Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ładne te nasze dzieci
Mam pytanie z innej beczki, daje teraz dynię Gerbera, czy zgodnie z instrukcją przechowujecie 24 H po otwarciu w lodówce? Bo u nas idzie po kilka łyżeczek i trzeba by wyrzucać 3/4 słoiczkaNie śmierdzi, nie kwaśnieje, wygląda normalnie..
-
Kayama, ja trzymam 48h, ale nie podaje jedzonka bezpośrednio ze sloiczka tylko przekładam do miseczki, żeby zawartość sloiczka nie miała kontaktu ze śliną.
U nas tak jak pediatra mówiła, Szymi sto razy chętniej je stałe pokarmy od mleka. Dzisiaj jadł kaszke ryżową na mm i musiałam dorabiać porcję bo był płacz, że już koniec . A mleka wcześniej wypił może z 50ml 🙄 Więc przestaję biegać za nim z butelką co 2h tylko dokładam porcje stałych posiłków pomiędzy mlekiem.kayama lubi tę wiadomość
-
Moja kompletnie nic. Tylko mleko. Trudno będę się doić do usranej śmierci najwyżej
Edit,
W sumie do rze ma 10l mleka w zamrażarce to niech wciąga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 14:29
-
Pierniczkowa ciesz się, że chce jeść
Ja w sumie rozszerzanie diety traktuję terapeutycznie, patrząc na języczek Szymka mam przeczucie, że czeka nas trzeci zabieg. Już jest dużo lepiej, ale jeszcze nie idealnie. Po świętach pójdziemy do neurologopedy to powie czy trzeba ciąć -
nick nieaktualnyMy po szczepieniu, młodzież waży 7020 g i mierzy 68 cm🙂 W ciagu ostatniego miesiaca przybrala 17g/dzien, ale pediatra powiedziala, ze to spoko, nie za mało. Jak zwykle szczepienie spłyneło po Mai jak po kaczce - właśnie wariuje na macie i nir jest nawet minimalnie senna, a tak marzyłam, ze zrobie prasowanie jak przyjedziemy do domu🤦♀️😁 Kolejna wizyta w polowie stycznia - trzecie 5w1, a potem jedziemy z meningo.
My mielismy sesje swiateczna w ostatni weekend i jeszcze nie dostalismy fotek.
Frida, masz sliczna córcie! Dotąd chyba nie widzialam jej fotki albo jakos ominelam, slodka ma buzinke!🙂
Dzis u mnie dzien kuriera - w zwiazku ze swiatecznymi wyjazdami kupilismy lozeczko turystyczne i wanienke skladana. Obie rzeczy na zywo bardzo spoko, wiec jakby ktos szukal to moge dac namiary. Do tego przyszly ksiazeczki (zamowiłam Mai pierwszego Pucia!❤) i kupa ciuchow, bo poszalałam na wyprzy w Mango i Massimo dutti. Musze to pochowac zanim małż wroci, bo mi urwie łeb🤭😁Frida91, Camelia, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAha, pamietam, ze byl kiedys poruszany temat sukienek do karmienia i ktoras polecała Misimi - okazuje sie, ze to firma z Poznania i maja butik stacjonarny obok sądu okręgowego😃 Wstąpiłam tam ostatnio po pracy i przyłączam sie do zachwytow, sukienki są śliczne plus kobitki dają na miejscu zniżki!
Kupilam 2 szt z modelu Sofia, zamki do karmienia kompletnie niewidoczne, a cycki wygladaja w niej jak marzenie😃
https://misimi.pl/sofia-flowers-green.htmlCamelia lubi tę wiadomość
-
Piękne Wasze sesje świateczne! Ale super pamiątka
My przedwczoraj byliśmy podcięć wędzidełko u chirurg i na dzień dobry powiedziała że teraz to taka moda że wszyscy podcinają a większość dzieci z zaleceń nie potrzebuje podcięcia ble ble ale w końcu stwierdzila że Tomuś ma troszkę za krótkie i przycięla. Nie było ani kropli krwi i mówiła że nie trzeba masować co nie zdziwiło. Po wszystkim dodała że podczas cięcia wyszło że faktycznie musiał je mieć. Dodam że to strasza pani ale polecana w mieście -
Sukienki z misimi mi się bardzo podobają ale kurcze trochę za drogie. Uwielbiam za to moja dresowke z mamatu i wiele już komplementów się w niej nasłuchałam
-
nick nieaktualnytrzydziecha wrote:Sukienki z misimi mi się bardzo podobają ale kurcze trochę za drogie. Uwielbiam za to moja dresowke z mamatu i wiele już komplementów się w niej nasłuchałam
Ja stacjonarnie zaplacilam 200 zl za sztuke, tam siedzi wlascicielka na miejscu, wiec dała spory rabat.
Z Mamatu mam dresowke z obnizonym stanem czarna na długi rekaw, tez bardzo lubie.
Nam pediatra dzis jeszcze powiedziala, ze Majce wychodza 2 zęby i to ponoc tak solidnie, ze jeszcze do konca roku moga sie pokazac😳 Szokłam bardzo, bo nic nie marudzi, nie gorączkuje... nawet nie pomyslalam, ze tak szybko moze ząbkowactrzydziecha, Camelia lubią tę wiadomość
-
My 14 stycznia idziemy do neurologa, to się dowiemy czy mamy już zielone światło na szczepienia. Wtedy do wojewódzkiej stacji epidemiologicznej po indywidualny kalendarz szczepień. Dobrze że Karolka nie idzie do żłobka to nie mam takiego ciśnienia żeby na szybko szczepić
-
nick nieaktualny
-
Pozazdroscilam wam sesji i też próbowałam sama coś popstrykac.... Ale z niemowlakiem i 4 latką prawie Armagedon miałam 🤣 nie dla mnie takie rzeczy. Osobno każda ma piekne zdjecia - razem ciężko je okiełznać.
Z pozytywów zr9bilam dziś paszteciki ... I to jak byłam sama z dwójką 😅 to daj pory nie wiem jak mi się to udało!Kalija, Chimera lubią tę wiadomość
-
Mały dziś pobił rekord w spaniu w dzień i to jeszcze u teściów. Spał od 14 do 17.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 20:24
Kalija, trzydziecha, Vampire lubią tę wiadomość
-
Dopiero zajrzałam na forum i przegapiłam zdjęcia 🤷🏼♂️. Ale skądinąd wiem, ze mamy do czynienia ze słodziakami
Jutro lub w sobotę przyjeżdzają nam montować zamówione meble wiec pewnie narobią mi niezłego pierdolniku na same święta, ale nie marudzę bo umówić się ze stolarzem to jak w totka wygrać 😅
Kazik dziś obrócił się na brzuszek przez ten słabszy boczek wiec chyba ćwiczenia dają rezultat. Cały czas jedna jak leży na plecach i nie śpi to trochę skraca jedna stronę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 18:58
[/url]