Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChimera u mnie tez sie ciekawie zapowiada. 31.07-01.08 beda wylewać nam asfalt przy jedynym wyjezdzie z osiedla niby w godz 7-15 ale moze akurat bede miała to szczęście :p.
31 ide na ktg i do gina i musze przed 7 juz wystartować bo inaczej nie wyjadę a dookoła pola wiec średnio jest gdzie auto przestawić wczesniej -
Nacha wrote:Chimera u mnie tez sie ciekawie zapowiada. 31.07-01.08 beda wylewać nam asfalt przy jedynym wyjezdzie z osiedla niby w godz 7-15 ale moze akurat bede miała to szczęście :p.
31 ide na ktg i do gina i musze przed 7 juz wystartować bo inaczej nie wyjadę a dookoła pola wiec średnio jest gdzie auto przestawić wczesniejNacha lubi tę wiadomość
-
Instynkt nie zawodzi. Tak jak czułam fałszywy alarm. 😊 na IP gin mnie zbadała i już pH kwaśne, szyjka uformowana. Co mi było na rękę, bo jeszcze mam trochę do skończenia. Próba generalna wykonana. Domi i dziewczyny w jej terminie niech rodzą! 😊
Ale nie daje mi spokoju co to mogło być.. Gin nie mogła uwierzyć w to pH, a ja aż w domu sprawdziłam w koszu z moim i było 7.. Czy serduszkowanie mogło mieć z tym związek.. 🤔Misi@ lubi tę wiadomość
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Domi_tur wrote:Myszk@, teściowa wraca we wrześniu. Ale luzik, jestem już u teścia spalona, w sobotę brat małża mu podobno powiedział, że go nie lubię i nie chce go na oczy w szpitalu widzieć 😂 więc się obraził śmiertelnie 🙄 żebym wiedziała, że to takie proste to bym wcześniej rozpusciła takie wici po rodzinie 🤦♀️😂
Najpierw pomyślałam, ze trochę kwas ale w sumie zajebiscie 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 09:15
Domi_tur lubi tę wiadomość
[/url] -
Vampire wrote:Instynkt nie zawodzi. Tak jak czułam fałszywy alarm. 😊 na IP gin mnie zbadała i już pH kwaśne, szyjka uformowana. Co mi było na rękę, bo jeszcze mam trochę do skończenia. Próba generalna wykonana. Domi i dziewczyny w jej terminie niech rodzą! 😊
Ale nie daje mi spokoju co to mogło być.. Gin nie mogła uwierzyć w to pH, a ja aż w domu sprawdziłam w koszu z moim i było 7.. Czy serduszkowanie mogło mieć z tym związek.. 🤔
Mocz tez ma takie pH. Może jakaś kapka poleciała. 🤔[/url] -
Dobra laski, myślę że urodzę do końca tygodnia 😁
W nocy ćmiło mnie w krzyżu, ale myślałam że to od wiatraka mnie zawiało ale lekki ból się utrzymuje. Byłam już dwa razy w toalecie, uderzenia gorąca i podbrzusze trochę jak przed okresem... Kręci mnie w brzuchu jak standardowo przed miesiączką... Także jak się do niedzieli nie uspokoi to może coś z tego bedzie😂😂😂Bobby29, Vampire, trzydziecha, emi2016, Ania95, Misi@, Mary Magdalena, wiki2, natty85, Applejoy, Marcelina85, Agagusia lubią tę wiadomość
-
U mnie dziś fatalna noc. Położyliśmy się koło północy i właśnie wtedy Julian zaczął „swoje”. 3 h krążenia, popłakiwania, puszczenia. O 3 wzięliśmy go do siebie co się praktycznie nie zdarza bo zawsze jedno z nas chodzi spać do niego, ale dziś się nie dało inaczej. Dopiero u nas zasnął na dobre, ale ja się ciagle wybudzalam bo ciasnawo było. Miałam nadzieje, ze po takiej nocy chociaż pospi z rana, ale urządził podbudke o 7🙄. Chyba zaraz spróbuje to odespać.[/url]
-
Od czwartku 8sierpnia w lidlu bluzki na ramiączkach dla mam karmiących za 20zeta
https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?articleId=65450Bobby29, Vampire, AnaKwiat, Ania95, werni, Kalija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie troche teraz cieszę choć moze pochopnie. Bo oto przed chwila znalazłam Hmm kawałek czopa 😎 co prawda do całej akcji jeszcze moze byc hoho ale nooo jakas oznaka że kiedys jednak urodzę 🤪
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2019, 09:32
Bobby29, DrzewkoPomarańczowe, E_linka2, werni, wiki2, Agagusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plinka89 wrote:Dziewczyny po cc, jak u Was z krwawieniem? U mnie tydzien po i po wczorajszym prysznicu mam prawie czysta podpaske... Zastanawiam sie czy zglosic to lekarzowi. Wczoraj za dnia bylo jeszcze normalnie.
U mnie 11 dni po i też ze 3 dni jakieś resztki.Po poprzedniej cesarce było podobnie.plinka89 lubi tę wiadomość
-
U mnie rozniez dzisiaj odpadło sporo czopa... Bez krwi, z Anielka dwa dni przed porodem odpadł, a dzień przed z krwią już polecialo. Brzuch pobolewa od wczoraj. Mam nadzieję, że w ciągu tygodnia się rozkreci.... Choć Anielka z 41 tyg to ciężko uwierzyć że można rodzic wcześniej hehe
joan85, joan85, Bobby29, Marcelina85 lubią tę wiadomość
-
DrzewkoPomarańczowe wrote:Mocz tez ma takie pH. Może jakaś kapka poleciała. 🤔
Przyznam, że jadąc na IP miałam nadzieję, że zrobią mi USG i podejrzę małą. 😯
Domi, Nacha, oby to było to. 😊
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
U mnie wczoraj wieczorem pojawił się ból okresowy i myślałam, że może jest szansa na rozkręcenie akcji, ale poszłam wziąć prysznic, ogoliłam się i przeszło
Mój Mikołaj grzecznie czeka na sierpień jak tatuś mu kazał 😄
Mam nadzieję Domi, że u Ciebie już blisko 😊
Misi@ lubi tę wiadomość
-
DrzewkoPomarańczowe wrote:U mnie dziś fatalna noc. Położyliśmy się koło północy i właśnie wtedy Julian zaczął „swoje”. 3 h krążenia, popłakiwania, puszczenia. O 3 wzięliśmy go do siebie co się praktycznie nie zdarza bo zawsze jedno z nas chodzi spać do niego, ale dziś się nie dało inaczej. Dopiero u nas zasnął na dobre, ale ja się ciagle wybudzalam bo ciasnawo było. Miałam nadzieje, ze po takiej nocy chociaż pospi z rana, ale urządził podbudke o 7🙄. Chyba zaraz spróbuje to odespać.
przybijam piątkę za nockę bo u nas podobnie! i to nie spaliśmy nie przez noworodka tylko starszaka obudziła się w nocy z krzykiem/histerią i nic nie było w stanie jej uspokoić ... godzina nie nasza ... w końcu odpuściła i dała się przekonać aby spać z nami w łóżku. kto by pomyślał, że nie da mi spać w nocy latka a nie noworodek ...joan85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny