Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
DrzewkoPomarańczowe wrote:Moze to coś od żołądka skoro masz poty od tego. Ja tez od kilku dni mam takie przykre bóle zakładka i nie wiem o co chodzi. Czasami to jest wręcz taki mega bolesny skurcz 🥴
Raczej nie żołądek, mam wrażenie, że bolało mnie tak samo na etapie szybkiego wzrostu brzucha e ciąży. Jakby mi jelita zmieniały położenie. Kij wie.
Kalija, chyba pogoda tak działa, że wszyscy korzystają -
nick nieaktualnyWeszlam nadrobic i widze, ze faktycznie mały ruch. Ale to bylo do przewidzenia jak utworzylyscie grupe na fb 😉
Tak jak pisalam kiedys, ja na fb jestem bardzo malo aktywna, a to forum mi pasowalo ze wzgledu na mozliwosc anonimowego wygadania sie, poznania cudzych opinii, podzielenia fajnym zakupem lub podroza z okresu L4, gdy ZUS nie powinien o tym wiedziec😉
Wiec dla mnie raczej przychodzi pora sie pozegnac. Dzieki za te kilka miesiecy i ponad 1110 str. wymiany doswiadczen. Duzo zdrowka dla tych, ktore juz moga cieszyc sie maluszkami i wytrwalosci dla tych, ktore jeszcze czekaja 😊 Buziaki!plinka89, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Baileys, daj spokój. Nikt stąd nie ucieka. Na fb też jakiegoś ruchu nie ma, tyle że laski więcej zdjęć wrzucają. Mniejsza aktywność to raczej efekt weekendu i coraz większej ilości rozpakowanych mam.
Nie wyobrażam sobie, że nie napiszesz, jak ci wody odchodzą i pedzisz do szpitala 😉wiki2, Kalija, Applejoy, Limerikowo, werni, DrzewkoPomarańczowe, E_linka2, Agagusia, Marcelina85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Baileys, nie żegnaj się, cały czas tu jesteśmy, ja się nigdzie nie wybieram Też mam wrażenie, że w weekend zawsze jest mniej wpisów. Ja na pewno tu będę dalej pisać
Kalija, Niebieska Gwiazda, Applejoy, Limerikowo, werni, DrzewkoPomarańczowe, E_linka2, emi2016, Marcelina85 lubią tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Przecież tu jest większa aktywność niż na fb 🙄
Grupa została utworzona tylko po to, żeby było łatwiej wrzucać zdjęcia Maluchów bez miliona niepotrzebnych gapiów
Przecież zawsze w weekend jest słabszy odzew, a poza tym część ogarnia się z dzieciaczkami, część wietrzy mózgi i zbiera energię przed porodami... Taki nastał spokojniejszy czas
Applejoy, werni, DrzewkoPomarańczowe, Marcelina85, trzydziecha lubią tę wiadomość
-
Jak będzie taka akcja jak w zeszła niedzielę, to jutro będzie większy ruch 😁😁
Ja miałam zamiar w ten weekend wprowadzić 5S, ale przez tego zęba nie mam energii na nic. Bardzo mi spadły morale ☹️☹️Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 13:30
werni, RedGuues lubią tę wiadomość
-
Na FB wcale nie ma takiego ruchu, tylko trochę zdjęć więcej
My zaraz jedziemy po fotelik i wózek!!!Frida91, Applejoy, werni, DrzewkoPomarańczowe, E_linka2 lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Ja dziś byłam na dłuższym spacerze, zrobiłam z 6km i ledwo się doczłapałam z tą moją stopą a palce u rąk jak parówy standardowo Teraz mocze nogi w misce z zimna woda. Ciężko mi lazic ale zmuszam się żeby szybciej coś ruszyło w końcu
Ania95 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Chimera wrote:W akcie desperacji wypróbowałam ten amol, ale to też nic nie pomogło. Spałam w nocy 2h, teraz już nawet jak siedzę mnie boli, wcześniej było tylko przy leżeniu. Nie mam już żadnego pomysłu co robić.
dokladnie tylko dobry dentysta, zaklad z pantomogramem
moze wydawac sie ze 8 a to moze byc promieniowanie bolu od innego zeba lub dziasla
u mnie kiedys zrobilo sie zapalenie nietypowo pod implantem zeba
w Candeo w Poz wypatrzyla mloda dentystka plamke na pantomogramie i mowi ze nalezy to spr bo cos jej ta plamka sie nie podoba
nie mialam zadnych dolegliwosci bolowych, po 2mcach klucie lekkie właśnie w tamtym miejscu
w hahsie w Szczecinie nie byli szczesliwi ale jak rozpruli calosc to zapalenie pod implantem bylo do leczenia
-
Młoda daje mi popalić. Najchętniej by się przykleiła do piersi na stałe i spała że mna. Liczę na to że gwiazda usnie i będę mogła zamknąć oczy choć na godzinę.
Bobby29, Applejoy, Marcelina85 lubią tę wiadomość
-
Frida zaszalas ja zrobiłam 4 i miałam wrażenie, że coś mi wypadnie za chwilę, albo biodro albo Mały między nogami 😂
Chimera, odpuść to 5s, naprawdę, szkoda zachodu, jeśli u kogoś działa to czysty przypadek :p
W szpitalu położna się śmiała, że baby biegają jak głupie po schodach a potem nie mają siły rodzić to znaczy, seksik zawsze spoko, sutki zahartowane dobrze mieć ale nie katuj się wszystkimwerni, Frida91 lubią tę wiadomość
-
Dokładnie na fb wklejamy tylko zdjęcia:)
Dziś mało co spałam przez nocne wizyty w wc a to mały szalał mi w brzuchu a najbardziej przez byłą wspollokatorke która takie bzdury gada ze mam ochotę ją ukatrupic.
Idę na drzemkę bo mi się oczu kleja.
Wcześniej wyparzylam laktator butelki smoczek. Spakowalam się w dwie walizki male. Masakra ile tego jest. Mój dowiezie później ubranka na wyjście i laktator jeśli będzie potrzebny no i rogal. -
Hej, nie wiem kiedy nadrobię.
Niebieska, gratulacje. Do tego momentu doczytałam.
U nas niewesoło. Wróciliśmy do szpitala. Mamy żółtaczkę i musimy się naświetlać. Ja już powoli psychicznie nie daje rady.
Po porodzie w 3 dobie też byliśmy naświetlaniu, ale poziom bilirubiny spadł i wypuścili nas do domu. W domu byliśmy 3 dni i wróciliśmy spowrotem.Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Ja skaczę na piłce codziennie, wczoraj przeszłam 10 km, ale jak widać efektu brak 😉 a sutki mnie strasznie bolą od wczoraj mam nadzieję, że jak mały się urodzi to będzie lepiej, bo nie wyobrażam sobie karmienia jak teraz ich dotknąć nie mogę
Ania95 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Domi_tur wrote:Frida zaszalas ja zrobiłam 4 i miałam wrażenie, że coś mi wypadnie za chwilę, albo biodro albo Mały między nogami 😂
Chimera, odpuść to 5s, naprawdę, szkoda zachodu, jeśli u kogoś działa to czysty przypadek :p
W szpitalu położna się śmiała, że baby biegają jak głupie po schodach a potem nie mają siły rodzić to znaczy, seksik zawsze spoko, sutki zahartowane dobrze mieć ale nie katuj się wszystkim -
baileys wrote:Weszlam nadrobic i widze, ze faktycznie mały ruch. Ale to bylo do przewidzenia jak utworzylyscie grupe na fb 😉
Tak jak pisalam kiedys, ja na fb jestem bardzo malo aktywna, a to forum mi pasowalo ze wzgledu na mozliwosc anonimowego wygadania sie, poznania cudzych opinii, podzielenia fajnym zakupem lub podroza z okresu L4, gdy ZUS nie powinien o tym wiedziec😉
Wiec dla mnie raczej przychodzi pora sie pozegnac. Dzieki za te kilka miesiecy i ponad 1110 str. wymiany doswiadczen. Duzo zdrowka dla tych, ktore juz moga cieszyc sie maluszkami i wytrwalosci dla tych, ktore jeszcze czekaja 😊 Buziaki!
ale na fb wcale nie ma ruchu - jedynie dziewczyny wrzucają zdjęcia jak urodzą ale robią też tutaj tylko tam łątwiej - zostawaj! przynajmniej póki wszystkie się nie rozpakują. Ja nieukrywam jestem mniej aktywna ale tylko z braku czasu przy dwójce w domu z którymi jestem w sumie prawie całe dnie sama