Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa i odebrałam wynik gbs - ujemny 🤔. Niby super bo mogę w domu sobie trochę dłużej zostać, ale z drugiej strony jakoś się boje, ze ten wynik o kant tylka można. Chyba powtórzę badanie, nie wiem sama. Wolałabym dostać ten antybiotyk i mieć spokoj.
plinka89, Misi@ lubią tę wiadomość
[/url] -
Ja się chce spotkać z doradca chustonoszenia po porodzie. Chustę już mam wiec muszę pociągnąć temat . Na lalce to dla mnie nie trening. Nie czułabym się potem pewnie motajac zwłaszcza małe dziecko. Chce tez żeby mąż poćwiczył, chociaż on będzie brał na siebie starszaka zazwyczaj.[/url]
-
Wy tu o chustach a ja właśnie skończyłam prasować swoje czego szczerze nie lubię
Pierniczkowa kciuki zaciśnięte powodzenia
Beileys cudny kącik! Teraz już tylko czekać na lokatorkę
Co do samego porodu chyba wolałam żyć w niewiedzy. Teraz wiem jaki to ból był, więc i nastawienie innebaileys lubi tę wiadomość
-
Pierniczkowa będzie dobrze!
Drzewko a jak te ćwiczenia z tą piłka wyglądają? Tylko się siedzi i już? Czy jak?♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Bobby29 wrote:Pierniczkowa będzie dobrze!
Drzewko a jak te ćwiczenia z tą piłka wyglądają? Tylko się siedzi i już? Czy jak?
Trzeba na niej usiąść kroczem (nie cewka moczowa). Sztuka polega na tym żeby się rozluźnić i nie spinać mięśni pośladków i ud. Wydaje się banalne dopóki się tego nie spróbuje 😁. Mega nieprzyjemne ale ponoć bardzo skuteczne. Liczę, ze z każdym kolejnym razem będzie mniej niekomfortowo.Misi@, Bobby29 lubią tę wiadomość
[/url] -
DrzewkoPomarańczowe wrote:Trzeba na niej usiąść kroczem (nie cewka moczowa). Sztuka polega na tym żeby się rozluźnić i nie spinać mięśni pośladków i ud. Wydaje się banalne dopóki się tego nie spróbuje 😁. Mega nieprzyjemne ale ponoć bardzo skuteczne. Liczę, ze z każdym kolejnym razem będzie mniej niekomfortowo.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Dziewczyny, ja znowu na IP - 7 raz w tej zdrowej ciazy.... bylam na planowym ktg w Otwocku, maly juz od rana sie slabo ruszał. A tam tętno ciagle przez 25 min 115-118-120 ruchow tez malutko:( polozna z lekarka stwierdziły ze tak byc nie moze. Budziliśmy wszystkoe nalucga, lizaka zjadłam i nic. Po słowach :’pisze skierowanie, bo dziecka szkoda, ma Pani czym dojechać czy karetkę wzywac?’ nie ba żarty sie przestraszyłam. Jestesmy na Żelaznej, ktg lepiej wyszlo, maly nagle po zaleceniu wypicia dwoch kubków zimno-lodowatej wody sie rozruszał. Czekam na lekarza.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Na tez pilcec tez siedze - choc przy przygodach hemoroidowych przyznam ze odpuściłam. Na krześle sie siedzi na niej. Fakt ze to nieprzyjemne, ale ponoc oswaja z uczuciem nacisku podczas wychodzenia główki i uelastycznia to samo miejsce co podczas masażu krocza - miedzy pochwa a odbytem.
A propos dopłynięcia wod mi polozna mowila ze przy czystych 6 godzin, przy zielonych do 2, jesli oczywiscie skurczy nie ma. Jedziemy jak juz na prawde boli i skurcz trwa przynajmniej 40 sek.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia, postaraj się nie stresować, najważniejsze że w końcu się rozruszał. Dobrze, że jesteś pod dobrą opieką, lepiej trzymać rękę na pulsie. Ja mam w piątek planowe ktg przed wizytą na NFZ i już miałam zrezygnować, żeby nie narażać szyjki na kolejne mało delikatne dogłębne badanie, ale ze względu na to ktg chyba jednak się wybiorę...
Olza lubi tę wiadomość
"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*)