Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bobby29 wrote:Chimera jak masz do terminu zwolnienie to chyba jak w dzień terminu się zgłosisz do szpitala to oni ci przedłużaja. W sumie nie wiem na 100% ale tak mi się wydaje. Ja mam wizytę u mojej lekarki w środę ale jutro jeszcze jadę na żelazna na ktg i Kajdy ma mnie tam zobaczyć/spojrzeć na ktg, i moja lekarka powiedziała że możejuz tej wizyty nie będę u niej potrzebować, ale wtedy też nie wiem co z L4 dalej. A lekarka chyba od czwartku już ma urlop, więc chyba będę do niej dzwonić jutro się dowiadywać.
No właśnie ciekawe jak to jest z tym L4... Może się dowiem czegoś w środę jak będę w szpitalu.
Chyba, że któraś wie?
Ja mam termin na 8go a L4 do 15... no, ale nie mam pojęcia co jeśli urodzę dopiero np. 17 -
Misia gratulacje 😉 ja też mam l4 do terminu i albo IP albo lekarz rodziny ale już wiem że IP bo dzisiaj w nocy miałam wypad mały od 1 do 3 męczył mnie skurcze co 7-8 min a i 3 zobaczyłam krew więc pojechaliśmy tak się zestresowalam że skurcze prawie przeszły na ktg pisały się ale bez szału szyjka zamknięta krwawienie z czopa więc odesłali mnie do domu jeśli chce rodzic SN.... Bo nie ma akcji a do SN ma być bo remont bo brak miejsc a stan po cc bla bla i w termin na kontrolę na izbę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 12:09
Misi@, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
Martyś27 -
A wiecie co to i ja się pozale. Ja nie mam niby płaczów ani specjalnie jakichś wybuchów. Ale od soboty jest u mnie mój tato i strasznie mnie wkurza. Ale tak strasznie. I nie żeby on coś robił wkurzającego, po prostu swoją obecnością mnie wkurza. A bo wieczorem akurat jest w łazience jak chce siku. A bo chodzi głośno. A bo coś tam. Wiem że moi rodzice w dobrej wierze wysłali przedstawiciela - z resztą i za moją zgoda - bo ja sama jestem a mój dopiero za tydzień przyjedzie na poród, a w każdej chwili może się przecież coś zadziac no i w sumie dobrze mieć kogoś kto ci nawet ta torbę szpitalna do taksówki wpakuje albo wodę przyniesie do szpitala jak się skończy, bo mój pewnie dopiero na drugi dzień mógłbyś dolecieć gdyby coś się ruszyło wcześniej. Więc to że on przyjechal to nie jest taki zły pomysł.
No ale tak mnie wkurza... A potem sama jestem na siebie zła z mojej reakcji ze jestem zła na niego. Wczoraj akurat już zasypiałam a on poszedł do łazienki, coś mu upadło do wanny i mnie to rozbudziło, i nie mogłam już zasnąć. Kurde no specjalnoe tego nie zrobil, widze że się stara być jak najmniej przeszkadzający, a ja mam na niego nerwa i potem mam wyrzuty sumienia. I wczoraj tak leżałam w łóżku, najpierw cała w nerwach że nie mogę spać, a potem się uzalalam nad losem taty że on chce dobrze a ja taką niewdzoeczna. Mówię wam tragikomedia. A to jeszcze tydzień zanim mój przyjedzie.
A dziś się pozalilam mojemu że mnie mój tato tak wkurza a mój na to: nie martw się jak ja przyjadę to ja cię będę wkurzał 😅 także tak.werni, baileys, Agagusia, Ania95, Vampire, Marcelina85 lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Misia chyba wygralas pierwszą nagrodę w ekspresowych porodach 😄 gratulacje! 🥰
Misi@ lubi tę wiadomość
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Dziewczyny a na zapisie ktg gdzie widać te skurcze?? Czy to jest ten zapis poniżej zapisu z tętnem malucha? Jak to czytać? Znacie się?
Nie to żebym miała skurcze, bo jakbym miała to by mi pewnie położna powiedziała, ale jestem ciekawa
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
nick nieaktualnyDziewczyny, czy która z was zna firmę MAM? Mam butelkę tej firmy z gratisów, druga avent. Nie planuje kupować - ale ta MAM jest od teściowej, która to kiedyś dostała. Nie wiem, czy ewentualnie awaryjnie się nada, bo jakoś mi nie wygląda i nie znam firmy.
Natty, dostałaś może w salve niebieskie pudełko na wyjściu? Wtedy w razie co miałabym awaryjnie więcej aventa. -
Misia wow szybki poród miałaś gratuluję
Mi ginka wypisala l4 do 25 sierpnia. Termin mam na 20. Zobaczymy czy dotrwam czy po terminie urodze.
1 ktg robi się w dniu terminu ?Misi@ lubi tę wiadomość
-
Misia gratulacje.
Zamówiłam właśnie butle z medeli, bo mamy na noc dokarmiać głoda jak opróżni moje zbiorniki. Tych z aventu już nie potrafi złapać tylko się dławi. Teraz byle do czwartku, mam nadzieję że coś przybierzeMisi@ lubi tę wiadomość
-
Misia - super Ci poszlo! Cieszcie sie soba i karmcie😁
Ciekawa jestem jak wisienka, bo wiecie ze kazdy vbac jest bliski mojemu sercu...
Mam to znana firma, robia m.in. fajne, bardzo cienkie smoczki Mam Perfekt. Choc my tym razem na cudne Bibsy postawiliśmy i tez sie sprawdzają, a do tego cieszą moje oko😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2019, 14:23
E_linka2, Misi@ lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
E_linka2 wrote:Dziewczyny, czy która z was zna firmę MAM? Mam butelkę tej firmy z gratisów, druga avent. Nie planuje kupować - ale ta MAM jest od teściowej, która to kiedyś dostała. Nie wiem, czy ewentualnie awaryjnie się nada, bo jakoś mi nie wygląda i nie znam firmy.
Natty, dostałaś może w salve niebieskie pudełko na wyjściu? Wtedy w razie co miałabym awaryjnie więcej aventa.
Miałam butelki i smoczki tej firmy i były jak najbardziej w porządku może w Polsce mniej znana firma za to w Norwegii jako pierwsze na sklepowych i aptecznych półkach.E_linka2, Vampire lubią tę wiadomość