Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję rozpakowanym. Nie jestem 2 stanie nadrobić. Walczę z małą i cyckami. Mam pełne mleka a ona pije do.polowy i ryk. Umówiłam poradę laktacyjna w domu w piątek. 200 nie moje ale nie chce karmić ja mieszanka skoro mam tyle.pokarmu w końcu.
O co pytać na wizycie?
Chce żeby nauczyła mnie przystawiać młodą. Nie wiem o co jeszcze powinnam pytać. Podpowiedzcie mi prosze -
Bobby29 wrote:Emi w punkt!
Myszka gratulacje 😍
Frida nadal mocne kciuki 💛 czekamy na wieści!
My czekamy właśnie na wypis do domu. Mozzarella tak się przestraszyła że drobna że w ciągu doby przybrała 100g 😁 wszystko ok i idziemy do domku poznac się z kotkiem! 🙀😸🤱
Daj znać jak kot zaaragowal hehe -
Bobby29 wrote:Dziewczyny w dwupakach, jak się macie? Werni, Apple, Limerikowo no i Baileys, ktora cos zamilkla..? No I kto tam jeszcze czeka na malucha? To już niedługo 😚
Jutro idę na 1 ktg. Robią między 13 a 16. Pójdę trochę wcześniej i napewno zjem coś. Narazie u mnie cisza.trzydziecha lubi tę wiadomość
-
Urodziłam dzisiaj o 12.50. Malutka 3600g 56cm. Zdrowa
Pierniczkowa, Domi_tur, Kalija, emi2016, werni, Misi@, Chimera, Bobby29, Limerikowo, redken, kayama, IGA.G, Matyldaaa, Applejoy, AnaKwiat, trzydziecha, Bee_girl, DrzewkoPomarańczowe, Ania95, Agagusia, Niebieska Gwiazda, Nacha, MDW, Myszk@, wiki2, Marcelina85, Vampire lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
menka2 wrote:a my 4 tygodnie i juz kataar! niech to szlag!
O kurczę i co teraz? Idziecie do pediatry ?
Ja ostatnio myślałam, że Mała ma katar i wypróbowałam katarek do odkurzacza (fajny jest😁) okazało się, że to była wielka koza w nosie 😂 teraz już wiem by używać tego sprzętu co 2-3 dni na wszelki wypadek
Frida gratulacje 🥳 czekamy na szczegóły jak dojdziesz do siebie! Zdrówka dla Ciebie i maleństwa❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 17:14
Frida91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:A ja z Antkiem nie mialam problemu z kp. Teraz mam. ;( raz dziennie dokarmiam 30 nl. Mm bo jest taki krzyk...jak to wypija to jest ok. Juz przez ok 20 godzin. Nie rozumiem tego;(
-
Hej. Dziś intensywny dzień! Wszystko w biegu oczywiście. Rano fryzjer nareszcie mogę wyjść do ludzi Po 11 byłam w domu a zdjęcia sesji noworodkowej na 12! Dojechaliśmy na 13 Na miejscu się malowalam bo oczywiście nie zdążyłam. Było fajnie, pełna profeska. Byłam przekonana ze będzie problem z uśpieniem Wiktorii a tu niespodzianka po karmieniu spala jak susel, wszystko można było z nią zrobić Dziewczyna miała nagranie jakie dziecko słyszy w macicy bicie serca i szum krwi i chyba się niuni podobało. Zdjęcia super Powinny wyjść extra, nie mogę się doczekać. Już rodziną pozamawiala, obdaruje bliskich wybranymi zdjęciami w ramkach. Poza tym sprzedałam na olx szafke nocna i lampę. Także dzień udany, teraz odpoczywamy.
Biorę się za czytanie co słychać na forum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 18:27
Misi@, Kalija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEch poerniczkowa...Ciekawe o co chodzi.
Kamaya super :* mój mały akurat czuwa w godzinach 7-14.. potem śpi.. mi w nocy różnie bywa. Ale sesję mieliśmy o 10-13 I średnio nam się udawało;(
Na końcu zrezygnowałam że zdjęć rodzinnych bo mały był tak wymeczony A straszak chciał robić śmieszne miny.
My dziś też zabiegami. Byliśmy na usg bioderek. W skierowaniu było napisane też kontrola stopek. A on.ze to pomyłka on się tym nie zajmuje i mam zdobyć nowe skierowanie do ortopedy..sprawdził je i powiedział że jak się nie poprawi to mały za 2 miesiące będzie musiał nosić gips ;(
Teraz wszyscy jedziemy do mojego giną na kontrolę mojej macicy ;p dzieci na szczęście zasnęła w aucie to będzie spokojniej. EchWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 18:37
-
Hm może i ja spróbuje piwa bezalkoholowe na karmienie, w sumie w upał takie zimne piwko jak znalazł Femaltiker nie widzę jakiegoś szczególnego działania.
Mleko mi cieknie z lewej piersi tylko, ciekawe, z prawej nie. Też mi się wydaje że niunia nie wyciąga wszystkiego z piersi i przerywa karmienie podczas gdy mleko sprawdzam i dalej leci. Może mniej i trzeba bardziej ssać a jej się nie chce... Czekam na położna w czwartek. W ogóle to lekko się wkurzylam bo rozmawiałam ze znajoma i ona dostała się na 1 wizytę do pediatry w ciągu kilku dni i tak samo była u niej położna. Ale w innej przychodni. A mi w mojej powiedzieli że nierealne i tak długo czekam.. Jak będą zawsze takie terminy to chyba zmienię przychodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 18:55
-
Pierniczkowa wrote:Misia mam to samo. Mleka w piersi pełno a ta nie chcę i koniec. Jest straszny wrzask. Dam butle dosłownie tak jak mówisz 30 ml.i zasypia.