Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
AnaKwiat wrote:Kalija, rzeczywiście piękne mebelki! Super, że jesteście tacy wytrwali w reklamacjach, ja bym pewnie machnęła ręką i miała coś nie tak albo bym zwróciła towar.
Też już bym chciała ustawić wszystko w mieszkaniu ale niestety ekipa będzie u nas jeszcze przez tydzień a potem trzeba będzie wszystko posprzątać i dopiero wtedy ustawić mebelki i inne drobiazgi. Mam nadzieję, że mały nie będzie się spieszył i poczeka do terminu.
Mnie by remont na ostatnią chwilę strasznie stresował, bo lubię jak wszystko jest dokładnie zrobione a wiadomo jak to z ekipami. Ale ja jestem trudną klientką, upierdliwą i wymagającą 😈
Jeśli chodzi o reklamacje to pierwszy raz mam takie akcje. O tyle dobrze , że Bellamy nie robi problemów z wymianą wadliwych elementów, wystarczy mail ze zdjęciami. Nawet nie chcą zwrotów - niedługo będę miała 2 komplety mebli 😂Bobby29 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, gadałyśmy o tych boleściach gastrycznych i chyba sobie wykrakalam. Dostałam takiego bólu żołądka, takich paskudnych skurczy, ze klękajcie narody . Potem zeszło na jelita. Ale powiem, ze mogłabym dziś urodzić bo pięknie się oczyściłam 😁
Bobby29 lubi tę wiadomość
[/url] -
Pierniczkowa wrote:Sorki za polubienie, ciężko mi manewrować jedną ręką. Mieliśmy 15 a po 24h po lampami 7 i wypis do domu.
Młoda mnie zajedzie, non stop wisi na cycu już sama nie wiem czy jej nie dokarmić butlą
a może smoczek po prostu? zawsze lepiej spróbować niż dawać butlę bo może tu nie o jedzenie chodzi
-
werni wrote:Pierniczkowa to jakbyś mogła to podeślij
Bobby a na jakiej ulicy w sklepie byłaś ? Bo my byliśmy tez w tym sklepie ale na Pańskiej i nie było go.
Na KEN. Byl junama taki z niebieską metaliczna rama i chyba był ten diamond też, choć nie jestem pewna, ale warto przedzwonić. Dali nam rabat i na wózek i na fotelik od tej ceny na stronie, i ogólnie obsługę klienta mają spoko więc polecam jakby cos.werni lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
menka2 wrote:a może smoczek po prostu? zawsze lepiej spróbować niż dawać butlę bo może tu nie o jedzenie chodzi
Dziewczyny po CC jak u was z jelitami? Ja nie jestem w stanie jeść, po jakimkolwiek stałym posiłku ból jakbym połknęła żyletki. Mogę wcisnąć w siebie tylko płynne rzeczy. -
Bobby29 wrote:Na KEN. Byl junama taki z niebieską metaliczna rama i chyba był ten diamond też, choć nie jestem pewna, ale warto przedzwonić. Dali nam rabat i na wózek i na fotelik od tej ceny na stronie, i ogólnie obsługę klienta mają spoko więc polecam jakby cos.
Tak myślałam bo w wawie mają dwa sklepy jak mój patrzył na necie. Super ze Wam dali rabat może jutro się podjedzie po wizycie u ginki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2019, 08:20
-
Dzień dobry!
Dziś jest nasz termin 😂
Szymon powiedział, że ma to wszystko w... I zostaje jeszcze 3 miesiące, wtedy pobijemy rekord Guinnessa, będziemy sławni i bogaci. Taki mądry syn to skarb 😍
Tymczasem idę sobie strzelić w łebwerni, Applejoy, emi2016, kayama, trzydziecha, Ania95, DrzewkoPomarańczowe, Misi@, menka2, Bobby29, Chimera, Nacha, MDW, Anhydra, Agagusia, Matyldaaa, Vampire lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Dzień dobry!
Dziś jest nasz termin 😂
Szymon powiedział, że ma to wszystko w... I zostaje jeszcze 3 miesiące, wtedy pobijemy rekord Guinnessa, będziemy sławni i bogaci. Taki mądry syn to skarb 😍
Tymczasem idę sobie strzelić w łeb
I człowiek zaczyna się cieszyć z rana że jednak będzie miał cięcie 😅Domi_tur, menka2 lubią tę wiadomość
[/url] -
Cześć Dziewczyny,
Wesprzyjcie mnie proszę radą. Leon pięknie chwytak pierś i ssal do wczoraj wieczorem. Nie wiem czy to nawał ale raczej nie po prostu tak się denerwuje przy chwytaniu piersi i zaraz ja puszcza. Tak jakby brodawka była za duża za mało sterczaca. Już sama nie wiem. Na pewno ma żółtaczke. Wypuścili. Nas z poziomem 7,5 ale wydaje mi się że wzrosło bo jest po prostu żółty. Przystawiam go z 10 może 12 razy na dobę. Kupiliśmy wagę. W domu w piątek wieczorem 3460 dziś będziemy znowu ważyć. Dziś w zasadzie ładnie pospal i on i mu. Budził się co 1,5-3 h. Teraz śpi już 2 godzinę. Doradzcie co tu robić z tym przystawianiem? Odciągnąć laktatorem? Nakładki nie chce dotknąć nawet. Na poradnie laktacyjne nie mam dziś szans w Was nadzieja.