Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida jak u Ciebie? Mnie po prysznicu nie minęło ale położyłam się do łóżka żeby odespać i równo co 15 minut zrywa mnie ból. Spać się nie da, ale wątpię żeby to był poród przy takiej częstotliwości 😔
Chyba fakrycznie nowym autem pojedziemy na ktg 😂Bobby29, Agagusia lubią tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Śliczny Frida
Dzięki dziewczyny i dobrze wiedzieć z tym zwrotem. Tak patrzyłam na gazetkę i nie które rzeczy można kupić przez online. Jutro się obkupie. -
My już po lekarzu ,Mała waży 3850 w mniej niż tydzień przybrała 350 gram na cycu i butli mm dziennie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 13:04
DrzewkoPomarańczowe, werni, Agagusia, Domi_tur, E_linka2, Bobby29, kayama, Limerikowo, AnaKwiat, Niebieska Gwiazda, Marcelina85 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny za dobre słowo!
Mały update. Dostałam na razie lozko tymczasowe, czekam na jakieś lepsze podobno (jakby to miało jakieś znaczenie).
Z dobrych wieści to nie dało się już założyć balonika bo szyjka tak miękka, ze wypadał 😁. Seksić się Dziewczyny bo to działa 👍🏻.
Zrobili mi masaż szyjki i faktycznie na takiej miękkiej jest to do przeżycia. Dziś mam być aktywna, chodzić po schodach, masować sutki i jeść słodkie. Jeśli samo nic nie ruszy to jutro rano dadzą oxy, na początek po trochu. Moi prowadzący zarządził, ze dziś urodzę. Oby miał racje . Trochę mi się nastrój poprawił, nie jestem już taka przerażona.
Malzon pojechał po jakieś żarcie bo kwitniemy tu od 8. Personel super, atmosfera mega luźna i zabawowa momentami .Chimera, Frida91, werni, Agagusia, kayama, Bobby29, Niebieska Gwiazda, zielonooka7, Marcelina85, Ania95, Misi@, Myszk@ lubią tę wiadomość
[/url] -
No to Drzewko trzymam kciuki żeby się akcja rozkręciła takimi metodami.
Mnie już totalnie męczy to, że nic się nie dzieje. Mam taką huśtawkę nastrojów (z przewagą tych negatywnych). Mam nadzieję, że jak jutro pojadę do szpitala, to nie odeślą mnie z kwitkiem, tylko chociaż zobaczą czy cokolwiek się u mnie rusza.DrzewkoPomarańczowe lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny - wszystkim oczekującym - rozwinięcia pięknej akcji🤗💪
Dzis byl nasz termin porodu , a w sobote Krzys bedzie mial 3 tygodnie😁
2 dni z rzedu maly pieknie spal w nocy - po 5-6 godzin, a dzis przesikal sobie woombie i byla masakra, popoludniu ide na drzemke. Dzis dla chlopakow dzien wagarów w przedszkolu, kompletujemy wyprawkę do szkoły i zwiedzany nowe płace zabaw, Krzys raczej nie ma nic przeciwko😁A najlepsza zabawa i tak w Decathlonie, to dla moich jakby plac zabaw z wypożyczalnia sprzętu sportowego w jednym🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 16:22
Bobby29, MDW, DrzewkoPomarańczowe, werni, Marcelina85, Ania95 lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
nick nieaktualnyJa mam dzis brzuch jak głaz prawie ciagle napiety i twardy. Ruchy dziecka (główkę pewnie) czuje pod majtami na wzgórku. I takie ciężkie parcie na krok. Chyba bede cały dzien chodzić albo stać zeby w końcu mały wypadł 🤪😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 13:31
-
A ja właśnie byłam u pani doktor i jak szyjka miała ponad 2 tygodnie temu 1,5 centymetra to nadal tyle ma. Jest może zmiękczona tylko. 14.08 mam pójść do szpitala na pierwsze ktg. Jestem chyba jedyna tutaj, której się zupełnie nie spieszy 😉 Jeszcze tydzień mogę spokojnie pochodzić z brzuchem. Panowie kończą remont i może nawet uda się nam przeprowadzić przed porodem ☺
Bobby29 lubi tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Dziewczyny, o 11:18 przyszedł na świat mój synek Mikołaj ❤ waży 4 kg!!! I mierzy 55 cm. Duży chłopak, zdrowy ❤ poród krótki, ale bardzo intensywny. Chcieli już użyć kleszczy, ale w końcu udało się bez. Popękałam mocno, nacinali mnie i zszywali bardzo długo. Pierwsze bóle poczułam jakoś przed 7. W szpitalu byliśmy jakoś 9:30 z rozwarciem na 2,5 palca.
Mały jest przesłodki. Wstawię zdjęcie później na fb 😘kayama, DrzewkoPomarańczowe, Niebieska Gwiazda, Nacha, MDW, IGA.G, Chimera, zielonooka7, E_linka2, natty85, Domi_tur, AnaKwiat, Marcelina85, Frida91, werni, Bee_girl, redken, Agagusia, Applejoy, Pierniczkowa, Bobby29, trzydziecha, Misi@, Myszk@, joan85, Matyldaaa, Daffi lubią tę wiadomość
-
Ania95 gratulacje!
Drzewko kciuki zacisniete
MDW jak u ciebie?
Kurcze wy juz wszystkie w takim napieciu przedporodowym a ja przez to, ze termin pod koniec msc to wciaz mysle, ze to kupa czasu i nawet nie mysle jeszcze o porodzie.
Za to dzisiaj mam dzien lenia i zakwasy straszne. Wczoraj bylam z corka w bawialni. Widzialyscie kiedys ciezarna w 38 tc zjezdzajaca na zjezdzalni do basenu z kulkami z rocznym dzieckiem na kolanach? Podejrzewam, ze ludzie ktorzy tam byli tez nie
Chimera, MDW, werni, Bee_girl, Agagusia, Bobby29, Ania95, Niebieska Gwiazda, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Ania, wielkie gratulacje!
Zielonooka, niedługo same tu zostaniemy 😉
Ja ostatnio biegłam do autobusu za mezem wołającym "tylko nie zgub dziecka!" to tez musial być niezłt widok 😁werni, Bobby29, Marcelina85, Ania95 lubią tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Ja odbieram nowy samochód że skurczami co 6-8 minut 😂 jeszcze rodzice pytają czy przyjedziemy go pokazać...A ja musze na ktg albo i do szpitala, a nie chce wywoływać paniki w rodzinie 👍 mam tylko nadzieję że wody mi nie odejdą w nim 💪 nie wiem ile to u mnie jeszcze będzie trwało ale nie wyobrażam sobie chodzić z takimi skurczami kilku dni.
Domi_tur, Bobby29, Marcelina85, E_linka2, Ania95, Misi@ lubią tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc