Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Domi_tur wrote:Chimera jaki macie plan działania? Zdecydujecie się na zabieg w znieczuleniu ogólnym? Przyznam, że przejęłam się Robusiowym jezyczkiem, myślałam że to będzie ciach ciach jak u nas i po sprawie
Chyba każe mężowi wziąć ten tacierzyński żeby mieć więcej czasu na ponowne rozkręcenie laktacji. -
AnaKwiat wrote:Mam dwie sukienki z Mamatu, dokładnie takie: https://mamatu.pl/sukienka-do-karmienia-czarna-z-falbanka-495.html Bardzo wygodne, z dresowego materiału, wygodnie rozpinane do karmienia
Mam też dwie z Misimi i też polecam: https://misimi.pl/sklep/karmienie/sukienki.html
Piękne!! Dzięki wielkiea te z misimi są z grubego materiału, nie gniiota się?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 05:20
-
Chimera wrote:Nie mam pojęcia co robić. Póki co w 31 października mamy jeszcze jedną konsultacje - kwalifikacje do zabiegu u innej laryngolog. Do tego czasu zobaczę jak mi pójdzie z tym laktatorem. Na tę chwilę jestem w stanie wyciągnąć do 200ml/dobę, ale znajduję czas na max 6 odciagań 🙄
Chyba każe mężowi wziąć ten tacierzyński żeby mieć więcej czasu na ponowne rozkręcenie laktacji. -
trzydziecha wrote:Piękne!! Dzięki wielkie
a te z misimi są z grubego materiału, nie gniiota się?
Nie są bardzo grube i trochę się gniota ale nie bardzo (ja nie prasuje). Mam zamiar je nosić zima do grubszych rajstop i swetra 😀trzydziecha lubi tę wiadomość
Krzyś jest z nami od 15.08.2019 -
Dziewczyny ciągnie was jeszcze blizna po nacieciu krocza? Mnie dzis coś ciągnie tak jakby na zmiane pogody
Do tej pory jestem zła za to cholerne nacięcie. Z seksu nadal nici bo też mnie to boli... Ciekawa jestem kiedy wreszcie wszystko wróci do normy...
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Rany jaka noc! Mąż wrócił o 1, dzieci obudziły się 15 min wczesniej. Oboje na raz... 🙄 Julek zaczął płakać, ze on chce być z tata w swoim pokoju, Kazik jak próbowałam go smoczkiem zatkać to płakał jakbym mu zrobiła największa przykrość na świecie. Masakra! W końcu Julek dał się przekonać żeby przyjść do sypialni i zapanował względny spokoj. Wrócił mąż, ogarnął się szybko do spania i chciał wziąć Julka do jego pokoju i się zaczęło. Zaczął płakać, ze on kocha mamę i chce zostać z mama.
Jakby jeszcze tego było mało o 3.30 amplituner postanowił się uruchomić i zacząć grać piosenkę z mojego telefonu. Nie mogłam tego dama włączyć bo telefon leżał w pustej dostawce. Tak jak nie wierze w siły nadprzyrodzone to się zaczęłam zastanawiać czy nie wydzwonic Ghost Busters! Mąż mi to rano jakoś logicznie wytłumaczył, ale dalej się czuje lekuchno nieswojo jak o tym myśle 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 09:51
[/url]
-
Frida może warto sprawdzić czy wszystko jest ok. Mnie nacięli ukośnie i zahaczylo to o dolną część posladka a teraz mam stan jakbym nie miała nic krojone:)
Szymi spal od 19:30 do 2:30, potem 6:30 i 9:30. Wczoraj już płakałam że zmęczenia jak go usypiałam, chyba chciał matce dać chwilę odpocząć 🤪
Nocne spanie ma super, ale usypianie go w dzień przyprawia mnie o deprechę. Drze się godzinę, spi 15minut 🙄
-
Frida91 wrote:Dziewczyny ciągnie was jeszcze blizna po nacieciu krocza? Mnie dzis coś ciągnie tak jakby na zmiane pogody
Do tej pory jestem zła za to cholerne nacięcie. Z seksu nadal nici bo też mnie to boli... Ciekawa jestem kiedy wreszcie wszystko wróci do normy...
Niestety też tak mamsą dni kiedy mnie ta blizna ciągnie i mam ogólny ból krocza trochę jak po porodzie 😛 u nas seks był tylko raz 🙈 codziennie myślę o tym, żeby w końcu się mężem zająć, ale jak położymy małego, to jesteśmy tak zmęczeni, że kładziemy się do łóżka spać 😛 ten jeden raz był ok, prawie jak przed porodem, blizny nie czułam ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2019, 10:39
-
nick nieaktualnyA dziewczyny po CC, jak u Was wygladaja sprawy seksowe? Ja niby slyszalam, ze mozna czuc dyskomfort i ciasno, ale nie spodziewalam sie, ze az tak, nie boli, a czuje sie jakbym byla znow dziewica😳 Jak sobie z tym poradzilyscie, jakis żel..?
Moje dziecie dzis spalo 21-10 z tylko 2 pobudkami🥰 Zero goraczki czy jakichkolwiek innych odczynow poszczepiennych, a dostala spory miks. Jestem z niej dumna🥰 -
Ania mam to samo. Ból i dyskomfort to jedno a brak sily, czasu i nastroju to drugie... Może też przez hormony przy karmieniu spadło mi tak libido, nie mam pojęcia. W dzień często nie ma kiedy bo wchodzi w grę tylko weekend a wieczorem już oboje padamy - mąż często zasypia zanim ja odloze małą a nawet jak nie to potem już ja ledwo żyjęCóreczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Ta suchość to chyba właśnie wynika z kp. Żelik się przyda
Jestem zszokowana. Dzwoniła do mnie właśnie pediatra z luxmedu. Byliśmy u niej raz. Potem już pisałyśmy do siebie przez system, ale ogólnie cudowna i bardzo kompetentna osoba...
Zadzwoniła i powiedziała, że nasz przypadek nie daje jej spać po nocach, że minęły 2 tygodnie odkąd podajemy ten Nutramigen i że możemy spróbować wprowadzać normalne mm i mieszać z Nutramigenem lub spowrotem pierś żeby sprawdzić reakcje organizmu.
Trochę mnie zbiła z tropu, dopiero wyszliśmy na prostą bez bólu a mamy robić jakieś próby 🙄
Wyjelam laktator żeby odciągnąć odrobinę i podać Małemu między posiłkami, a tu w lewej piersi susza a z prawej coś tam tryska.
Ja pierdole. Dopiero sobie poukładaliśmy wszystko i teraz nie wiem już co robić.
-
Ja żyję w celibacie od 1.5 roku. I powoli mnie to zaczyna wkurzać , bo o ile wcześniej były powody typu zabiegi przed crio i ciąża to teraz juz nie ma wymówek. Za to wiecznie słyszę że mu się nie chce, że jest zmęczony... Także tego moje życie seksualne już dawno się rozłożyło.
Zamówiłam śpiworek do go doli który jest jednocześnie do łupiny. Moja od wczoraj znów jest aniołem , już po skoku moje dziecię wróciło. Śpi od 19 do 6 potem godzina zabawy i od 8 do 9. Teraz zaczęłam robić obiad, założyłam jej grzechotki na ręce i właśnie lula a Thermomix ją usypia bo sobie buczy zamiast szumisiadodatkowo wczoraj zjadła 550ml z czego 450 moje 😍
Anhydra lubi tę wiadomość
-
Ja tez zakupiłam żel 😁.
Domi, nie zazdroszczę, nasz pewnie teraz niezły mętlik w głowie 😐. A zaangażowanie pediatry z luxmedu niewiarygodne wręcz!
U nas chyba skok na całego. Kazik tak walczy z cycem, ze masakra. Na zmianę rzuca się jak ryba wyjęta z wody i płacze robiąc taka podkówkę ze serce pęka.
[/url]
-
Domi_tur wrote:Ta suchość to chyba właśnie wynika z kp. Żelik się przyda
Jestem zszokowana. Dzwoniła do mnie właśnie pediatra z luxmedu. Byliśmy u niej raz. Potem już pisałyśmy do siebie przez system, ale ogólnie cudowna i bardzo kompetentna osoba...
Zadzwoniła i powiedziała, że nasz przypadek nie daje jej spać po nocach, że minęły 2 tygodnie odkąd podajemy ten Nutramigen i że możemy spróbować wprowadzać normalne mm i mieszać z Nutramigenem lub spowrotem pierś żeby sprawdzić reakcje organizmu.
Trochę mnie zbiła z tropu, dopiero wyszliśmy na prostą bez bólu a mamy robić jakieś próby 🙄
Wyjelam laktator żeby odciągnąć odrobinę i podać Małemu między posiłkami, a tu w lewej piersi susza a z prawej coś tam tryska.
Ja pierdole. Dopiero sobie poukładaliśmy wszystko i teraz nie wiem już co robić.
nie ma co robic eksperymentow na kolki na malutkim brzuszku
nutramigen mielismy jest wstretny w smaku az naciaga na...pomijam zielone kupki z ze zelaza
nasza corka bez klopotu po 4mcu przeszla na slodki bebilon -
Domi_tur wrote:Ta suchość to chyba właśnie wynika z kp. Żelik się przyda
Przedwczoraj zapodałaś synkowi cyca i było tyle mleka,że się krztusił,Jaką potem zrobił kupe?
Pierniczkowa ma racje,rozbujanie laktacji jest możliwe.Aktualnie przebywam u rodziców i pracuje nad zwiększeniem ilości pokarmu.