Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dzisiaj już dwie drzemki. Druga byłaby solidna, ale obudziła go mokra plama na body i już się nie dał zbajerowac spowrotem w sen.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2019, 21:38
Applejoy, Frida91, DrzewkoPomarańczowe, Domi_tur, trzydziecha, Limerikowo, Kalija, kayama, werni lubią tę wiadomość
-
Moje małżeństwo to już historia. Można dawać szanse ale nie po raz piąty. Moja mama była że mną od rana do nocy, on przyjeżdżał na 2-3 godziny i o 19 jechał do domu bo mu się spać chce i jest zmęczony. Wróciłam do domu, nie posprzątał nic od piątku, rzeczy ze szpitala pierdolnął tak jak je wziął w torbie że szpitala. Teraz w międzyczasie jak mała.spi to się odciagam i w przerwie sprzątam ten pierdolnik zamiast odespać. Musimy tylko dogadać szczegóły ninja już jestem pewna że chce rozwodu. I tak wychowuje to dziecko sama. A tak to będę mieć mniej pracy, i nie będę czyjąś służąca. W szpitalu witał się tylko z córa, ja jestem przezroczysta. Byłam mu potrzebna tylko do urodzenia dziecka. A ja jestem młodą mam 30stke, może poznam kogoś dla kogo.bede kimś więcej niż inkubatorem i nianią. Jestem strasznie rozgoryczona, jedyny plus tego związku to Karolinka.
-
Pierniczkowa wrote:Wychodzimy dzisiaj do domu. Odciagnelam właśnie 40 ml po 3h. I świętuje. Właśnie odpalam power pomping i za 4 dni powinien być nawał. Jak się coś zacznie mocniej rozkręcać to jadę do cdl żeby pomogła mi przystawić znowu ssaka. No i rezygnacja ze smoczków i butli na jakiś czas, najwyżej będzie wisieć na mnie 24h na dobę. Trzymajcie kciuki żeby ta relaktacja się udała.
trzymam kciuki! i uwierz w moc cycków dacie radę z pewnością
-
nick nieaktualnyMy wrocilismy z USG bioderek i mam mega doła, bo nam wyszlo IIa, czyli nieprawidlowe, ale jeszcze nie dysplazja tylko do obserwacji😥 Kolejna kontrola za miesiac, ale ja juz snuje bardzo czarne scenariusze. Chyba umowie jeszcze jakiegos ortopede prywatnie. Masakra, a mial byc taki mily dzien 🙁
-
Mój dzisiaj ma drzemki ma 30minut, masakra ;/ gdzie się podziało jego spanie?
Ale za to jaram się jak pochodnia, mój syn robi normalne kupy a nie gluty 😍 dzisiaj żyje prawie na energii z kosmosu tak się boję jeść cokolwiek,ale poczytałam przepisy i od jutra czeka mnie gotowanie... Ciekawe tylko kiedy będę to robić 😂 -
IGA.G wrote:U nas USG bioderek ok ale ma za słabe miesnie i jest duża, ciężka... Mamy ćwiczenia na wzmocnienie mięśni i do tego ćwiczenia żeby nie wybierała ciągle jednej strony kontrola za miesiąc. Umawiam wizytę do fizjo
Wylogowało mnie i nie pamiętałam hasła. Podczytywałam Was i trochę się pomieszałam, że to nie tylko moja taki uparciuch do spania i innych rzeczy. Faktycznie, te lwy.. 😁
Czytam ten Język niemowląt i najpierw miała chyba w końcu skok (cały czas myślałam, że to skok, a było tylko gorzej😁) a teraz to ja mam chyba kryzys laktacyjny. Może być tydzień po skoku czy to jest zbieżne? W książce jest napisane, że jak jadła niedawno to potrzeba ssania. A co jak je co 30-60 min, ale aktywnie cała pierś a wcześniej płacze tak, że niech sobie w d... wsadzi Tracy smoczki i inne metody. Nawet jak zaśnie to po 10 min pobudka i szuka cyca.
Pierniczkowa, trzymam za Was kciuki. Taki facet to powinien sam najpierw odciac pepowine!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 19:10
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Vampire wrote:Iga, a masz sprawdzonego fizjo? Właśnie poszukuje, ale w tym naszym Lublinie to marnie, tak samo z urofizjo.
Jeszcze nie mam, ale napisałam do kolegi co jest fizjo osteopata, mieszkał kiedyś w Lublinie. Poprosiłam o namiar na kogoś godnego polecenia
-
Dziewczyny Kiedy powinno pojawić się zaczerwienie i babel po szczepionce szpitalnej? I jak nie ma żadnego śladu to może znaczyć że coś jest nie tak?
-
baileys wrote:My wrocilismy z USG bioderek i mam mega doła, bo nam wyszlo IIa, czyli nieprawidlowe, ale jeszcze nie dysplazja tylko do obserwacji😥 Kolejna kontrola za miesiac, ale ja juz snuje bardzo czarne scenariusze. Chyba umowie jeszcze jakiegos ortopede prywatnie. Masakra, a mial byc taki mily dzien 🙁
w miedzczasie moze jakas fizjo np na os Sobieskoego w Poz w osrodku tez na Nfz przyjmuja
ja tam bylsm 3x z Zuzia w 2016
pani pokazala jak cwiczyc metoda Bobath na delikatne rozciagniecia i przejrzala ja, ruchowo
budynek ma winde
moja siostra przyrodnia miala klopoty z biodrami po cc i byla w sztywnym siodelki ale to 31l temu
mama wypatrzyla te bioderka bo leciala doslownie na prawa str a nie prosto w ogoleWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 20:16
-
nick nieaktualny