Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamy wozek i fotelik! Oto fura Mozzarelli
Jestem super zadowolona z naszego wyboru (joolz day 3).
Ale żeby nie było tak kolorowo to mój kochany kotek zdążył się już wysikać do fotelika.. 🙄🙄🙄 Kot ewidentnie czuję się zagrożony. Trzeba będzie pilnować.. jeszcze bardziej. Poszło do prania oczywiście, zresztą i tak miało iść, ale trochę fail. Wozka się nie czepia, a fotelik stoi przykryty folia i nadal bardzo go interesuje mimo że dostał niezła burę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 21:33
kayama, Domi_tur, Misi@, werni, E_linka2, DrzewkoPomarańczowe, Kalija, joan85, Marcelina85, emi2016, Agagusia lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Aga dopiero zajarzyłam, że napisałaś dzisiaj o synu Krzyś a do ostatniej chwili chyba się zastanawialiście?
Poza tym Kochana, podjęłaś walkę o poród marzeń, nie powinnaś mieć żadnych wyrzutów, ważne że jesteście w domku w komplecie😍Agagusia lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Właśnie w ten sposób.
U mnie mija jak uda mi się załatwić więc jestem przekonana, że to jelita.
Czasem z bólu robi mi się gorąco i jestem aż całą mokrą. Muszę wziąć prysznic.
Mam nadzieję, że te bóle szybko nam przejdą -
Bobby u nas też na razie fotelik w folii, wózek też przykryty a do sypialni już koty nie mają wstępu. Później fotelik będzie już pewnie w aucie ale z wózkiem to dalej mam dylemat jak go zabezpieczyć bo jedna nasza kotka już co chwilę tam wskakiwała Też się właśnie bałam że nasikają bo potem ciężko się pozbyć tego zapachu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 21:44
Bobby29 lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Domi_tur wrote:Bobby lubię wózek, kota nie 😂
Ja go nadal lubię ale jestem teraz trochę niespokojna o to jak będzie jak wrócimy z małą do domu... Mój się śmieje że kot zamieszka pod łóżkiem (jak odwiedzał nas mój mały chrześniak to kot siedział dwa dni pod łóżkiem i wychodził tylko na jedzenie), ale nie jestem aż tak pewna. Trzeba będzie mieć oczy dookoła glowy..♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Pamiętam jak moja klientka swoją kotkę chciała w ciąży wykurzyć z łóżeczka dziecięcego i skończyło się na podrapanych rękach. Ale się szybko przekonała do Malej bo kładła się razem z nią i łapała zabawki z karuzeli 😂 po miesiącu przyniosła jej do łóżeczka upolowanego wróbelka😂 i żyją długo i szczęśliwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 21:49
Bobby29, Frida91, werni, E_linka2, DrzewkoPomarańczowe, Kalija, Marcelina85, emi2016, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Mój łapie owady. Pewnie będzie jej przynosił muchy i chrabąszcze 😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 21:53
Marcelina85, emi2016 lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Karmię piersią, ale wciąż przez kapturki. W domu próbowaliśmy częściej bez, tutaj nie mam sumienia męczyć malego. Ale chcę jeść i to często. Straszą mnie w szpitalu, że jak halo spadnie poziom bilirubiny to odstawiamy na 2 dni pierś...
Wszystko byłoby ok gdyby jeszcze on chciał leżeć spokojnie pod tą lampa, a już jest tym wymęczony i za bardzo nie chcę. Najbardziej mu przeszkadzają okularki
Pierniczkowa, a jaki mieliście/macie poziom bilirubiny?
Pierniczkowa, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Bobby a to lobuz jeden hehe my jeszcze nie mamy wózka i fotelika i się martwię trochę. Bylismy juz w 3 sklepach gdzie chcieliśmy zobaczyć wózek junama ale nie było.
Aga ach te hormony po porodzie. Boje się ich 😊😁 coś czuje ze tez będę beczec co chwile.
Ciekawe jak zaaraguja moje koty jak pojedziemy do moich rodziców bo one są teraz tam.
Ale flesze daje burza.😁 mój właśnie skończył prace. On to ma pecha z tym deszczem. Co wyjdzie to pada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 22:12
-
Malinka7 wrote:Karmię piersią, ale wciąż przez kapturki. W domu próbowaliśmy częściej bez, tutaj nie mam sumienia męczyć malego. Ale chcę jeść i to często. Straszą mnie w szpitalu, że jak halo spadnie poziom bilirubiny to odstawiamy na 2 dni pierś...
Wszystko byłoby ok gdyby jeszcze on chciał leżeć spokojnie pod tą lampa, a już jest tym wymęczony i za bardzo nie chcę. Najbardziej mu przeszkadzają okularki
Młoda mnie zajedzie, non stop wisi na cycu już sama nie wiem czy jej nie dokarmić butlą -
Werni, widziałam dziś jakis wózek junama w bobowozki ale nie wiem jaki model, w ogóle nie znam tej marki. Pewnie lepiej dzwonić i pytać czy mają stacjonarnie na stanie konkretne egzemplarze.♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Bobby29 wrote:Werni, widziałam dziś jakis wózek junama w bobowozki ale nie wiem jaki model, w ogóle nie znam tej marki. Pewnie lepiej dzwonić i pytać czy mają stacjonarnie na stanie konkretne egzemplarze.
werni lubi tę wiadomość
-
Bobby ostatnio mój znalazł na stronie sklep i będzie tam dzwonił. A wózek junama diamond s-line. Szczególnie mojemu się podoba i można powiedzieć on wybrał.
-
werni wrote:Bobby ostatnio mój znalazł na stronie sklep i będzie tam dzwonił. A wózek junama diamond s-line. Szczególnie mojemu się podoba i można powiedzieć on wybrał.
Mam 2w1 fotelik kupiłam osobno maxi Cosi czarny. Pasuje idealnie jak chcesz to pisz na FB podeślę avi fotkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 22:36
werni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdnośnie kotów, to słyszałam, że żeby oduczyc ich skakania do łóżeczka, czy wozka to można tam włożyć napompowane balony. Kot wskoczy, balon pęknie (chyba że spryciule zrobią to bez ich przebijania), przestraszył się i będzie unikał tego miejsca.
Ja pochwalę się wózkiem jutro. Mamy używany, ale wszystko już wyprałam, mąż pomył ramy i stoi złożony. Na szczęście mamy spory duży pokój przy okazji zrobię zdjęcie kocyków, bo dziś prałam i schną.Bobby29, Frida91 lubią tę wiadomość
-
Malinka7 wrote:Karmię piersią, ale wciąż przez kapturki. W domu próbowaliśmy częściej bez, tutaj nie mam sumienia męczyć malego. Ale chcę jeść i to często. Straszą mnie w szpitalu, że jak halo spadnie poziom bilirubiny to odstawiamy na 2 dni pierś...
Mój miał przez miesiąc zoltaczke. Wyglądał jak Indianin. Ponieważ bilirubina nie spadała, neonatolog stwierdziła, że to może przez moje mleko. Podobno czasem tak jest. Na szczescie nie musiałam odstawić, tylko przez tydzień karmilam na zmianę -raz cyc, raz mm. Jak było mm, to odciagalam pokarm i mrozilam. Bilirubina spadla i już było ok. Może to będzie jakieś rozwiązanie, jak nic się nie zmieni. Mniejsze ryzyko, że się od piersi odzwyczai. Chiciaz mam nadzieje, ze lampy u waz wystarcza.Bobby29 lubi tę wiadomość
-
Pierniczkowa to jakbyś mogła to podeślij
Bobby a na jakiej ulicy w sklepie byłaś ? Bo my byliśmy tez w tym sklepie ale na Pańskiej i nie było go.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2019, 22:58
-
Pierniczkowa wrote:Sorki za polubienie, ciężko mi manewrować jedną ręką. Mieliśmy 15 a po 24h po lampami 7 i wypis do domu.
Młoda mnie zajedzie, non stop wisi na cycu już sama nie wiem czy jej nie dokarmić butlą