Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLutycka jako szpital wojewodzki jest tez jedyna placowka w Poznaniu, ktora nie moze nas odeslac😉
A bierzecie dziewczyny ciuszki / otulacze dla Malucha? Bo tak patrze w internecie, ze wszystkie poznanskie szpitale zapewniaja ubranka na czas pobytu... -
nick nieaktualnybaileys wrote:Lutycka jako szpital wojewodzki jest tez jedyna placowka w Poznaniu, ktora nie moze nas odeslac😉
A bierzecie dziewczyny ciuszki / otulacze dla Malucha? Bo tak patrze w internecie, ze wszystkie poznanskie szpitale zapewniaja ubranka na czas pobytu...
W sumie oni dają rożki...Ale jakoś tak owinelam to milusim kocykiem -
Hej dziewczyny, ja jestem. Na IP właśnie przyjmują mnie do szpitala.na wizycie miałam nieprawidłowy zapis ktg - płaski, brak akceleracji - w szpitalu to samo i padła decyzja że mam zostać... Już się splakalam za Łucja 😟 Trzymajcie kciuki żeby było lepiej i żeby Młody posiedział jeszcze choć kilka dni 😟
Agagusia, Bobby29, Limerikowo, Anhydra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byłam dziś wieczorem na echu serca - żadnych nieprawidłowości. Jeszcze jutro z rana ekg, wieczorem konsultacja z kardio i temat mojego ktg z zeszłego tygodnia będę mieć zamknięty 😁.
Mnie jak odsyłali do innego szpitala to zadzwonili tam czy maja miejsce i zaproponowali karetkę, ale odmówiłam bo było blisko i nad ranem wiec ruch praktycznie zerowy na mieście.[/url] -
Emi i Pierniczkowa - trzymam za Was kciuki!!!
Bobby - uroczy kącik i koci towarzysz
Larissa - widzę, że nie tylko u nas waga piórkowa
Jesteśmy po wizycie. Zabawiliśmy tam 1,5 h! Ale głównie w poczekalni do rejestracji.
Leon, jak przystało na Króla Miejskiej Dżungli trochę się podciągnął wagowo i obecnie to całe 2300 g chłopa (13 precentyl)! Ma nawet włoski! Przepływy ok, jelitka też, ufff.
Lekarz pobrał mi GBS (dość głęboko, ale tylko jedna lokalizacja). Wyniki mają być za 7-10 dni, więc kolejna motywacja żeby nie rodzić przedwcześnie. Na dodatek położna środowiskowa oraz moi rodzice i siostra akurat wybierają się na urlop i wrócą dopiero w sierpniu - więc wyjścia nie mam. Lekarz zalecił też raz w tygodniu robić KTG i zaśmiał się, że nawet za tydzień już można rodzić bo donoszone.
Jeszcze trzasnęłam sobie dzisiaj sesję brzuszkową w domu samowyzwalaczem, tak ku pamięci jakby miało tego brzucha już nie być wkrótce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 20:19
Domi_tur, Misi@, Agagusia, emi2016, Bobby29, Ania95, werni, Limerikowo, baileys, DrzewkoPomarańczowe, AnaKwiat, Malinka7, OlaWi, Sylvka, PaniHa, Applejoy, Chimera, Smerfelinka lubią tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Plinka, też mnie to zastanawia... Zabrałam się za plan porodu wg Rodzić Po Ludzku i stwierdziłam, że większość podpunktów mnie nie dotyczy, ale jednak wzmianki o kangurowaniu przez Męża lub moim kontakcie skóra do skóry i przystawieniu do piersi ASAP, wydają mi się istotne. Czy jednak lepiej na wszelki wypadek uwzględnić też to wszystko, co może być ważne w razie porodu SN? Jak sądzicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 21:46
"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*)