo zadowolona z tego co wyszło zwłaszcza że to tylko na kilka tygodni - stąd kącik z przewijakiem powstał z kallaxów ikeowych w których wcześniej stały książki, dokupilam tylko szufladki.
No i pomocnik kotek oczywiście przywłaszczył sobie łóżeczko, a jakże. Na szczęście wie jak może odkupić swoje wszystkie wybryki
Domi_tur, Frida91, Marcelina85, kayama, Misi@, baileys, DrzewkoPomarańczowe, Agagusia, MDW, werni, Limerikowo, Smerfelinka lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki