Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
wisieninka_89 wrote:Mi nie dawali szans ze sie samo zacznie. Szyjka byla dluga, glowa wysoko. Nie wiem czy przypadek ale ruszylo bo 2 intensywnych dniach cw. Tzn duzo krecenia biodrami, skakanie na pilce plus sutki i spacer 2xdziennie, rano godz i wieczorem jeszcze pol, moze sprobuj?
2 dni mówisz? Akurat mam tyle 😅. Chyba wdrażam ten plan w życie![/url] -
wisieninka_89 wrote:Chodzisz czy lezysz? Mi na lezaca spadala czestotliwosc skurczy wiec praktycznie 18 godz musialam byc na nogach ale to pomoglo
Dziewczyny po naturalnym porodzie, duzo krwawilyscie? Mi kazaly polozne zakladac po 2 te podpaski a mi spokojnie starcza jedna i wcale moglaby nie byc taka duza
Ciągle chodzę, już kręgosłup mi wysiada. Ja mało krwawilam po porodzie bo byłam łyżeczkowania
-
Wisieninka, ja miałam intensywne 2 dni, dzisiaj nie ma prawie nic, aż zaczęłam sie zastanawiać czy to normalne 🤔 chodzę co chwilę albo podmywam tantum rosa, albo tą cudowną pianką się myję a i tak się martwię, żeby jakaś infekcja się nie zrobiła
Łyzeczkowali Cię po porodzie? Mnie nie i mówili, że mam się spodziewać dwudniowego potoku -
Po wczorajszej, porannej wizycie główka nisko, a szyjka przepuszcza palec. Gin daje mi tydzień. Wszytko byłoby super, gdyby nie doszły mi bole lewego biodra. Cos w stylu rwy kulszowej. Masakra, nie mogę chodzić. Rano jest w miarę a potem coraz gorzej. Czy któraś z Was miała takie bóle na sam koniec i czy były przeciwskazaniem do SN?
Wisienka, podziwiam za determinację!
Domi, doskonale teraz Cie rozumiem. W nocy marzyłam, żeby skurcze nabrały na sile, bo wolę je od bólu *upy. 😊Domi_tur lubi tę wiadomość
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Dziewczyny zapis młodej piękny 😍 Kajdy skomentowała że książkowy i piekny. Chociaż tyle się naciesze z tych jej ładnych zapisów a nie ciągle jakieś wąty co do jej wagi 😅 Nie badała mnie bo jutro mam wizytę u mojej lekarki więc ona mi sprawdzi jutro przepływy itp, a za tydzień znowu mam jechać na żelazna tak jak dziś, i Kajdy mi zrobi przepływy po ktg. Poza tym, uwaga, w ciągu 20min ktg zapisały mi się 3 skurcze na 100, których kompletnie nie czułam 🙄🙄🙄 Czyli coś tam się dzieje, aż jestem ciekawa jak tam moja szyjka, skoro skurcze się zapisują to pewnie coś się rusza powoli. No i już nie jestem taka pewna teraz że dotrzymam do terminu CC 😅 jakoś do mnie teraz dotarło że serio może się zaczac w każdej chwili..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2019, 16:23
Agagusia, redken, Marcelina85, Ania95, Vampire, DrzewkoPomarańczowe, werni, Niebieska Gwiazda, Applejoy lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Ja i dzidzia dostalysmy wypis i dziś wychodzimy, ok 18 . Czekam na mojego. Resztę leczenia po trudnej ciąży w domu. Za tydzień zdjęcie szwów, podobno potem mniej ciągnie. Bo teraz okropnie Nie wiem jak ja będę funkcjonować, muszę dziecko zapisać do przychodni, musi przyjść położna srodowiskowa. Jak tu gdzieś wyjść , oby się polepszalo .
Bobby29, Domi_tur, redken, Marcelina85, Ania95, Vampire, IGA.G, Limerikowo, DrzewkoPomarańczowe, werni, E_linka2, Niebieska Gwiazda, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Kayama super. Teraz powinno być już z każdym dniem odrobinę lepiej! A jak laktacja? Coś się zaczyna ruszać czy jeszcze potrzebuje rozruchu?
kayama lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Bobby - super wiesci. A dla Was nawet lepiej jak bedzie cięcie na skurczach, tylko ze wtedy trzeba sie uprosić jesli chcecie byc oboje przy cc.
Kayama - zapisujesz przez telefon i w dniu wizyty uzupełniasz papiery. Jak Wam idzie z karmieniem? Ile % mala spadła z wagi?kayama, Bobby29, werni lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Jestem po wizycie. Zero skurczy. Rozwarcie 2tyg było na opuszek i nic się nie zmieniło. Nic na razie nie zapowiada porodu. Mała też już niewiele przybrala i ma ok. 2880g.
Bobby29, Limerikowo, DrzewkoPomarańczowe, Niebieska Gwiazda, Applejoy lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Ja już też po wizycie. Szyjka dalej w tym samym stanie, przepuszcza dwa palce... Lekarz zrobiła mi masaż i mam nadzieję, że w końcu to zadziała. Co do zaleceń to sex parę razy dziennie reszta podobno tak dobrze nie działa
Mały wymierzony dzisiaj na 3278g, więc tak akurat.Domi_tur, Ania95, Bobby29, Limerikowo, DrzewkoPomarańczowe, werni, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Bobby29 wrote:Kayama super. Teraz powinno być już z każdym dniem odrobinę lepiej! A jak laktacja? Coś się zaczyna ruszać czy jeszcze potrzebuje rozruchu?
Oby Laktacja troszkę bo jest nie tylko przezroczyste coś ale i takie białe. Ale nadal mało, mam w domu dokarmiac, karmić 8 x dziennie. Kupiłam na Allegro laktator, powinien jutro lub w czwartek dojść. Strasznie sutki bolą, porobiły mi się strupy, położna poleciła spróbować kapturki w domu sprawdzę. Weroniczka nie pogryzla, to po prostu podrażnienie.Bobby29, werni lubią tę wiadomość
-
Agagusia wrote:Bobby - super wiesci. A dla Was nawet lepiej jak bedzie cięcie na skurczach, tylko ze wtedy trzeba sie uprosić jesli chcecie byc oboje przy cc.
Kayama - zapisujesz przez telefon i w dniu wizyty uzupełniasz papiery. Jak Wam idzie z karmieniem? Ile % mala spadła z wagi?
Tak wiem, tylko trzeba będzie pojechać. Nie wiem ile dziś wazy, ale wczoraj nadrobila 60 dkg. A spadła 300 więc jeszcze trochę.Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Jestem po wizycie. Zero skurczy. Rozwarcie 2tyg było na opuszek i nic się nie zmieniło. Nic na razie nie zapowiada porodu. Mała też już niewiele przybrala i ma ok. 2880g.
Dobrze, że masz takiego okruszka w brzuszku, to możesz jeszcze cierpliwie zaczekać tydzień -
redken wrote:Ja już też po wizycie. Szyjka dalej w tym samym stanie, przepuszcza dwa palce... Lekarz zrobiła mi masaż i mam nadzieję, że w końcu to zadziała. Co do zaleceń to sex parę razy dziennie reszta podobno tak dobrze nie działa
Mały wymierzony dzisiaj na 3278g, więc tak akurat.
Przekazałam mężowi zalecenia Twojej lekarki. Wziął sobie do serca i będziemy działać 😁Bobby29, Misi@, redken, werni, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ktg ze skurczami, ale nie rusza nic dalej,waga szacunkowa 3850 więc czas rodzic! Bo do terminu będzie sporo ponad 4 kg. Sutki masuje ale nie ciągle, chodzę po schodach, biorę ciepłe prysznice... Mąż niestety w domu z Anielka, przyjeżdża tylko na chwilkę.
Bobby29 lubi tę wiadomość