Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLutycka jako szpital wojewodzki jest tez jedyna placowka w Poznaniu, ktora nie moze nas odeslac😉
A bierzecie dziewczyny ciuszki / otulacze dla Malucha? Bo tak patrze w internecie, ze wszystkie poznanskie szpitale zapewniaja ubranka na czas pobytu... -
nick nieaktualnyJa biorę tylko kocyk. Ostatnio mi się przydał jak mały leżał pod lampą bo miał zoltaczke...baileys wrote:Lutycka jako szpital wojewodzki jest tez jedyna placowka w Poznaniu, ktora nie moze nas odeslac😉
A bierzecie dziewczyny ciuszki / otulacze dla Malucha? Bo tak patrze w internecie, ze wszystkie poznanskie szpitale zapewniaja ubranka na czas pobytu...
W sumie oni dają rożki...Ale jakoś tak owinelam to milusim kocykiem -
Hej dziewczyny, ja jestem. Na IP właśnie przyjmują mnie do szpitala.na wizycie miałam nieprawidłowy zapis ktg - płaski, brak akceleracji - w szpitalu to samo i padła decyzja że mam zostać... Już się splakalam za Łucja 😟 Trzymajcie kciuki żeby było lepiej i żeby Młody posiedział jeszcze choć kilka dni 😟
Agagusia, Bobby29, Limerikowo, Anhydra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byłam dziś wieczorem na echu serca - żadnych nieprawidłowości. Jeszcze jutro z rana ekg, wieczorem konsultacja z kardio i temat mojego ktg z zeszłego tygodnia będę mieć zamknięty 😁.
Mnie jak odsyłali do innego szpitala to zadzwonili tam czy maja miejsce i zaproponowali karetkę, ale odmówiłam bo było blisko i nad ranem wiec ruch praktycznie zerowy na mieście.
[/url] -
Emi i Pierniczkowa - trzymam za Was kciuki!!!
Bobby - uroczy kącik i koci towarzysz
Larissa - widzę, że nie tylko u nas waga piórkowa
Jesteśmy po wizycie. Zabawiliśmy tam 1,5 h! Ale głównie w poczekalni do rejestracji.
Leon, jak przystało na Króla Miejskiej Dżungli trochę się podciągnął wagowo i obecnie to całe 2300 g chłopa (13 precentyl)! Ma nawet włoski! Przepływy ok, jelitka też, ufff.
Lekarz pobrał mi GBS (dość głęboko, ale tylko jedna lokalizacja). Wyniki mają być za 7-10 dni, więc kolejna motywacja żeby nie rodzić przedwcześnie. Na dodatek położna środowiskowa oraz moi rodzice i siostra akurat wybierają się na urlop i wrócą dopiero w sierpniu - więc wyjścia nie mam. Lekarz zalecił też raz w tygodniu robić KTG i zaśmiał się, że nawet za tydzień już można rodzić bo donoszone.
Jeszcze trzasnęłam sobie dzisiaj sesję brzuszkową w domu samowyzwalaczem, tak ku pamięci jakby miało tego brzucha już nie być wkrótce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 20:19
Domi_tur, nick nieaktualny, Agagusia, emi2016, Bobby29, Ania95, werni, Limerikowo, nick nieaktualny, DrzewkoPomarańczowe, AnaKwiat, Malinka7, OlaWi, Sylvka, PaniHa, Applejoy, Chimera, Smerfelinka lubią tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Plinka, też mnie to zastanawia... Zabrałam się za plan porodu wg Rodzić Po Ludzku i stwierdziłam, że większość podpunktów mnie nie dotyczy, ale jednak wzmianki o kangurowaniu przez Męża lub moim kontakcie skóra do skóry i przystawieniu do piersi ASAP, wydają mi się istotne. Czy jednak lepiej na wszelki wypadek uwzględnić też to wszystko, co może być ważne w razie porodu SN? Jak sądzicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 21:46
"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*)