Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzydziecha tez mam na 20 sierpnia termin a wczoraj jak patrzyłam na usg to mam na 21. Ale i tak blisko pełni
trzydziecha lubi tę wiadomość
-
Ja też mam dziś jakieś bolesne skurcze, ale na razie staram się je ignorować. Jak się nasila, to zacznę je mierzyć. W szpitalu mam się stawić w czwartek. Ciekawe, czy dotrwam.
W pierwszej ciąży w ogóle nie miałam bolesnych skurczy, z znienacka odeszły mi wody i saczyly się przez jakąś godzinę, wtedy też odszedł czop .Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 10:51
-
menka2 wrote:przybijam piątkę za nockę bo u nas podobnie! i to nie spaliśmy nie przez noworodka tylko starszaka obudziła się w nocy z krzykiem/histerią i nic nie było w stanie jej uspokoić ... godzina nie nasza ... w końcu odpuściła i dała się przekonać aby spać z nami w łóżku. kto by pomyślał, że nie da mi spać w nocy latka a nie noworodek ...
No to piąteczka 😁. Próbowałam własnie coś odespać, ale Julian wrócił ze spaceru i postanowił bawić się drewnianym młotkiem w majsterkowanie 😂.[/url] -
O rety, co tu się dzieje, albo żadna nie rodzi albo hurtem narobiłyście mi ochoty na poród , już bym chciała mieć Małą po drugiej stronie brzuszka i wrócić do normalnej aktywności.
Póki co dołączam do tych co mieli fatalną nockę. Trochę już odespałam w dzień, ale zupełnie nie mam energii mimo kawki , normalnie rozpływam się w tym upale i nic mi się nie chce. Będę jak foka leżeć dziś przed wiatrakiem i mieć nadzieję, że pranie samo się zrobi a torba do szpitala spakujejoan85 lubi tę wiadomość
-
I po wizycie. Mały będzie mały. Waży 2486g. Ginka powiedziała ze nawet jakby ważył 2200 to tez było by dobrze. Do terminu jeszcze trochę przytyje. Następna wizyta 12 sierpnia. Przed jej urlopem. Za tydzień mam wyniki z posiewu. I muszę jeszcze raz zrobić morfologie i mocz.
MDW, Frida91, Domi_tur, Ania95, Bobby29, Pierniczkowa, Niebieska Gwiazda, Vampire, DrzewkoPomarańczowe, Misi@, Limerikowo, E_linka2, Marcelina85, Agagusia lubią tę wiadomość
-
My czekamy na ktg. Mamy robić takie kontrolne co tydzień więc się stawiamy. A za tydzień wizyta z usg, co to lekarz prowadzący twierdził ze jej nie doczekam...akurat 😂
Bobby29, Misi@, E_linka2, werni lubią tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Ja jadę na 15 do dziadka wróżbity po zwolnienie, niech wystawia skierowanie do szpitala na wszelki wypadek, pogmera magiczną ręką i może to podziała 😂
Ale się zdziwi, dwa tygodnie temu twierdził że się już w pakiecie nie spotkamy 😂Frida91, Nacha, Bobby29, Chimera, Applejoy, Vampire, Misi@, E_linka2, werni, trzydziecha, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Kalija wrote:O rety, co tu się dzieje, albo żadna nie rodzi albo hurtem narobiłyście mi ochoty na poród , już bym chciała mieć Małą po drugiej stronie brzuszka i wrócić do normalnej aktywności.
Póki co dołączam do tych co mieli fatalną nockę. Trochę już odespałam w dzień, ale zupełnie nie mam energii mimo kawki , normalnie rozpływam się w tym upale i nic mi się nie chce. Będę jak foka leżeć dziś przed wiatrakiem i mieć nadzieję, że pranie samo się zrobi a torba do szpitala spakuje
Piąteczka! Ja dziś spalam tylko 2h, odrobinę już odesłałam krótka drzemka ale niezbyt produktywnie widzę ten dzień. Zamierzam dzis głównie egzystować w zasięgu wiatraka. Najgorsze że przydało by mi się skoczyć na małe zakupy, nawet choćby do sklepiku osiedlowego ale chyba będę musiała wykazać się kreatywnością i wykorzystać do jedzenia jakieś zapasy, bo nawet do sklepu nieopodal nie chce mi się wychodzić♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Bobby29 wrote:Piąteczka! Ja dziś spalam tylko 2h, odrobinę już odesłałam krótka drzemka ale niezbyt produktywnie widzę ten dzień. Zamierzam dzis głównie egzystować w zasięgu wiatraka. Najgorsze że przydało by mi się skoczyć na małe zakupy, nawet choćby do sklepiku osiedlowego ale chyba będę musiała wykazać się kreatywnością i wykorzystać do jedzenia jakieś zapasy, bo nawet do sklepu nieopodal nie chce mi się wychodzić
Bobby29, Pierniczkowa lubią tę wiadomość
-
Baileys, wlasnie właśnie - jesteś tu z nami jeszcze?
Pochwalę się jeszcze tutaj efektami wczorajszej mini sesji. Wreszcie będzie jakaś pamiątka a nie tylko samojebki w lustrze nawet szeroka dupa będzie pamiątką, a co!
PROSZĘ NIE CYTOWAĆ
Nacha, Niebieska Gwiazda, Frida91, Chimera, Mary Magdalena, Vampire, DrzewkoPomarańczowe, Misi@, redken, Limerikowo, Applejoy, E_linka2, werni, emi2016, Pierniczkowa, MDW, Marcelina85, Ania95, AnaKwiat, Bee_girl, Matyldaaa, Agagusia lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Chimera wrote:Ja do sklepu poszłam przed 9rano póki jeszcze się dało oddychać 😉 Na obiad na szczęście nie muszę nic robić, bo mąż wczoraj zrobił udka z kurczaka i tylko sobie je odgrzeje...chociaż dzisiaj to chyba bardziej by mnie chłodnik ucieszył 😰😰
Ja na śniadanie dziś musli, a nalancz zjadłam właśnie jajecznicę z parówkami 😂 więc chyba do końca dnia ogarnę jadłospis, bo mam makaron i tuńczyka, to będzie tuna pasta z suszonymi pomidorami na kolację. Jedyne co mnie wygoni z domu to jak mi się zachce warzyw/owoców (bo tylko jeden ogórek leży i dwie morele) albo coli (bo ostatnio jakoś mi się coli zachciewa...)♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Bobby piękne, aż mi żal, że nie będę takich miała.
A my chyba będziemy na IP jechać. Dzwoniłam do gina i ten stwierdził, że lepiej jechać sprawdzić. Najwyżej się wypisze do domu, jak się nic nie będzie działo. Czekam tylko, aż się młody obudzi, dam mu obiad i jedziemy.Misi@, Bobby29, Chimera, DrzewkoPomarańczowe, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Bobby 😍 boska sesja i modelka!
Tak mnie nocna akcja zestresowała, że postanowiłam wziąć się do roboty.. Mozolnie mi to idzie, ale coś działam, a w międzyczasie wykorzystuje pogodę i biorę wszystko co zostało. 😊Bobby29 lubi tę wiadomość
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
nick nieaktualny
-
Mary Magdalena wrote:Bobby piękne, aż mi żal, że nie będę takich miała.
A my chyba będziemy na IP jechać. Dzwoniłam do gina i ten stwierdził, że lepiej jechać sprawdzić. Najwyżej się wypisze do domu, jak się nic nie będzie działo. Czekam tylko, aż się młody obudzi, dam mu obiad i jedziemy.
Mary a co się dzieje niepokojącego?
Tak nam się nie chciało wczoraj tych zdjęć robić (głównie mnie się się nie chciało malować bo już się odzwyczaiłam 😂), mojemu też się nie chciało. Ale stwierdzilam.ze jak się nie zbierzemy to może się okazać że będzie za późno bo mój przyjeżdża za dwa tygodnie znowu, o ile wcześniej się nie zacznie, i to już różnie może być.
Powiem wam że nie spodziewałam się że tak fajnie wyjdą te zdjęcia, a największym wyzwaniem było usunąć dwa OGROMNE pęknięcia ze ściany... Ale bezsenna noc, program graficzny i pekniecia "zamalowalam"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 14:34
DrzewkoPomarańczowe lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Ktg ok, ale lekarz powiedział że jak to już jutro 39 tc to chodzić nawet dwa razy w tygodniu dla świętego spokoju. A położna trochę mnie opieprzyła, że sama sobie magnez biorę, bo mogę wyciszać skurcze. A to taki głupi magnez 200g z biedronki No nic, odstawiam.
Bobby29 lubi tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc