Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czekam do wtorku ... z cesarka... Ale nie pogniewam się jakbym była na skurczach... tyle że wczoraj po seksie miałam w miarę regularne, a dziś znów z 1-2 na godzinę... a tak mnie boli brzuch na pepkiem, że o żadnym seksie nie myślę... nawet oddychać ciężko na stojąco... Chyba synek jakoś inaczej się ułożył, bo dziwne, ze az teraz takie bole mam.
Domi_tur lubi tę wiadomość
-
Wiki a jak się poprzekrecarz na łóżku prawa, lewa lub poruszasz biodrami przy chodzeniu? Ja się nauczyłam z moja niunia dogadywać Jak się boleśnie wysoko ułoży lub wypnie to ja glaszcze i łagodnie uspokajam. Po chwili się rozluźnia i jest mi lepiej, nie boli tak Zauważyłam że jak jestem zesttesowana to ona się dużo i boleśnie rusza, jak relaks to ruchy są delikatniejsze i mniej.
-
Co tu taki przestój z porodami 😄 teraz czekamy na sierpień czy co? 🙂 My jeszcze do wtorku i do domu jeśli wszystko dobrze pójdzie.
werni, trzydziecha, DrzewkoPomarańczowe, Chimera, kayama, Applejoy, Misi@, Niebieska Gwiazda, Bobby29 lubią tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Na usg tez wszytko ładnie. Początek ciąży podobnie wygląda jak końcówka
Co do krwawiacych dziąseł mi dentystka poleciła płyn meridol. Bezpieczne dla kobiet w ciazy. Można go kupić w rossmanie.MDW lubi tę wiadomość
-
Jeśliby brać pod uwagę tp wg usg pierwszego trymestru to Julian urodził się 8 dni po terminie. Zerknęłam sobie teraz na usg tej ciąży i na każdym inaczej ale najwcześniejszy termin to 30 lipca. Z tym, ze u mnie termin z om tez bardzo wiarygodny bo cykle miałam regularne i wiek kiedy było poczęcie. Nie wiem wiec co o tym myśleć 😁.
I powiem Ci Domi (może to tylko tu tak wyglada) ale wydajesz się to znosić z duża doza dobrego humoru. Ja to pod koniec non stop płakałam, ze jeszcze muszę w tej ciąży chodzić.Domi_tur lubi tę wiadomość
[/url] -
AnaKwiat wrote:Park trampolin, Akademia papug, bulwary wiślane (można połączyć z Kopernikiem), rejs promem na plażę, park linowy, Muzeum Iluzji (ale małe i drogie), ZOO, Centrum Pieniądza (choć może jeszcze za młody). Jeśli czołgi to Muzeum Wojska Polskiego i filia na Sadybie czyli Muzeum Polskiej Techniki Wojskowej (tam dużo sprzętu stoi), warsztaty robienia własnej tabliczki czekolady w Manufakturze Czekolady albo pokaz robienia cukierków w Manufakturze Cukierków (można zrobić sobie swojego lizaka)
AnaKwiat imponująca wiedza♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualnyWreszcie poczynilam kolejny krok - spakowałem torby. Tzn torba dla mnie finalnie spakowana. Rzeczy dla dzieci naszykowane, ale jeszcze nie spakowane + muszę wybrać ciuchy, które dla nich zabiorę. Ale i tak jest do przodu. AGa,skorzystalamz twoich rad i w torbach są też kartki, co dopasować. W razie co będę dopisywać jak mi coś przyjdzie do głowy.
Muszę jeszcze męża przedszkolić dokładnie gdzie co jest,ale na pewno już nie zginiemyKalija, Misi@, Agagusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Drzewko sto lat!!!
Dziewczyny, mąż mnie dziś uraczył komplementem, że mam pępek jak Gloria z Madagaskaru... myślicie że powinnam strzelić focha?
Za to córcia w weekendy urządza pobudki przed 7 rano... bo po co ma spać skoro "tatu" jest w łóżku, myślalam że jak założę zasłony zaciemniające to trochę dłużej pośpi ale nic z tego, litościwie wstaję i zabieram ją z sypialni żeby małż dłużej pospał, bo ona w tygodniu wstaje o 8, czasem 9 więc nawet się z nią wysypiam, a on do pracy o 6 wstaje, póki mogę to jestem dobrawerni, Domi_tur, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Myszka dobry tekst walnął Twój mąż
Dziewczyny mam znów pytanie 😂 od dwóch dni nie tylko mam stopy opuchnięte ale tam na dole tez przeważnie po skorzystaniu z toalety. Normalne to ? -
nick nieaktualnyKalija wrote:E_linka Ty masz zaplanowane cc czy idziesz na żywioł? Właśnie czytałam, że u nas na 15 dziewczyn tylko 6 urodziło sn.
Mam cc zaplanowane na 13.08. Bliźniaki + ułożenie miednicowe jednego + pierwszy poród to chyba najlepsza decyzja. Tak od początku mówiło większość lekarzy i tego się trzymam. -
Werni a wiesz że też zauważyłam że na dole jestem opuchnięta, myślę że to normalne. W piątek miałam wizytę u lekarza, bez USg, tylko podgląd na fotelu, drętwienie palców itp "przyjemności" ciążowe znikną po urodzeniu dziecka
werni lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ile po odejściu wód plodowych powinno jechać się do szpitala? Wieczorem pobolewał mnie brzuch, ale ostatnio mam skurcze co jakaś 1-2 h z bólem lekkim okresowym. Właśnie wstałam i pociekło ze mnie. Chyba bezbarwny, płyn o pH 7 i.. Żadnych skurczy..
Jutro miałam mieć to na SzR. 😁
Drzewko, wszystkiego najlepszego!!Bobby29, Misi@ lubią tę wiadomość
Ur. 9.08.2019 r. 💕