X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019 !!!
Odpowiedz

Sierpniówki 2019 !!!

Oceń ten wątek:
  • Chimera Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

U nas dzisiaj już dwie drzemki. Druga byłaby solidna, ale obudziła go mokra plama na body i już się nie dał zbajerowac spowrotem w sen.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 21:38

Applejoy, Frida91, DrzewkoPomarańczowe, Domi_tur, trzydziecha, Limerikowo, Kalija, kayama, werni lubią tę wiadomość

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Rozi zasnęła o 10,dała sie odłożyć w otulaczu i śpi do tej pory 😍 Powiesilam pranie i az nie wiem co ze sobą zrobić :D Leżę na kanapie i czytam książkę ;)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • Pierniczkowa Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje małżeństwo to już historia. Można dawać szanse ale nie po raz piąty. Moja mama była że mną od rana do nocy, on przyjeżdżał na 2-3 godziny i o 19 jechał do domu bo mu się spać chce i jest zmęczony. Wróciłam do domu, nie posprzątał nic od piątku, rzeczy ze szpitala pierdolnął tak jak je wziął w torbie że szpitala. Teraz w międzyczasie jak mała.spi to się odciagam i w przerwie sprzątam ten pierdolnik zamiast odespać. Musimy tylko dogadać szczegóły ninja już jestem pewna że chce rozwodu. I tak wychowuje to dziecko sama. A tak to będę mieć mniej pracy, i nie będę czyjąś służąca. W szpitalu witał się tylko z córa, ja jestem przezroczysta. Byłam mu potrzebna tylko do urodzenia dziecka. A ja jestem młodą mam 30stke, może poznam kogoś dla kogo.bede kimś więcej niż inkubatorem i nianią. Jestem strasznie rozgoryczona, jedyny plus tego związku to Karolinka.

16.07.2019 - Karolinka 3477 i 52 cm . Moje cudowne tęczowe dziecię.

atdchdgezzwqbf17.png

• Frida91 Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczkowa strasznie mi przykro :( Ttke stresów a jeszcze w mężu nie masz wsparcia. Moze i rzeczywiście tak będzie lepiej... A rozmawialiscie juz o tym?

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • menka2 Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczkowa wrote:
    Wychodzimy dzisiaj do domu. Odciagnelam właśnie 40 ml po 3h. I świętuje. Właśnie odpalam power pomping i za 4 dni powinien być nawał. Jak się coś zacznie mocniej rozkręcać to jadę do cdl żeby pomogła mi przystawić znowu ssaka. No i rezygnacja ze smoczków i butli na jakiś czas, najwyżej będzie wisieć na mnie 24h na dobę. Trzymajcie kciuki żeby ta relaktacja się udała.

trzymam kciuki! i uwierz w moc cycków <3 dacie radę z pewnością :)

4c3tvfxm6n339zea.png
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczkowa przesyłamy Ci wszystkie wsparcie - zawsze nam możesz tutaj napisać o wszystkim kochana 😘😘😘
    Moc cycków z Tobą kochana, cokolwiek zrobisz - będzie dobrze 😘😘

Pierniczkowa lubi tę wiadomość

1bab7e35e8.png[/url]
  • DrzewkoPomarańczowe Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecię śpi już dwie godziny!! 🥳

Applejoy, Agagusia lubią tę wiadomość

aadd84dc14.png[/url]
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DrzewkoPomarańczowe wrote:
    Moje dziecię śpi już dwie godziny!! 🥳
    Podmieniłaś nasze dzieci !!! Oddawaj!!!

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • DrzewkoPomarańczowe Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    Podmieniłaś nasze dzieci !!! Oddawaj!!!

Krzyczysz, krzyczysz i obudziłas 😁.

Nic w przyrodzie nie ginie 😅

Domi_tur lubi tę wiadomość

aadd84dc14.png[/url]
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DrzewkoPomarańczowe wrote:
    Krzyczysz, krzyczysz i obudziłas 😁.

Nic w przyrodzie nie ginie 😅
    😂😂😂

DrzewkoPomarańczowe lubi tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Applejoy Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi ja mam córkę jbc - śpi 2godziny ii tez zastanawiam się co robić w tym wolnym czasie 🤷🏻‍♀️☺️

1bab7e35e8.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2019, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wrocilismy z USG bioderek i mam mega doła, bo nam wyszlo IIa, czyli nieprawidlowe, ale jeszcze nie dysplazja tylko do obserwacji😥 Kolejna kontrola za miesiac, ale ja juz snuje bardzo czarne scenariusze. Chyba umowie jeszcze jakiegos ortopede prywatnie. Masakra, a mial byc taki mily dzien 🙁

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dzisiaj ma drzemki ma 30minut, masakra ;/ gdzie się podziało jego spanie?

Ale za to jaram się jak pochodnia, mój syn robi normalne kupy a nie gluty 😍 dzisiaj żyje prawie na energii z kosmosu tak się boję jeść cokolwiek,ale poczytałam przepisy i od jutra czeka mnie gotowanie... Ciekawe tylko kiedy będę to robić 😂

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas USG bioderek ok ale ma za słabe miesnie i jest duża, ciężka... Mamy ćwiczenia na wzmocnienie mięśni i do tego ćwiczenia żeby nie wybierała ciągle jednej strony :/ kontrola za miesiąc. Umawiam wizytę do fizjo

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • Vampire Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IGA.G wrote:
    U nas USG bioderek ok ale ma za słabe miesnie i jest duża, ciężka... Mamy ćwiczenia na wzmocnienie mięśni i do tego ćwiczenia żeby nie wybierała ciągle jednej strony :/ kontrola za miesiąc. Umawiam wizytę do fizjo
    Iga, a masz sprawdzonego fizjo? Właśnie poszukuje, ale w tym naszym Lublinie to marnie, tak samo z urofizjo.

Wylogowało mnie i nie pamiętałam hasła. Podczytywałam Was i trochę się pomieszałam, że to nie tylko moja taki uparciuch do spania i innych rzeczy. Faktycznie, te lwy.. 😁

Czytam ten Język niemowląt i najpierw miała chyba w końcu skok (cały czas myślałam, że to skok, a było tylko gorzej😁) a teraz to ja mam chyba kryzys laktacyjny. Może być tydzień po skoku czy to jest zbieżne? W książce jest napisane, że jak jadła niedawno to potrzeba ssania. A co jak je co 30-60 min, ale aktywnie cała pierś a wcześniej płacze tak, że niech sobie w d... wsadzi Tracy smoczki i inne metody. Nawet jak zaśnie to po 10 min pobudka i szuka cyca.

Pierniczkowa, trzymam za Was kciuki. Taki facet to powinien sam najpierw odciac pepowine!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 19:10

l22nroeqpi96shdn.png

Ur. 9.08.2019 r. 💕
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vampire wrote:
    Iga, a masz sprawdzonego fizjo? Właśnie poszukuje, ale w tym naszym Lublinie to marnie, tak samo z urofizjo.

Jeszcze nie mam, ale napisałam do kolegi co jest fizjo osteopata, mieszkał kiedyś w Lublinie. Poprosiłam o namiar na kogoś godnego polecenia

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • trzydziecha Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Kiedy powinno pojawić się zaczerwienie i babel po szczepionce szpitalnej? I jak nie ma żadnego śladu to może znaczyć że coś jest nie tak?

Starania od 06.2017
    12.12.2018 - 2 kreski + beta 308
    04.01.2019 - mamy serduszko <3
    22.08.2019 - Tomuś jest już z nami <3 <3 <3

n59y9vvj275r1f8v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baileys wrote:
    My wrocilismy z USG bioderek i mam mega doła, bo nam wyszlo IIa, czyli nieprawidlowe, ale jeszcze nie dysplazja tylko do obserwacji😥 Kolejna kontrola za miesiac, ale ja juz snuje bardzo czarne scenariusze. Chyba umowie jeszcze jakiegos ortopede prywatnie. Masakra, a mial byc taki mily dzien 🙁
    moze poczekaj na nast usg np xa 4tyg
    w miedzczasie moze jakas fizjo np na os Sobieskoego w Poz w osrodku tez na Nfz przyjmuja
    ja tam bylsm 3x z Zuzia w 2016
    pani pokazala jak cwiczyc metoda Bobath na delikatne rozciagniecia i przejrzala ja, ruchowo
    budynek ma winde

moja siostra przyrodnia miala klopoty z biodrami po cc i byla w sztywnym siodelki ale to 31l temu
    mama wypatrzyla te bioderka bo leciala doslownie na prawa str a nie prosto w ogole

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 20:16

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Limerikowo Autorytet

Wysłany: 25 września 2019, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my po wizycie we wt wazymy kolo 5kg na 3tyg i 3 dni
    tradzik z klatki przyblakl
    dzis taki senny dzien ze Junior podspal po jedzeniu 3.5h potem 1h na spacerze

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2019, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzydziecha podpinam sie pod pytanie. U nas tez zero śladu :p

trzydziecha lubi tę wiadomość

‹‹ 1372 1373 1374 1375 1376 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ