Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPierniczkowa Słuchaj swojej intuicji i nie daj się. Trzymam za ciebie kciuki. Wszystko robisz najlepiej tak jak być powinno. ❤️
A I to nieprawda że z takimi dużymi dziećmi kobiety robią makijaż i wychodzą na dwugodzinny spacer. Moja Gęba makijażu to już dawno Nie widziała, włosy codziennie kiedyś prostowane teraz prostownicy nie widziały od miesięcy. Trochę czuję się jak łajza ale szkoda mi tego czasu który mogę poświęcić na odpoczynek Albo oczywiście sprzątanie chaty🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 08:11
-
Nacha, weszłam tu w nocy jak i Sajmon postanowił się zbuntować i padlam że śmiechu 😂😂😂
Pierniczkowa, weźź ja Ci tu medal przyznaję za trudną pracę dla Karolinki❤️❤️❤️ Jedyne co, to jak przez dłuższy czas nie będzie chciała nic próbować to poszłabym do neurologopedy, oczywiście to zapewne brak gotowości, ale może mieć też wrażliwe podniebienie. Za miesiąc wciągnie u babci schabowego i sie wszyscy zadziwia 😂Nacha lubi tę wiadomość
-
Co do sylwestra chyba będą białe bo teraz ładnie sypie. Szkoda ze na święta tak nie sypalo.
Mojemu teraz włączyła się nawijka. I mi opowiada. 😂Vampire lubi tę wiadomość
-
Pierniczkowa, jeśli masz swój pokarm i chcesz karmić to się nie poddawaj. Na wadze przybiera, rozwija się ładnie, skoki/regresy ma wspólnie z reszta! 😅😁 odnośnie rozszerzania diety to posłuchaj sobie "poranek z melisa" blogerki szpinakrobiblee.
Nacha! ❤ ja dzisiaj też z płetwy dostałam. Z tym spaniem jest coraz gorzej.. Dziś myślałam, że nie wstanę jak Pola obwieściła poranek o 8 radosnym gadaniem i piskami. 🤤😁
Jak długo to potrwa? Sylwester to ja pewnie prześpię. Mieliśmy iść do szwagra na kids party, ale ja i w dzień przysypiam, bo w nocy z nią to nie da rady.
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
U nas tez ostatnio gorzej ze spaniem. Budzi sie co chwile. Dk tego w dzień ostatnio trenuje te obroty i dzis w nocy ja kładę do siebie, karmie na lezaco ona juz prawie przysypia a nagle sie obraca na brzuch zamiast leżeć na boku! I oczywiście głową kręci na wszystkie strony 🤦♀️
Nie wiem czy dziś wysiedze do północy czy nie lepiej iść spać żeby jako tako się wyspać 😆
Też czuję się zaniedbana, pozamawialam teraz trochę kosmetyków i mam plan po nowym roku zacząć coś ćwiczyć bo zrobiłam sie jak jakas galaretaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2019, 09:12
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Pierniczkowa co to za teorie... Nie porównuj się do innych bo to bez sensu. Ja tam nie bardzo wierze w tw opowieści o idealnych dzieciach i ze mamy maja na wszystko czas. Bujac to my ale nie nas
Z mama też bym się poklocila za takie gadanie. Olej to i rób swoje, jesteś super dzielna mama, najlepszą jaką Karolinka mogła mieć! I tego się trzymaj.
Z kpi to tylko Twoja decyzja i każda będzie dobra, a co do rozszerzania diety to najważniejsze jest obserwować dziecko. Nic na siłę bo jeszcze się zrazi do jedzenia. Próbuj ale jak nie to nie. Jeszcze ma czas na spokojnie.Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Pierniczkowa- Dziewczyny już prawie wszystko napisały. Dla mnie jesteś prawdziwą Fajterką ❤.
Rozumiem też Twoje emocje, bo moja Mama też "radzi mi" abym zakończyła już karmienie, bo "Olek mnie zjada", "za bardzo schudłam", "źle wyglądam" i takie tam 🙄. Ale wychodzę z założenia, że to jajestem jego mama i czuję najlepiej co jest dla niego dobre.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Ej a mi w ogóle waga nie spada przy kp... może trzeba żreć mniej słodyczy?🤔🙈
Pierniczkowa , powiedz mamie , że jak Cię nie wspiera to niech się nie odzywa a jak będziesz potrzebować rady to o nią poprosisz😉 u mnie pomogło 😎
Werni pozwalasz Wojtusiowi oglądać tv czy to tylko na potrzeby obcinania paznokci ?
-
Co do obiadu i makijażu to myślę, że niektóre matki mogą ogarniać jedno i drugie. Laura dziś ślicznie śpi od godziny , więc dałabym radę gdybym chciała 🤪
Ale jeszcze jakiś czas temu Mała była nieodkładalna i nawet nie miałam kiedy się podrapać po d.
Generalnie na codzień się nie maluje z wyboru , bo jednak córcia często jest przy mojej twarzy, próbuje mi ugryźć brodę i takie tam😁 i nie chce jej niczym umazać. Bardzo poprawiła mi się cera odkąd się nie maluje (od początku ciąży), gdyby zeszły mi jeszcze ciążowe plamy to w ogóle by było git. -
Anhydra, tak jak kiedyś powiedziała Twoja Mama - Olek jest Twoim dzieckiem, ale Ty jesteś jej i po prostu się martwi ❤️ poza tym widzi, że Olek na pewno lepiej by spał gdyby na kolację zjadł troszkę Fasolki po bretońsku z kawałkami boczusia i kiełbaski😂😂😂 Tak samo myśli pewnie Mama Pierniczkowej❤️
Ja staram się codziennie troszkę zatapetować tą smutną rzeczywistość na mojej twarzy, jak nie widzę worów pod oczami to uznaję, że ich nie mam i od razu czuję się bardziej wyspana 🙈 Ale wczoraj zamiast się ogarnąć postanowiłam pójść spać, widziałam że Szymka męczy brzuszek i to nie będzie najlepsza noc w moim życiu 🙈
Kayama, super podejście, ja szpilek nie ubiorę ale też wyjątkowo zrezygnuję z gustownego dresu na rzecz czegoś ladniejszego😁 -
Dodam, że byliśmy w niedzielę u mojej babci - lat 91. Najpierw była oburzona,że Szymek jest odstawiony od piersi, potem że do usypiania używamy smoczka a na koniec zapytała czy je już mandarynki 😂😂😂 a kobieta jest w pełni sprawna umysłowo😂
Frida91, Chimera, Kalija, Anhydra, werni lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Dodam, że byliśmy w niedzielę u mojej babci - lat 91. Najpierw była oburzona,że Szymek jest odstawiony od piersi, potem że do usypiania używamy smoczka a na koniec zapytała czy je już mandarynki 😂😂😂 a kobieta jest w pełni sprawna umysłowo😂Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙