Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_tur wrote:MDW, mówiłam że Synuś wszystkim pokaże jeszcze, że nie jest taki malutki ❤️
Brzuszek piękny! I jak wysoko jak siadasz to nie musisz się rozkraczać 😁🥰
Ja nawet jak po schodach wchodzę to muszę się rozkraczać, bo inaczej to jak bym uskuteczniala żonglerkę piłka lekarska 😁.
MDW, faktycznie piękne zdjęcia. Może to jest jakiś pomysł, żeby samowyzwalaczem sobie popykac trochę zdjęć 🤔. Dotąd mam tylko takie bez głowy na potrzeby forum zrobione 😁Domi_tur, MDW lubią tę wiadomość
[/url] -
Applejoy wrote:Dziewczyny za niedługo każda z nas przytuli swojego maluszka 🥰 ale będzie cudownie! Pierniczkowa kciuki, Ty chyba zrobisz to najszybciej z nas wszystkich
Emi a jak Ty się czujesz kochana po ciężkiej nocy?
Kiepsko.. jednak wymioty mnie wymęczyły, głowa nadal boli. Dziękuję że pytasz. Najważniejsze, że Łucja nie zauważyła jeszcze że mnie nie ma - zaangażowane męża od początku w wychowanie procentuje w takich chwilach !Domi_tur lubi tę wiadomość
-
Pierniczkowa już chyba leży na stole 😄 oby wszystko poszło zgodnie z planem i za niedługo pochwaliła się swoim potomkiem 💛
Ja mam wizytę o 9.10, proszę o kciuki , bo muszę poważnie porozmawiać z moją gin🤨
Emi wspöłczuje nocki i cieszę się, że u Was już ciut lepiej😙emi2016, DrzewkoPomarańczowe, Applejoy, Agagusia, Panna_Justyna, OlaWi, Sylvka lubią tę wiadomość
-
DrzewkoPomarańczowe wrote:MDW, faktycznie piękne zdjęcia. Może to jest jakiś pomysł, żeby samowyzwalaczem sobie popykac trochę zdjęć 🤔. Dotąd mam tylko takie bez głowy na potrzeby forum zrobione 😁
Drzewko polecam coś cyknąć. Nie trzeba wiele zachodu żeby zrobić chociaż jedną fotkę na pamiątkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2019, 19:57
emi2016, Ania95, DrzewkoPomarańczowe, Applejoy, Agagusia, werni, Bobby29, Malinka7, Domi_tur, Misi@, menka2, MDW, OlaWi, Sylvka, Smerfelinka, Marcelina85 lubią tę wiadomość
-
Chimera wrote:
Extra! 😍[/url] -
Jeszcze czekam, już jest welflon, piżamka operacyjna i czekam na sygnał z sali
Nacha, Chimera, Ania95, Applejoy, Agagusia, werni, DrzewkoPomarańczowe, Bobby29, Niebieska Gwiazda, Malinka7, zielonooka7, emi2016, Limerikowo, Frida91, Misi@, menka2, Smerfelinka, Sylvka, Larissa90, Marcelina85 lubią tę wiadomość
-
Pierniczkowa - wszystkie tu czekamy na Twojego maluszka😁Kciuki tez za znieczulenie - pamietam ze sie bałaś ze bedzie trudno.
Emi - rozumiem ze tych acerelacji nie bylo, tak? Moze Cie jednak wypuszcza, jak juz lepiej zapis wyglada. Obiecaj zw bedziesz przyjeżdżałam na ktg.
Poznanianki - slyszalam w radio ze korek na Lutyckiej, Dzieki Wam wiem ze tam szpital macie.
Domi, co sie nie odzywasz? Czyżby cos??? Potajemnie!?!
U mnie nic po tych wczorajszych ‚pomocach’ doktorka poza mocnym plamieniem i cmieniem okresowym. Maly dzis kopie ciagle od 5, nadrabia chyba wczorajsze lenistwo.
Tez jestem ciekawa tej pełni😊choc czytałam ze to dopiero po 23, wiec efekty tez jutro moga byc. Ciekawe czy u którejś sie naturalnie rozkręci.Domi_tur, Bobby29 lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Hej wkoncu przespana noc.
Chimera fajne zdjęcie. Dzięki Wam też myślę o sesji własnej.
Pierniczkowa kciuki
Dziś zaczęłam 35+0 za 2tyg mam mieć wizytę u gin i pobierany posiew. Mam nadzieje ze do tej daty nic się nie będzie działo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 09:02
Bobby29 lubi tę wiadomość
-
Ja mam podobnie jak werni, gbs dopiero na kolejnej wizycie , to będzie bodajże 36+4, bo na poprzedniej wizycie było za wcześnie.
Pierniczkowa trzymaj się!
Emi, oby cię wypuścili wkrótcewerni lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Ania wizyta będzie w poniedziałek bo ona tylko w poniedziałki pracuje to będzie 36+6 ale i tak dla mnie też ta data jest pozna.
-
Hehe Domi korzysta z dobrego spania jakie ma od dwóch dni😁
O kant tyłka rozbić tą pełnię choć trwa ona jeszcze dzisiejszą noc, więc kto wie, może którąś to pobudzi?
Mnie pełnia pobudziła do wykonania telefonu na miejscowy komisariat o 2:45, kiedy to jakis ukraiński, pijany desperat zaczął na balkonie wyć do księżyca i śpiewać smęty puszczając ile mocy w głośnikach muzę, jakieś 5 bloków dalej 🥴jego aria trwała jakieś pół godziny zanim go poskromili, dobrze że mój mąż był w pracy bo by go wyniósł razem z drzwiami 😂
A tak poza tym, to mi się już nie spieszy do rodzenia :p po ostatnich bólach doceniam każdą chwilę lenistwa i dobrego samopoczucia :pAgagusia, Bobby29 lubią tę wiadomość