Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
3550g i 54cm dwa razy juz cycowal.
Bobby29, Ania95, Misi@, Pierniczkowa, DrzewkoPomarańczowe, werni, Smerfelinka, Frida91, Chimera, Niebieska Gwiazda, baileys, Kalija, Bee_girl, Marcelina85, Agagusia, Vampire lubią tę wiadomość
Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
Ja bym chciała poczekać do terminu niech moja bułka jeszcze się piecze w piecyku
werni, zielonooka7, Frida91, baileys, emi2016, Kalija, Agagusia lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
My po! Opiszę później wszystko
Domi_tur, E_linka2, Pierniczkowa, Ania95, DrzewkoPomarańczowe, werni, Smerfelinka, Applejoy, Misi@, AnaKwiat, zielonooka7, Frida91, kayama, Chimera, Niebieska Gwiazda, plinka89, emi2016, Kalija, Marcelina85, Agagusia, Vampire, Mila1996 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiki2 wrote:No dziewczyny 👍 ktoś zaczeka na sierpien? 🤪
A najlepiej dwaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2019, 20:00
Misi@, wiki2, baileys lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Wow dziewczyny, ale niedziela! Gratulacje dla Natty i Menki. Smutna, kciuki dalej zacisniete! Larissa za Ciebie też!
Teście i szwagierka z rodzinka się zebrali, więc powaliłam się na kanapę i niech mąż sprząta. Jestem padnięta.Misi@ lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, nie mam mocy wszystkiego czytać ale z tego co widzę Natty i Menka już z dzieciaczkami, gratuluję! Dziś na dyżurze była rewelacyjna dr., posłuchala mnie i stwierdziła że ja mam to od kręgosłupa musi być jakieś zwyrodnienie i mam.też neuralgie to.te bóle klujace pod biustem. Inni chcieli mnie wypisać a ona chce zostawić, zleciła codzienną rehabilitację. Więc zostaje zobaczę co to da, mój stan się w szpitalu pogorszył z powodu braku fizjotetapi wtedy te mięśnie się jeszcze bardziej zastają. Chodzę z tak ogromnym trudem i bólem ze ciężko to opisać. Dr powiedziała też że to absolutnie nie jest żadna fizjologiczna ciąża bo tak nie powinno być. W końcu ktoś mnie nie zbywa... Także jeszcze promyk nadziei, darmowa codzienna reh to dużo. Niby do.cc 2,5 tygodnia ale musze dożyć i baaaaardzo chciała bym choć troszkę się uruchomić aby dojść na oddział Boję się jakby to miało być gdy w ogóle przestanę chodzić. Dr każe mi mimo bólu troszkę spacerować abym nie dostała zakrzepicy. Także proszę o trzymanie kciuków aby choć troszkę pomogli...
Mam chwilami kryzysy i płacze ale staram się trzymać.Mary Magdalena, Bobby29, Misi@, menka2, baileys, Frida91, Smerfelinka, OlaWi, E_linka2, DrzewkoPomarańczowe, Marcelina85, Agagusia, Vampire lubią tę wiadomość
-
Kayama trzymaj się może będzie lepiej jak pobedziesz w szpitalu. I lekarze mają cie na oku.
Od jutra w Lidlu są staniki sportowe rozpinane z przodu. 2 za 70zl prawie
Bobby29, DrzewkoPomarańczowe lubią tę wiadomość