Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś poszalałam bo i seks i spacer 7km Ledwo żyję i brzuch mnie pobolewa, jakieś delikatne skurcze co jakiś czas. To na bank jeszcze nie to, ale już przynajmniej powoli coś tam się dzieje
I zamówiłam tego królika Zobaczcie sobie na fb Fabryka MarzeńMisi@, Bobby29 lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny u mnie dziś z małymi przebojami - zaliczyłam wizytę na IP, bo około południa się przewróciłam , niby nie groźnie, ale że mała od rana praktycznie się nie ruszała to pojechaliśmy sprawdzić. No i jest wszystko ok lekarz to ten sam buc na którego trafiłam pół roku temu jak byłam z krwawieniem - musiałam wysłuchać, że przez ten internet ciężarne świrują i powinno im się zablokować dostęp do for (nic o Was nie mówiłam, słowo ), że za późno zachodzą w ciążę , że załatwiają sobie "usprawiedliwienia" by mieć cc na życzenie a to skandal, że nie chcą rodzić. Wcześniej myślałam, że to cham, dziś mi się wydaje, że to bardzo smutny człowiek - nic mu nie pasuje. Pewnie ciężko żyć mając takie nastawienie.
Przy okazji zapytałam o to czy zmiana częstotliwości ruchów to powód do niepokoju. Powiedział, że to tak jak z każdym innym człowiekiem - raz ma więcej siły, raz mniej, to zależy od poziomu cukru, ciśnienia i wielu innych czynników. Wiec chyba odpowiedz brzmi nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nacha, skurcze porodowe to te które omijają mnie szerokim łukiem 😂
A tak poważnie, przepowiadające to te od góry brzucha, porodowe to najgorsza miesiączka życia 😂 tak mi tłumaczyli
Bobby, dopiero sobie przypomniałam że nie wrzuciłam tu tych notatek ze szkoły rodzenia 🤦♀️ może wrzucę na fb ten schemat kąpieli itp.Nacha, Chimera, werni, Applejoy, DrzewkoPomarańczowe, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
kayama wrote:Dziewczyny tak się zastanawiam, bo chce kupić monitor oddechu, czy grubość materaca ma znaczenie? Bo ja mam pianka kokos 12 cm i czy te płytki beda odbierać ? Ktoś sprawdzał kiedyś?
My mamy dość gruby pianka kokos i monitor działa.Najpierw syn miał a teraz drugi.Monitor baby sense 5. -
nick nieaktualny
-
W akcie rozpaczy zaczęłam przeglądać wyniki wszystkich usg a nawet swoją aplikację miesiączkową w celu wynalezienia błędu wyliczeń terminu, bo to przecież niemożliwe żeby moje dziecko nie było punktualne 😂
I wiecie co? Z usg 1 trymestru termin wychodził dzień późnej ale moja ginka to olała😂 a gdyby tak wyliczyć termin porodu od daty tego jedynego seksu, z którego jest Szymek to też wychodzi jutro 😁
Musiałam to gdzieś napisać bo mój mąż ma już myśli samobójcze jak mnie słucha 😂 Tak wiem, już mi ta ciąża zwoje w mózgu prostuje🙄
Na wszelki wypadek już się wykąpałam, akcjo porodowa - I'm ready! 🤦♀️🤦♀️🤦♀️Frida91, Bee_girl, werni, Applejoy, Chimera, Ania95, E_linka2, wiki2, DrzewkoPomarańczowe, trzydziecha, Agagusia, menka2, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Kayama, na kiedy masz CC? U mnie dziś 9 dni zostaje.
PMS trwa, wkurwilam się na babkę, bo wcisnęła mi, że przewijak można położyć na lozeczko. Na szczęście oddawała za free, więc kasy nie straciłam. Znalazłam na eBayu dokładnie taki, o jaki mi chodziło i oby licytacja się powiodła (kończy się w piątek). Ogólnie chwilami czepiam się byle czego, bo byle co mnie drażni. A pierwsze dziecko urodziłam równo w 41 tc, więc dziewczyny cierpliwości, na pewno wkrótce się coś rozkręci .