X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019 !!!
Odpowiedz

Sierpniówki 2019 !!!

Oceń ten wątek:
  • Niebieska Gwiazda Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też woła mama.Wiem,że to głużenie.Drzewko,ja mam tak jak ty przy pierwszym dziecku miałam większe parcie,teraz podchodzę do wszystkiego na luzie.
    Mi włosy w poprzedniej ciąży zgęsstniały i potam zostały.Teraz mam tak samo,zobaczymy później.

• Kalija Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chimera wrote:
    Fajna noc się szykuje-jest północ, a Robuś ma za sobą już 5 pobudek 🤦🤦🤦🤷 a jak już śpi, to ciepie się po łóżku z boku na bok...eh jutro będzie zombie mode🧟‍♀️

U mnie to samo! 😕

dqprgu1royghdo7j.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 02:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ponad miesiaca budzenia się 22-23 dzis maly obudzil sie kolo 2 oby mu tak zostalo. Tez moze tak byc zeby maly nie spal przed 18 a widzialam ze oczy juz mu sie kleily. Szybka kapiel butla i malego nie ma po minucie.

Kalija, Vampire lubią tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echh ostatnio moja od pierwszej pobudki budzi się do rana kilka razy. Potem zasypiam z nią przy cycu ale muszę być wtedy na 2 poduszkach więc kark mnie potem nawala... O losie czuję się jak zombie a ta jeszcze piszczy i krzyczy od rana 😝

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam sobie ostatnio wkładki laktacyjne z Alliexpres, wielorazowe. Żałuję że tak późno ale nie wiedziałam że aż tak długo będę ich używać. Myślałam że tylko na czas połogu. Ciekawe czy będą ok :)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
  • werni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tyle wkladek z canpolu. Kilka tylko uzylam. Bede miala na nastepne dziecko.

Wlasnie przegladam na Youtube filmiki z ćwiczeniami. Uczylam sie podnoszenia na warsztatach ale i tak inaczej to robie. Musze miec nowy nawyk. Dobre sa cwiczenia na bioderka. Jak maly wstanie to z nim pocwicze.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Kalija Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni wrzuć link proszę, chętnie przejrze

dqprgu1royghdo7j.png
  • Pierniczkowa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj ja się pożale. Młoda w dzień wykańcza mnie fizycznie, od pobudki o 6 rano zmrużyła oczy na całe 12 min. Jak tylko odłożę ja z rąk zaczyna się przeraźliwe wycie bo płaczem tego nie można nazwać. Nie za wcześnie na lek separacyjny? Kręgosłup chce.mi wejść do tyłka od noszenia tego klocka. Żeby jeszcze chciała w nosidełku to pół biedy ale nie akceptuje tylko samolot.

16.07.2019 - Karolinka 3477 i 52 cm . Moje cudowne tęczowe dziecię.

atdchdgezzwqbf17.png

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten regres naprawdę mija, choć sama w to nie wierzyłam :) jeszcze tydzień temu Szymek potrafił się budzić co 40 minut-godzinę a teraz drugi dzień z rzędu przespał 8h ciągiem 😲 jeszcze tydzień i u Was też się naprawi!!!

Nikt nie kupował ciuszków z Reserved? 🤔

Nacha lubi tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Kalija Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczkowa wrote:
    Dzisiaj ja się pożale. Młoda w dzień wykańcza mnie fizycznie, od pobudki o 6 rano zmrużyła oczy na całe 12 min. Jak tylko odłożę ja z rąk zaczyna się przeraźliwe wycie bo płaczem tego nie można nazwać. Nie za wcześnie na lek separacyjny? Kręgosłup chce.mi wejść do tyłka od noszenia tego klocka. Żeby jeszcze chciała w nosidełku to pół biedy ale nie akceptuje tylko samolot.

A nie jesteś w stanie jej czymś zainteresować? położyć na sofie i wspólnie poogladac kciążeczki czy pogilgać? A może spacer? Spi w wózku?

Też się boję o swój kręgosłup jak zacznie sie raczkowanie . Mam z nim duże problemy - od cesarki (zzo) łapie mnie paraliżujący ból gdy jestem chwilę zgięta😬

dqprgu1royghdo7j.png
  • Pierniczkowa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalija wrote:
    A nie jesteś w stanie jej czymś zainteresować? położyć na sofie i wspólnie poogladac kciążeczki czy pogilgać? A może spacer? Spi w wózku?

Też się boję o swój kręgosłup jak zacznie sie raczkowanie . Mam z nim duże problemy - od cesarki (zzo) łapie mnie paraliżujący ból gdy jestem chwilę zgięta😬
    Jak tylko zbliża się do pozycji poziomu to jest wrzask. Jedyne co ja bawi to robienie samolotu i gonienie w ten sposób psa, więc biegam jak pojebana, pies już ma zadyszkę , jak się czuje jak po pięciu skalpela h Chodakowskiej a ta nic zero zmęczenia.

atdchdgezzwqbf17.png

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    Ten regres naprawdę mija, choć sama w to nie wierzyłam :) jeszcze tydzień temu Szymek potrafił się budzić co 40 minut-godzinę a teraz drugi dzień z rzędu przespał 8h ciągiem 😲 jeszcze tydzień i u Was też się naprawi!!!

Kupowałam super jakość :)

1bab7e35e8.png[/url]
  • Kalija Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:

Domi trzymam Cię za słowo 😂

Ja nie kupowałam, w ogóle ostatnio prawie nie kupuje ubrań. Laura dostała na święta 4 pajace świąteczne i będzie w nich chodzić pewnie do lata a już napewno będzie w nich jeździć do dziadków (darczyńców)🤪. Swoją drogą jaki jest sens dawać komuś w święta 4 sztuki ubrań z motywem świątecznym. Ubieracie dzieciaki w świąteczne ciuchy po świętach?

dqprgu1royghdo7j.png
  • Kalija Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczkowa wrote:
    Jak tylko zbliża się do pozycji poziomu to jest wrzask. Jedyne co ja bawi to robienie samolotu i gonienie w ten sposób psa, więc biegam jak pojebana, pies już ma zadyszkę , jak się czuje jak po pięciu skalpela h Chodakowskiej a ta nic zero zmęczenia.

Karolinka ma jasno sprecyzowane zainteresowania widać 😅 A co z tym spacerem? Może chwilkę pomarudzi , ale powinna zasnąć przecież minęło już 5h od wstania. Trzymam kciuki 😚

dqprgu1royghdo7j.png
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczkowa padlam😂 najbardziej szkoda psa, wiesz owczarek, stawy i te sprawy 😂😂😂

Dzięki Applejoy, fajne są a w innych sieciowkach nie ma już rozmiarów, chyba zaryzykuje❤️

Pierniczkowa lubi tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:

Ja mam tylko jedno body z Reserved 😜 rozmiarówka bardziej zbliżona do tej lidlowej 62/68 niż pepco. Mam rozmiar 68 i nadal młody nosi, a z pepco 68 za małe 😉

Domi_tur lubi tę wiadomość

• Pierniczkowa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usnela w wózku. Wyjść z nią mogę dopiero po 12, bo wtedy mam 3h przerwę w odciąganiu. Zrobiłam jej kaszkę na moim mleku, coś tam ciapie, ale tylko z butli. Wyjęłam smoczek z dużym przepływem i 40 wciągnęła. Na łyżeczkę jest totalnie obrażona.

Edit:
    Już po spaniu. Nie powiem co mnie dziś trafi

Ogólnie problem leży w tym że głowa chce spać , a dupsko przekręcać na brzuch. Jak się przekręcić to płacze że na brzuchu, położę na plecy , oczy się zamykają ale dupa znów skręca w bok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 12:05

atdchdgezzwqbf17.png

• Myszk@ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczkowa, mogę tylko napisać że to mija, każdy kryzys naprawdę kiedyś mija, potrzebujesz się wyglądać to pisz 😘 a na razie ślę wirtualny uścisk mocy

Domi, ja mam kilka ciuszków z reserved kid i potwierdzam, super jakość, dla mnie rozmiarówka jest akurat, nie za małe jak pepco ani za duże jak lidl.
    A dla długich dzieci polecam ciuszki w Auchan, jakieś długie a wąskie mają body, przynajmniej starsza dobrze w nich wygląda a nie tak jakby chodziła w wiecznie rozciagnietych ciuchach

Domi_tur lubi tę wiadomość

age.png
    age.png
    age.png
    06.07.2016 [*] Aniołek
  • werni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalija wrote:
    Werni wrzuć link proszę, chętnie przejrze

https://m.youtube.com/watch?v=w09VltkkJjA

Ten filmik mi się podoba

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj ostatnio mały szybko zasypia kiedy u mnie jest na rekach i wtula sie w zgiecie łokcia.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
‹‹ 1546 1547 1548 1549 1550 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ