Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Żeby mi w święta nie było za wesoło wynalazłam sobie problem. Przed ostatnią fizjo, czyli 10 grudnia z jej astmę było córaz lepiej. Po wizycie też: zaczęła się przekręcać na boczki i brzuszek, lepiej trzymała główkę i podciągała pupę. Teraz nic z tego nie robi, tyle że małe mostki zniknęły, ale główkę skręca, na brzuszku leży krzywo i się wykręca jak opętana. Żadnych nowych ćwiczeń nie mieliśmy. 🤔😯
A neurolog dziecięcy i Lublin to chyba dwa różne bieguny. Jak już jakiegoś poleconego mam to dzwonie od poradni do poradni i już tam nie pracują. 🙈
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
werni wrote:Wczoraj z moim rozmawialismy zeby po swietach zapusac sie do lekarza z malym bo tez pokasluje przy okazji jak maly da to pogadamy o szczepieniu na meningo. Ta ślina spływa mu do gardła i pokasluje i podraznia. Bede mu dawac wit c
Moja też kaszle, zwłaszcza rano po obudzeniu, i też się właśnie zastanawiam czy to nie od śliny no objawów przeziębienia nie ma. -
Vampire wrote:Żeby mi w święta nie było za wesoło wynalazłam sobie problem. Przed ostatnią fizjo, czyli 10 grudnia z jej astmę było córaz lepiej. Po wizycie też: zaczęła się przekręcać na boczki i brzuszek, lepiej trzymała główkę i podciągała pupę. Teraz nic z tego nie robi, tyle że małe mostki zniknęły, ale główkę skręca, na brzuszku leży krzywo i się wykręca jak opętana. Żadnych nowych ćwiczeń nie mieliśmy. 🤔😯
A neurolog dziecięcy i Lublin to chyba dwa różne bieguny. Jak już jakiegoś poleconego mam to dzwonie od poradni do poradni i już tam nie pracują. 🙈
Może spróbuj poprosić w rejestracji żeby dały Ci znać jak termin się zwolni? Ja tak zrobiłam i wizytę mieliśmy po tygodniu, chociaż początkowo trzeba było prawie 3 miesiące czekać.Vampire lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Moja sniezynka z sesji
proszę o nie cytowanie będę usuwać zdjęcie.
[tu było zdjęcie]Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 22:11
Applejoy, Chimera, Pierniczkowa, DrzewkoPomarańczowe, Kalija, Marcelina85, Frida91, werni, Ania95, Domi_tur, E_linka2 lubią tę wiadomość
-
Vampire wrote:Żeby mi w święta nie było za wesoło wynalazłam sobie problem. Przed ostatnią fizjo, czyli 10 grudnia z jej astmę było córaz lepiej. Po wizycie też: zaczęła się przekręcać na boczki i brzuszek, lepiej trzymała główkę i podciągała pupę. Teraz nic z tego nie robi, tyle że małe mostki zniknęły, ale główkę skręca, na brzuszku leży krzywo i się wykręca jak opętana. Żadnych nowych ćwiczeń nie mieliśmy. 🤔😯
A neurolog dziecięcy i Lublin to chyba dwa różne bieguny. Jak już jakiegoś poleconego mam to dzwonie od poradni do poradni i już tam nie pracują. 🙈 -
Kayama super zdjecia
Dzis tez rano kaslal. Możliwe ze zbyt dlugo lezal. W dzień jakos nie kaszle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2019, 15:00
-
kayama wrote:Moja sniezynka z sesji
Moja nie jest taka, ale też urodziła się sporo mniejsza.kayama lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Kalija, proszę wrzuć dla tych, co się nie załapali! Bardzo jestem ciekawa Twojej Laurci 😊
Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
- Janusz Korczak
PAI-1 4G (heterozygota), ANA2 1:320, niedoczynność tarczycy, hiperprolaktynemia
7t1d (*)