Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDomi...nie dziwię się Twojemu mężowi. Szymus jest czarujący 😍
Vaniliowa ja miałam w poniedziałek 4 skurcze 100% jeden trwał prawie 3 minuty i ja ich nie czułam 😉 więc chyba może się tak zdazyc.
Dziś byliśmy na długim spacerze i przez 2 godziny skurcze nawet co 4 minuty.oczywiscie ból krzyża. Wzięłam prysznic położyłam się i jest lepiej. Zobaczymy czy coś się rozkręcić.
Ja przeszłam dziś 3 km o też ledwie żyje...11 to nawet bez ciąży chyba bym nie przeszła...Aniu zazdroszczę Ci kondycji.
Ania95, Bobby29 lubią tę wiadomość
-
Bobby29 wrote:Ania dobra jesteś z tymi swoimi przechadzkami wiecie ja bym mogła chodzić tylko muszę mieć obczajone po drodze toalety, a niestety nie zawsze tak się da więc wolę się nie zapuszczać za daleko, bo już raz mi się zdarzyło że myślałam że się popłaczę o zsikam z parcia na pęcherz 🙄
Ja chodzę głównie ścieżkami leśnymi, więc jak naprawdę nie mogę wytrzymać to idę na bok w krzaki 😅Bobby29, Misi@, joan85, trzydziecha lubią tę wiadomość
-
Ania95 jest niemożliwa Ja w życiu bym tyle nie przeszła...
Niektórzy to naprawdę mają kondycję nie do zdarcia, ale żeby w ciąży aż tyle przejść to ... szacun!
Misi@ to moje trwały kilka sekund, a nie minut, więc... może u Ciebie rzeczywiście się coś dzieje
Ja nawet nie wiem jak te skurcze porodowe się czuje
Teraz czuję hmm... nie wiem czy to mały się wygina czy macica się napina
Jeśli to drugie to nie wiem czy to do czegoś w ogóle prowadzi, bo trwa chwilę i przechodzi.
Mam nadzieję, że nie przegapię porodu hehehe. Wszyscy mówią, że tego nie da się pomylić, więc mam nadzieję, że rzeczywiście tak jestWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 16:52
Misi@, Ania95 lubią tę wiadomość
-
PaniHa wrote:Ale złapałam doła. Byłam na wizycie, termin był wczoraj. Szyjka amiekka ale nadal prawie 3 cm, noc się z nią nie dzieje. Macica bardzo leniwa jak to lekarz powiedział... Dodał że jestem klasycznym przypadkiem do wywolywania bo on nie widzi że samo się zacznie. Super! Wyszłam z gabinetu i ryczalam przez godzinę, nadal nienhmiem zaakceptować tego faktu. Mam czekać do 12.08 i zgłosić się do szpitala. Nie wytrzymam tyle 😭😭😭
nie ma co sie zamartwiac
ja mialam wywolywane 2x na oxy i ok wspominamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 16:58
-
A to jest zawsze tak że najpierw szyjka zaczyna się skracać i to jest jakby pierwszy objaw zbliżającego się porodu czy niekoniecznie? Nie wiem czy się martwić że moja się jeszcze w ogóle nie zaczęła skracać a też jestem aktywna, ćwiczę dużo i spaceruje
-
nick nieaktualnyJak Kayama?? Odezwij sie kochana! Czekamy na info!
Moja szyjka sie skraca, ale ultra powoli, aktualnie ma wciaz jakies 1,5 cm i rozwarcie tylko na 1 palec 😐 Czop tez nadal siedzi jak byk i nic sie wyłazi, mimo wszelkich mozliwych metod S jakie zna swiat. Chyba po niedzieli zastosuje Koktajl Poloznych, tylko dam moze mniej rycyny niz w przepisienatty85, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Meldujemy się z malutka, urodzona przez cc o godzinie 9:45, waga 3330, mierzy 53 cm, 10 punktów Apgar ))
Jestem wykończona leżę na sali już z córeczką i dochodzimy do siebie. Jest śliczna, ma lekko kręcone włoski i jest grzeczna, czasami sobie poplakuje Bardzo ładnie ssie, ssak pierwsza klasa Zaczęła mi lecieć siara więc się coś rozkręca, mam nadzieję że pokarm.będę miała. Jutro napisze więcej jak dojdę trochę do siebie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 17:19
MDW, E_linka2, natty85, DrzewkoPomarańczowe, Chimera, Misi@, Ania95, Marcelina85, redken, Martyś22, Bobby29, Niebieska Gwiazda, werni, baileys, Domi_tur, Applejoy, Agagusia, Pierniczkowa, klamka, zielonooka7, Malinka7, IGA.G, Myszk@, Matyldaaa, AnaKwiat, emi2016, Limerikowo, plinka89, Mary Magdalena, Vampire, Bee_girl, wiki2 lubią tę wiadomość
-
Vaniliova, tak byłam u anestezjolog na konsultacji. Trafiła mi się bardzo zgryźliwa sztuka, która nie poleca Zzo...więc takie mieszane uczucia mam po. Ale tej jednej mojej koleżance też się ona trafiła, a poród był spoko. Co do lekarzy to nie chodziliśmy do żadnego z pracujących tam aczkolwiek nasz prowadzący jest dobrym znajomym dyrektora.2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
nick nieaktualny
-
baileys wrote:Jak Kayama?? Odezwij sie kochana! Czekamy na info!
Moja szyjka sie skraca, ale ultra powoli, aktualnie ma wciaz jakies 1,5 cm i rozwarcie tylko na 1 palec 😐 Czop tez nadal siedzi jak byk i nic sie wyłazi, mimo wszelkich mozliwych metod S jakie zna swiat. Chyba po niedzieli zastosuje Koktajl Poloznych, tylko dam moze mniej rycyny niz w przepisie
Mamy chyba podobnie termin a mi nie zaczęła się skracać ani trochę, zero rozwarcia, czopów itp. przypomnicie co wchodziło w skład 5S? -
Ja dziś ustroiłam w końcu łóżeczko i zamontowałam monitor oddechu. W czwartek przyszły ozdobne literki jeszcze jedna dekoracja i się waham czy się nie bujnąć do lerła po coś na czym to zamontuje. Te samoprzylepne gwoździe z tesy chyba powinnny dać rade? Nie chce robić dziur po tym jak mąż w pocie czoła łatał poprzednie 😅
Misi@, Marcelina85, Bobby29 lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny