Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Frida91 wrote:A rozumiem dzięki Bo tak myślę o sobie gdybym miała się stawić w środę to chyba zjem sobie coś lekkiego bo nie wytrzymam inaczej, tam od 10 przyjmują na patologie.
Na twoim miejscu bym właśnie tak zrobiła i coś zjadła, jak pójdziesz na czczo i cię przyjmą to mogą już nie pozwolić jeść, a tak po prostu pytają co jadłaś i o której, i mają to na uwadze.♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Bobby29 wrote:Trzydziecha jak tam pierścionek? Zdjelas?
Nie:( dziś mam chyba jeszcze bardziej opuchnięte palce niż wczoraj, przez te upały... Stwierdziliśmy że jutro jeszcze srobujemy bo ma się chyba ochłodzić -
Drzewko super historia!
Redken gratulacje!
Bee chyba tobie już gratulowałam ale nie pamiętam, więc ponownie 💛DrzewkoPomarańczowe, Bee_girl lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Ja dzień po terminie miałam się zgłosić na ktg, więc normalnie po śniadaniu byłam, dzisiaj też. Na środę lekarka kazała przyjść na czczo i na 8:30, ale mówiła, że to ze względu na badania krwi, więc liczę że coś mi potem pozwolą zjeść.
Redken gratulacje!
Drzewko mam nadzieję, że na mnie oxy też zadziała, a nie, że będą wywoływać kilka dni.
Wróciliśmy właśnie z parku, trochę chyba za długi ten spacer był, teraz siedzę z nogami w misce zimnej wody i popijam hajnekena 00%.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 19:17
-
Dziewczyny znalazlam fajowe lalki i przepadałam! Na pewno zamówię Mozzarelli, ale chyba jeszcze trochę poczekam, zobaczę jaka będzie i zamówię podobnej urody 😅 uwaga mamy chłopców, są też lalki dla chłopców
https://lulludolls.com/werni lubi tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
2 mrożaki -
Bobby29 wrote:Dziewczyny znalazlam fajowe lalki i przepadałam! Na pewno zamówię Mozzarelli, ale chyba jeszcze trochę poczekam, zobaczę jaka będzie i zamówię podobnej urody 😅 uwaga mamy chłopców, są też lalki dla chłopców
https://lulludolls.com/
Zanim doczytałam do końca myśle sobie, dobrze, ze mam chłopca - mniej wydatków 😂joan85, trzydziecha, Bobby29, Applejoy, emi2016, werni, Marcelina85 lubią tę wiadomość
[/url] -
Dziewczyny udało nam się zdjąć obrączkę!! Dość hardcorowa akcja z nitką, lodem, sinym palcem i mega bólem ale udało się jakimś cudem wspólnymi siłami :p śmiałam się po wszystkim że pierwszy 'poród' mamy za sobą ;p wiem wiem, na pewno to w 1% nawet nie to :p ale tak się cieszę, taką ulga że masakra
emi2016, werni, kayama, Marcelina85, E_linka2, Frida91, DrzewkoPomarańczowe, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy Wasze dzieci też wiszą non stop na piersi? Dziś praktycznie zero spania tylko cyc. Już sama nie wiem czy karmie efektywne czy nie. Jest dobre ustawienie ust ale Leon jakby słabo ssie.karmienientrwa 1,5 i w zasadzie po zakończeniu mogloby rozpocząć się od nowa jestem podłamana .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2019, 20:28
-
Jestem po wizycie. Mała jest już bardzo nisko głową że ciężko było zmierzyć tam dobrze przepływy. Waży już 3kg. Jakiś tam mizerny jeden skurcz się zapisał na ktg. Rozwarcie trochę większe bo 2 palce się udało wsadzić... Więc o tyle dobrze i lepiej niż było. Skierowanie na środę do szpitala.
Po tym badaniu teraz mam jakieś skurcze i plamienia na wkladce. Ciekawe może jednak coś się samo zacznie..Misi@, werni, Bobby29, E_linka2, trzydziecha, DrzewkoPomarańczowe, Ania95, Agagusia lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrida mam nadzieję, że się rozkręcić 👊
Magnolia u mnie podobnie..podałam się przed chwilą i podałam 15 ml mm. Zasnął po 3 h karmienia, tulenia i zmiany pieluchy...nie jest prawda, że z drugim łatwiej;) albo już zdążyłam zapomnieć.. albo mój organizm jest bardziej zmeczony -
Bobby29 wrote:Dziewczyny znalazlam fajowe lalki i przepadałam! Na pewno zamówię Mozzarelli, ale chyba jeszcze trochę poczekam, zobaczę jaka będzie i zamówię podobnej urody 😅 uwaga mamy chłopców, są też lalki dla chłopców
https://lulludolls.com/
Ładne te lalki i faktycznie dla chłopców tez są takie inne -
Misi@ wrote:Frida mam nadzieję, że się rozkręcić 👊
Magnolia u mnie podobnie..podałam się przed chwilą i podałam 15 ml mm. Zasnął po 3 h karmienia, tulenia i zmiany pieluchy...nie jest prawda, że z drugim łatwiej;) albo już zdążyłam zapomnieć.. albo mój organizm jest bardziej zmeczony
Mnie też dziś taki dzień, tzn do tej pory od 1:50 w nocy naliczyłam 16 karmień, myślę że to z powodu upału, po prostu chce się mu pic. Albo zamawia więcej mleka 😉Agagusia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie z innej beczki. Chce uprac wszystko z wózka który kupiliśmy używany Bebetto Vulcano, i jakas masakra nie możemy znaleźć jak zdejmuje się budke z gondoli. Jest zaczepiona na tym pałąku, który można opuścić, ale nigdzie nie możemy znaleźć suwaka czy nap (( No paranoja jakąś, to jest duży brudny element i nie ma opcji aby tak zostało. Ktoś coś wie?? Trzeba ta rączkę odkręcić czy co?