Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżeli jesteś absolutnie pewna, że to wody wody i masz w miarę regularne skurcze to od razu. W Anglii przy braku skurczy każą czekać 12 godzin ale po doświadczeniach znajomej nie czekałabym, jej synek oddał smółkę jeszcze w brzuchu i urodził się z infekcją
Vampire lubi tę wiadomość
-
MDW wrote:To takie śmieszne jezioro miejskie, w samym środku Katowic Dolina Trzech Stawów-tak się nazywa, a właśnie, to może bardziej staw niż jezioro - nigdy nie byłam dobra z akwenów wodnych. Ale jest tam cała infastruktura niezbędna ciężarnej: zadbane toalety, strefa gastro, cień drzew i super ścieżki spacerowe Wygtałqm w scrabble, poszliśmy na frytki z cukinii i lody, opiłam się lemoniady i wróciliśmy po 4 godzinach.
Mieszkałam kiedyś na Sikorskiego i bardzo lubiłam te okolice na spacery i joggingMDW lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Oj oj oj Vampire kciuki!
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Vampire, to czekamy na wieści z frontu albo i po o happy endzie
Ja całą noc chodzę do toalety, a zaraz po tak mnie tak suszy, że muszę się napić i spirala od nowa się nakręca. Może nad ranem trochę odeśpię. Jest tak ciepło że śpimy z włączonym wiatrakiem. Z nudów czytam o pieluchach bambiboo i może sobie wkręcam ale w przedpokoju jakiś wybitnie bardzo czuć kocim moczem. Mam nadzieję że koty nie oznaczyły butów czy torby Męża do squasha (ale kto tak zostawia rzeczy na środku korytarza?!).Domi_tur, Vampire lubią tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
nick nieaktualny
-
MDW mam to samo, wypiłam tej nocy 1,5l wody i byłam chyba 7razy sikać.
Do tego pobudki skuli bólu zęba i w efekcie jestem nieprzytomna. Miałam jechać na badania, ale przez takie spanie musiałam coś zjeść nad ranem, bo tak mnie ssało, że już w ogóle bym nie usnęła 😕😕MDW lubi tę wiadomość
-
Vampire kciuki, dawaj znać co i jak! 😁
Fajne jesteście Dziewczyny, ale chyba muszę zacząć udzielać się na wątku wrześniowym bo w tym tempie zostanę tu sama 😂😂😂
Myszk@, teściowa wraca we wrześniu. Ale luzik, jestem już u teścia spalona, w sobotę brat małża mu podobno powiedział, że go nie lubię i nie chce go na oczy w szpitalu widzieć 😂 więc się obraził śmiertelnie 🙄 żebym wiedziała, że to takie proste to bym wcześniej rozpusciła takie wici po rodzinie 🤦♀️😂
Vampire, DrzewkoPomarańczowe, Bobby29, menka2, MDW, Agagusia, Myszk@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do wyglądu i puchnięcia. Dziś mąż popatrzył na mnie i mówi o spuchly Ci nawet usta 🤣
W ciąży to nawet botox nie jest potrzebnyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 08:34
Frida91, Vampire, Bobby29, E_linka2, emi2016, Marcelina85, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Ja teraz mam schize że jak przenoszę tydzień to zacznę rodzić w pełnię czyli znowu jak będą tłumy i znowu stres że mnie odesla Gdyby nie to to mogę przenosić i 10 dni, byle w końcu samo ruszyło bez wywoływania bo tego najbardziej chyba się boję.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Myszka tez tak myślę że to normalne. Dziś wizyta to się spytam ginki.
Vampire trzymam kciuki
Domi haha dobry jest ten brat 😂 biedny teśćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 08:37
-
Najbliższa pełnią to może być mój dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 05:38
Vampire, DrzewkoPomarańczowe, Frida91, natty85, Bobby29, Misi@, E_linka2, emi2016, werni, Mary Magdalena, joan85, Marcelina85, Agagusia lubią tę wiadomość