Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Vampire - koniecznie załatw sobie leżak! Nie piciagniesz dlugo na fotelu, chyba ze rozkładany na plasko. Lezak moze maz zabierać po nocy, ale co sie wyśpisz to Twoje.
Limerikowo lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś- 37t2d, 2600g, 52cm
-
Wlasnie slyszalam ze taka osobna suszarka jest lepsza, choc akurat pralka nam sie psuje. Do osobnej trzeba stelaz zrobic/kupic zeby bylo jedno na drugim. Tylko teraz na pralce nam przewijak z ktorego mega czesto korzystam bo myjemy pupe w umywalce. Moglabym przewijak dokupic stojący, ale wtedy brudne pranie musiałabym trzymac pod nim w jakis pojemnikach mniejszych...
Wiem ze tez Simens sie sprawdza, ale sa takie składane w Niemczech i takie w Chinach, trzeba sprawdzać ponoc.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
-
Aga, Niezapominajka5, niestety fotel nierozkladany plus miękki stoleczek pod nogi. Pilnują, żeby nic poza jedną małą torbą nie wnosić
Zakaz jedzenia i picia poza mineralną też. Mój ma pozostałość po zapaleniu oskrzeli, które zaczęło się jakoś 15 wrzesnia. Jak się podleczy to siądzie z maseczka przy Poli może w sobotę, a ja kimnę się na kanapie na korytarzu przed oddziałem, żeby być z piersią na zawołanie. Niunia tylko je i śpi.. Aż mi się tęskni do niej, nawet rozkrzyczanej. 😯
Nad suszarką i ja się zastanawiam, bo w łazienka nie umeblowana i miejsce jest. Także zbieram polecenia.
Iga, mam namiary na fizjo dla Malej, jak coś pisz na priv to udostepnie. 😊
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
To moze nianie elektroniczna wez ustaw jak zasnie i wyjdź cos zjesc ze względnym spokoju chociaz. Współczuje. Warunki w niektórych szpitalach sa skandaliczne. A personel tez czasem utrudnia niepotrzebnie. Ja rozumiem zakaz wrzątku wnoszenia do sal, ale zeby nie moc zjesc kanapki czy jogurtu to juz skandal.
Limerikowo, Chimera, Vampire lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
-
Vampire wrote:Aga, Niezapominajka5, niestety fotel nierozkladany plus miękki stoleczek pod nogi. Pilnują, żeby nic poza jedną małą torbą nie wnosić
Zakaz jedzenia i picia poza mineralną też. Mój ma pozostałość po zapaleniu oskrzeli, które zaczęło się jakoś 15 wrzesnia. Jak się podleczy to siądzie z maseczka przy Poli może w sobotę, a ja kimnę się na kanapie na korytarzu przed oddziałem, żeby być z piersią na zawołanie. Niunia tylko je i śpi.. Aż mi się tęskni do niej, nawet rozkrzyczanej. 😯
Nad suszarką i ja się zastanawiam, bo w łazienka nie umeblowana i miejsce jest. Także zbieram polecenia.
Iga, mam namiary na fizjo dla Malej, jak coś pisz na priv to udostepnie. 😊gdzie leżycie ?
-
Anhydra wrote:U nas też białe glutki ale sądzę, że to raczej od ulewania mleka. Dobrze działa na nie disnemar baby i zręczne ręce mamy- pogromcy i wyławiacza białych kóz 😎🤣
W ogóle stwierdzam, że przy dziecku wiele rzeczy uprzednio obrzydliwych przechodzi do normalności😉
Tez używam tych kropli i faktycznie pomagają.Anhydra lubi tę wiadomość
-
Mój niestety sam od siebie jeszcze nigdy nie zasnął mimo że zawsze pilnuje tych faz drzemka-jedzenie-aktywność. Bez usypiania nie da rady
wlasnie mi od pół h beczy i nie umiemy się uspac w kołysce
-
IGA.G wrote:Poproszę o namiar, ten kolega miał popytać i w końcu nie odpisał
gdzie leżycie ?
Leżymy w USD, czyli dawne DSK.
Aga, na razie robię tak, że jak jest najedzona to śpi długo i wtedy idę przed oddział zjeść. Maz mi obiad przywiózł. Elektroniczna Niania to jest myśl!! Wyjście jest blisko, prosić sąsiadów głupio, a tak przynajmniej na płasko się zdrzemnę.
Saturacje mamy gites, dużo śpimy i jemy to mama jest dobrej myśli. 😊
Trzydziecha, ja olałam te pomysły Tracy. Trochę z nich skorzystałam, ale wybiórczo. Szczególnie dot. karmienia. Usypiam córkę cycek, taką "resztką" cyca, ale co tam. Raz zasypiała sama a raz potrzebowała bliskości. I jak jest głodna to nawet nie minęła godzina to karmię.trzydziecha lubi tę wiadomość
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Domi_tur wrote:15 kropli do każdego karmienia. Dziś do nich wróciłam i Mały prawie odleciał, taką serię puścił 😂
Mój śpi zmęczony, na moich rękach🙄 podjęłam już dwie próby odlozenia. I usypianie na nowo
To sporo dajecie. My daliśmy 2x dziennie po 15 kropli.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
baileys wrote:Czy wasze dzieci też tak wariują w łóżeczkach? Już drugi raz mi się zdarzyło, że położyłam Maję prosto, a po obudzeniu zastaję ją dosłownie w poprzek, pokonała kąt 90 stopni przez sen 🙈
Chyba muszę kupić ochraniacze na szczebelki
Tak, moja tak się wierciMusze ja odkręcac kilka razy w nocy.
baileys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny