Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa na skóre stosuje Oliatum do kąpieli i emolient la roche. Skóra mięciutka jak u kaczuszki. Polozna nie może się go nagłaskac;). Schodzi nam już tylko skóra ze stopek.
Ps. Czy któreś dziecko ma też szpotawe nóżki? Nam w szpitalu rehabilitantka poleciła masazyki. Jutro wizyta u ortopedy, ale może powinnam wiedzieć coś jeszcze o co powinnam zapytać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2019, 20:36
IGA.G lubi tę wiadomość
-
Kalija sama chętnie się dowiem, a jutro planuję na obchodzie położniczym zapytać doktorka jeszcze o to. Co do kremu mocznik jest składnikiem silnie nawilżającym i nie wydaje mi się żeby były przeciwskazania do atosowania. Spróbuj jeszcze popatrzeć na srokao, ale tak z pamięci wydaje mi się że o moczniku nic nigdy tam nie było alarmujacego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 00:03
Kalija, werni lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualny
-
Iga ja leżę w sali po drugiej stronie korytarza od porodówki i to samo. Chociaż w sumie, to były 2 porody od 16, mam szczęście, że zrobił się jakiś mniejszy ruch. Do tego jakieś 500m od okien lecą tory kolejowe. I każdy z nich na wysokości szpitala musi zrobić "tu-tu", bo zbliża się do przejazdu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 20:07
-
Dziewczyny czy miala któras plamienia przed porodem?
O 5 rano zauważyłam trochę pomarańczowej wydzieliny a teraz lekkie plamienia brązowe. Nie wiem czy to jakiś powod do niepokoju mam dziś o 16 wizytę chyba starczy na nią poczekać co myślicie? -
trzydziecha wrote:Dziewczyny czy miala któras plamienia przed porodem?
O 5 rano zauważyłam trochę pomarańczowej wydzieliny a teraz lekkie plamienia brązowe. Nie wiem czy to jakiś powod do niepokoju mam dziś o 16 wizytę chyba starczy na nią poczekać co myślicie?trzydziecha lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem co w tym Lublinie taki wysyp maluszkow, poród za porodem, w sobotę 11 dziewczyn leżało na korytarzu. Jakoś mi się trafiło w sobotę, że byłam jedyna rodząca. W piątek ponoć 6 porodów i 4 cesarki, i od wczoraj znowu młyn, jedna wjeżdża druga wyjeżdża i tak samo obok bloku kolejka do cc
-
Trzydziecha rób jak podpowiada ci intuicja, ty wiesz najlepiej co czujesz i co powinnas. Ja z Aniela pojechałam na izbe bo sporo poleciało, teraz byłam w szpitalu więc byłam spokojniejsza plamiąc. Myślę że powoli robi się rozwarcie u czop odchodzi, stąd te plamienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 09:20
-
IGA.G wrote:Trzydziecha rób jak podpowiada ci instrukcja, ty wiesz najlepiej co czujesz i co powinnas. Ja z Aniela pojechałam na izbe bo sporo poleciało, teraz byłam w szpitalu więc byłam spokojniejsza plamiąc. Myślę że powoli robi się rozwarcie u czop odchodzi, stąd te plamienia
Dziękuję za informację! Chwilę jeszcze chyba poczekam na rozwój sytuacji -
trzydziecha wrote:Dziewczyny czy miala któras plamienia przed porodem?
O 5 rano zauważyłam trochę pomarańczowej wydzieliny a teraz lekkie plamienia brązowe. Nie wiem czy to jakiś powod do niepokoju mam dziś o 16 wizytę chyba starczy na nią poczekać co myślicie?
Trzydziecha przy poprzednim porodzie na wieczór dostałam lekkiego plamienia a od 6 rano miałam pierwsze skurcze jak pojechałam na sprawdzenie po południu to po badaniu wyleciał czop.
Myślę, że coś zaczyna się u ciebie dziać i trzymam kciuki
-
zielonooka7 wrote:Trzydziecha przy poprzednim porodzie na wieczór dostałam lekkiego plamienia a od 6 rano miałam pierwsze skurcze jak pojechałam na sprawdzenie po południu to po badaniu wyleciał czop.
Myślę, że coś zaczyna się u ciebie dziać i trzymam kciuki
Dziękuję! To na spokojnie zobaczę co mi dziś lekarz powie na wizycie, póki co chyba ustało, oby to faktycznie było to -
Ja jednak jadę do lekarza wcześniej, konsultowałam temat z położna i mówiła że trzeba zbadać, będę zebrać w luxmedzie o przyjęcie poza kolejnością, a jak nie to IP - oby wszystko było dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 10:37
Misi@, Agagusia lubią tę wiadomość
-
Przepraszam, nie nadrobię Was w tym momencie, chciałam poinformować że od piątku 16.08 Nikoś jest z nami, 3810g i 58 cm, już jesteśmy w domu i się ogarniamy
trzydziecha, redken, Chimera, Matyldaaa, IGA.G, Misi@, Domi_tur, Agagusia, DrzewkoPomarańczowe, Applejoy, Niebieska Gwiazda, werni, emi2016, natty85, Bobby29, Limerikowo, kayama, Bee_girl, Ania95, Marcelina85, wiki2, Vampire lubią tę wiadomość