Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zombie Attack!! 😲 Domi, dajesz nadzieję!
Pola cały dzień nawija z misiem a w nocynadrabiała cyca.. Na zmianę z biegunka psa. 😂😂🙆🙆 o 6 rano sunie przejął Pan, bo już mi się pobudki zaczynały pokrywać.
Pierniczkowa, wirtualny "żółwik". 😁😁
Na pocieszenie byłam po raz pierwszy u fryzjera od porodu i ciąchnęłam ostro te wypadajace kudły. 😁werni, Anhydra lubią tę wiadomość
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
U mnie też słabo, już pomijając te pobudki w nocy to wróciły też problemy z kupką a do tego Mała coś kaszle.
Ostatnia kupa była 2 tyg.temu. wczoraj dałam czopek i nic, pół godziny temu dałam drugi czopek i też nic🧐 nie martwiło by mnie to tak bardzo gdybym czasem nie dawała jej mm. Wody nie chce pić, zobaczymy jak rumianek- studia się.
-
Kalija wrote:U mnie też słabo, już pomijając te pobudki w nocy to wróciły też problemy z kupką a do tego Mała coś kaszle.
Ostatnia kupa była 2 tyg.temu. wczoraj dałam czopek i nic, pół godziny temu dałam drugi czopek i też nic🧐 nie martwiło by mnie to tak bardzo gdybym czasem nie dawała jej mm. Wody nie chce pić, zobaczymy jak rumianek- studia się.
A próbowalaś herbatkę z kopru? Niby obecnie niezalecane nic poza mlekiem, ale kiedys juz przy kolkach dawano (czyli przed 3 msc-em),pomagało i jakos żyjemy🤷♀️
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:U nas w nocy dzisiaj pobudki co 30 min. W dzień ryk i kociokwik. Czyżby regres 6 miesiąca...? Dawno nie było... Dobijcie mnie plisss...🥴😵😢
U mnie to samo w nocy, ale na szczęście w ciągu dnia co 2 godziny idzie spać na 30 minut. Właśnie teraz ma drzemkę już ostatnią przed snem nocnym 😊
Ja za to się przeziębiłam, leci mi z nosa, kaszel męczy 🙁 byle tylko Miki nie złapał. Super Sylwester mnie czeka 😜 -
Regres 6 m-ca??!! 🤤😱
Czy to cały okres niemowlęcy nie jest pasmem problemów i krótkimi przerwami? Te wszystkie regresy/skoki/zabkowania faktycznie są wymysłem na przetrwanie i zachowanie zdrowia psychicznego rodziców. 😁😁😂 Potem lęki separacyjne, bunty 2-, 3-, 4-... latków, stres w szkole, dojrzewanie, matura, studia... 😂😂
Kalija, a sprawia jej to ból albo jakiś dyskomfort... Może kąpiel w ciepłej wodzie, masaż, rurki windy? Choć przypuszczam, że większości próbowałaś. 😯
Ur. 9.08.2019 r. 💕 -
Vampire też mam już takie wrażenie
Co chwilę jakieś regresy i skoki 😂 Z krótkimi przerwami kiedy jest chwilowo dobrze haha... Juz nawet nie chcę wiedzieć kiedy znowu co wypada tak samo jak w nocy juz nie liczę pobudek ani nie patrzę w ogóle na zegarek. Czasem lepiej nie wiedzieć i żyć chwilą
Anhydra, Domi_tur, Kalija, werni, Vampire lubią tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Domi_tur wrote:Pierniczkowa padlam😂 najbardziej szkoda psa, wiesz owczarek, stawy i te sprawy 😂😂😂
Dzięki Applejoy, fajne są a w innych sieciowkach nie ma już rozmiarów, chyba zaryzykuje❤️
Jeśli Szymi się ślini to mają super takie „trójkąty” na napy - Huba ostatnio w nich biega 😂Domi_tur lubi tę wiadomość
[/url]
-
Frida hehe mój mąż też jakoś tak długo stał dziś w kolejce 😂😂😂
Ja dziś muszę zrobić sobie wieczór spa, zafarbowac włosy, zrobić hennę na brwi, jakąś maseczkę nałożyć, mówią że Nowy Rok jaki, caly rok taki... Nie chcę cały przyszły rok chodzić z odrostem i mizerną cerą 😂😂😂 jutro strzelę hybrydę i może przed północą nie zamienię się w Kopciuszka 🤦♀️Frida91 lubi tę wiadomość
-
Chimera wrote:Dajcie mi pokój, mój to chyba od momentu urodzenia jest w jednym wielkim skoku i regresie 🤪 Już nie wierzę w żadne sposoby, że dzieci lepiej śpią na brzuchu, że wałek pod nogi, spowijać, albo nie spowijać, przykryć cieplejszym kocykiem, nie przykrywać, nic nie pomaga, po prostu taki z niego typ i tyle 🤷 Po 3miesiacach przestałam wypróbowywać te sposoby, które gdzieś wyczytałam czy ktoś doradził. Kiedyś to przejdzie, ale nie nastawiam się, że jak zacznie raczkować, chodzić, jak wyprowadzi się 🙈🙊😂Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
U pediatry byliśmy tydzień temu bo miałam wrażenie , że bierze ją przeziębienie. Miała lekko czerwone gardełko,lekko pokasływała, płuca czyste. Dostaliśmy syrop na kaszel i zalecenie by wrocic gdyby była gorączka. Teraz kaszel wrócił z tym, że jest mokry, syropem pluje, temperatura w normie. Lekarka prywatna nie odbiera tel. Nie wiem czy lecieć do przychodni jutro - w godzinach dzieci zdrowych jest szansa , że mnie matki pogonią jak Mała zakaszle a w godzinach dzieci chorych nie chce się pchać. Sama nie wiem co robić 🤔
Temat kupek nieustannie bagatelizowany przez pediatrów "czasem tak bywa" . Laura nie odczuwa dyskomfortu, brzuszek nie boli , w sumie nic się nie dzieje jak długo nie ma kupy. To ja się denerwuję bo jednak dokarmiam czasem mm i te kupy powinny być choć raz na 2-3 dni.
Przed chwilą wypierdziała (dosłownie) trochę rzadkiej kupki oraz czopek. Obstawiam , że pomógł rumianek.
-
Mam wrażenie że moje dzieci się zmowily i rezygnują z drzemek 🙈 Nikoś od kilku dni ma 2,starsza miała jedną ale szalała, dziś jej nie położyłam na drzemke, już śpi, ciekawe co przyniesie jutro
Filmik o przewrotach super, dziękuję 😘 -
My jesteśmy na mm i mały robi ostatnio po dwie kupy na dzien a wczoraj zrobił aż 6.
Mam nadzieje ze mały znów się obudzi o 2 tak jak wczoraj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 19:52