Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja na samą myśl o kolejnej dobie /nocy na "noworodkach" z tą blond-gestapo od smoczka i mm też miałam wizję jak wykradam własne dziecko i uciekamy w nocy z oddziału. Tak szczerze, to odkąd mi powiedziały ze odwodnilam Leona to już nie spałam tylko patrzyłam na niego jak śpi i wybudzałam na karmienie. Cudem mam się udało do +80g rano do pomiaru a jak wrócił to zrobił solidną kupę 🧻 takie mądre i współpracujące dziecko mam 💗
Applejoy, Matyldaaa, Agagusia lubią tę wiadomość
2019 IUI, CC 40 tc
2022 IVF, CC 36+1 tc -
Chimera wrote:Ja zaczęłam męczyć te sutki i czuję, że brzuch się zrobił twardy i jakieś cmienie w dole pleców. Także będę działała w ten sposób. Są tu dziś 2lekarki i mam wrażenie, że każda ma inny pomysł. Jedna ta co kazała sutki masować, a druga pomierzyla mnie tym ustrojstwem do miednicy, coś tam ponarzekala, że główka jeszcze balotuje i kazała mi już nie jeść obiadu 😒😒 chyba ją skalpel świerzbi
-
kayama wrote:Ja karmię piersią i dalej dokarmiam
Mam wrażenie że moja mała wypije każda ilość, bez limitu. Je bardzo lapczywie wczoraj aż się zaksztusila! nie wiem jak jej dawkowac, przydała by się butelka z mniejsza dziurka ale mam 4 i wszystkie mają takie same
Czy są w ogóle butelki z mniejsza??
Ile wadze dzieci jedzą po 2 tyg? Moja ok 50- 60 ml. Plus to co wyssie z piersi.
Na początku dużo ulewała Ale to.się poprawiło i teraz mniej
Z butlami miałam ten sam problem aż mąż kupił dr Browns i jest super. Leon się musi namęczyć żeby wypić i się nie krztusi nimi nie łyka powietrza bo ten system antykolkowy jest super.
kayama lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie wracam z KTG z wizytą i nic się nie dzieje, identycznie jak tydzień temu
w środę rano mam się zgłosić na IP do szpitala i prawdopodobnie mnie tam już zatrzymają, wracam że łzami w oczach bo nie tak to miało być
-
wisieninka_89 wrote:Sa takie typy niestety. U mnie glowka wchodzila dopiero na skurczach i tez wczesniej straszyli ze za wysoko wiec niech sie kobiecina tak nie spieszy
Sutki mecze i tyle z tego, że mi brzuch twardnie co jakieś 2minuty i tyle. Żadnych bóli czy cuś.
Iga trzymam kciuki!IGA.G lubi tę wiadomość
-
IGA.G wrote:Ja nie wiem czy oni coś planują wobec mnie, czekam na drugi obchod. Może zacznie się samo na weekend jak będą mnie tylko monitorowac
-
Chimera wrote:O której macie ten drugi obchod? U nas dopiero o 19, mam nadzieję że spotkam te lekarkę wcześniej, bo nie chciałabym chodzić tu głodna tyle czasu.
-
Chimera wrote:O której macie ten drugi obchod? U nas dopiero o 19, mam nadzieję że spotkam te lekarkę wcześniej, bo nie chciałabym chodzić tu głodna tyle czasu.
na glodnego to nie robota
jak Polak glodny to zły 😀
kolacje to chyba o 18 serwujaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 14:45
-
Masakra z tym nie jedzeniem. I to człowiek nic nie wie, jak długo, w jakim celu. Borze szumiący!
U mnie główka tez do końca była wysoko, wstawiła się chyba dopiero jak wody puścili. Cisnienie ja zassało. Potem silne skurcze tez pewnie swoje zrobiły 👍🏻
Chimera, Agagusia, Limerikowo, trzydziecha lubią tę wiadomość
[/url]
-
DrzewkoPomarańczowe wrote:Masakra z tym nie jedzeniem. I to człowiek nic nie wie, jak długo, w jakim celu. Borze szumiący!
U mnie główka tez do końca była wysoko, wstawiła się chyba dopiero jak wody puścili. Cisnienie ja zassało. Potem silne skurcze tez pewnie swoje zrobiły 👍🏻
-
raczej tak
tez mialam takie wysokie po odejsciu wod i bolesne na zaczynajaca sie akcje i rozwarcie
porodowe to takie fale .boli jak formuje sie potem szczyt masakra i ulga jak schodzi w dol
zielone to bobas.wyglada okWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2019, 15:33