Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
O 5:30 odłożyłam Robusia z sukcesem po karmieniu i tak liczyłam, że do 7to pośpimy, a tu o 6:20 mnie obudził dźwięk turbo-kupy. 🤦 Miałam nadzieję, że mąż załatwi mi te brudną robotę,ale jak się z wyrka zgramoliłam, to zastałam go już ubranego przy drzwiach...na pewno słyszał i chciał uciec niepostrzeżenie 😏😏
W tej chwili milusiński leży na macie i jest tak radosny, a ja po 4pobudkach tej nocy jakoś niekoniecznie🙄Agagusia lubi tę wiadomość
-
Vampire duzo sił i zdrówka dla was!
Dziś w nocy znowu szefowa przespała mi ciagiem od 22 do 5.20Tak się zastanawiam czy ona dostaje to nocne niby tlustsze mleko? Nie wiem od ktorej do ktorej ono jest
Ale jestem w szoku ze juz tyle przesypia. Oby jej tak zostało! Niby zawsze udawalo mi się pospac te 7h w nocy ale z 2-3 orzerwami a teraz pospac ciurkiem tyle samo to zupełnie inna jakość, jestem dużo bardziej wyspana.Chimera, Vampire, Anhydra, Ania95, Domi_tur, Agagusia, Smerfelinka lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Vampire wrote:Dziewczyny, trzymajcie za nas kciuki. Jesteśmy w szpitalu z zapaleniem płuc. Siedzę i ryczę. Tak myślałam, żeby pójść z nią do lekarza wcześniej, bo jakaś inna mi się wydawała. Temperatura w normie, była aktywna i nawet się uśmiechała, ale za często się budziła z krzykiem. Do tego dziś wieczorem tak dziwnie oddychała, jakby się zachłysneła. I mamy szpital..
Jestem zła na siebie, że jednak wcześniej nie poszłam do lekarza. 😢😢
spokojnie wyszla z tego mimo ze b malutka
jakbys poszla wczesniej to tez z poczatkami zapalenia pluc dr do szpitsla na badania by kierowal
Bedzie dobrze! i pomoga Wam
teraz niestety sezon chorowania zaczyna sieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 08:52
Vampire lubi tę wiadomość
-
Macie rację dziewczyny że to dawanie wody w nocy to jakby głodzenie poza tym ja w nocy mam piersi kamienie więc wolę jak je młody opróżni
Mój neonatolog ma fioła na punkcie otyłości dzieci... Twierdzi że szpitale w Polsce mają skandaliczne podejście do karmienia i dokarmiania a dzieci są coraz grubsze i traktuje się je jak świnie tylko im pchając jedzenie... - on jest dość ostry w wyrażaniu opinii :p
No i twierdzi że dziecko powinno na miesiąc przybierać max 60g bo będzie kiedyś za grube.. mój przybrał 1kg to mówi że za dużo :p
Trzeba przesiewać tę opinię lekarzy -
U nas dziś super noc, młody pojafl o 20, położyłam go obudzonego (!!!) Do łóżeczka a właściwie kołyski bo wczoraj zamontowaliśmy płozy, troche pobujalismy i zasnął! Spał tak aż do 1:30, wtedy znów nakarmiłam na fotelu tylko w 20 min i znów odłożyłam obudzonego, pół h bujania i spał do 5:30
odeszło całe męczące usypianie dzięki kołysce
oby tak dalej
Frida91, Anhydra, Domi_tur, Agagusia, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Limerikowo wrote:mojej siostry 2miedieczna tez w tym roku zapalenie pluc, starszak przyniosl z przedszkola i tez dla malej szpital i antybiotyk 7 dni
spokojnie wyszla z tego mimo ze b malutka
jakbys poszla wczesniej to tez z poczatkami zapalenia pluc dr do szpitsla na badania by kierowal
Bedzie dobrze! i pomoga Wam
teraz niestety sezon chorowania zaczyna sie
Wieczorem zaczęła dziwnie oddychać i od razu w samochód z myślą najwyżej mnie wyśmieją, że przewrażliwiona matka. I szkoda, że tak nie było.. 😢😢
Tylko skąd ona to złapała, mąż rozchorował się 2 tygodnie temu. Do tej pory pokaszluje, ale czy to od niego. Z innymi raczej nie miała kontaktu. Nawet nie wiem co to za zapalenie. Teraz ciągle śpi, budzi się na jedzenie. Nie wiem czy to dobrze czy źle..
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Nacha wrote:Mamy! macie jakieś fajne strony o rozszerzaniu diety maluchów?
https://m.ceneo.pl/Poradniki_psychologiczne;szukaj-bobas+lubi+wybor?se=mWG7epMeNrMTu38gmRdvM8suYNmaiX-8&gclid=EAIaIQobChMIqqXeuJH95AIViE8YCh16_gpdEAAYASAAEgJBxPD_BwE
Jeszcze jej nawet nie otwarlam, ale jest czas😏menka2 lubi tę wiadomość
-
werni wrote:Dziewczyny u was też u malochow w nocy im zatyka się nos ? Ostatnio co rano wyciągam gile z nosa mojemu.
-
U nas też białe glutki ale sądzę, że to raczej od ulewania mleka. Dobrze działa na nie disnemar baby i zręczne ręce mamy- pogromcy i wyławiacza białych kóz 😎🤣
W ogóle stwierdzam, że przy dziecku wiele rzeczy uprzednio obrzydliwych przechodzi do normalności😉Chimera, Agagusia, Smerfelinka, Vampire, werni lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK