Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Po ponad miesiaca budzenia się 22-23 dzis maly obudzil sie kolo 2 oby mu tak zostalo. Tez moze tak byc zeby maly nie spal przed 18 a widzialam ze oczy juz mu sie kleily. Szybka kapiel butla i malego nie ma po minucie.
Kalija, Vampire lubią tę wiadomość
-
Echh ostatnio moja od pierwszej pobudki budzi się do rana kilka razy. Potem zasypiam z nią przy cycu ale muszę być wtedy na 2 poduszkach więc kark mnie potem nawala... O losie czuję się jak zombie a ta jeszcze piszczy i krzyczy od rana 😝
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Ja mam tyle wkladek z canpolu. Kilka tylko uzylam. Bede miala na nastepne dziecko.
Wlasnie przegladam na Youtube filmiki z ćwiczeniami. Uczylam sie podnoszenia na warsztatach ale i tak inaczej to robie. Musze miec nowy nawyk. Dobre sa cwiczenia na bioderka. Jak maly wstanie to z nim pocwicze. -
Dzisiaj ja się pożale. Młoda w dzień wykańcza mnie fizycznie, od pobudki o 6 rano zmrużyła oczy na całe 12 min. Jak tylko odłożę ja z rąk zaczyna się przeraźliwe wycie bo płaczem tego nie można nazwać. Nie za wcześnie na lek separacyjny? Kręgosłup chce.mi wejść do tyłka od noszenia tego klocka. Żeby jeszcze chciała w nosidełku to pół biedy ale nie akceptuje tylko samolot.
-
Ten regres naprawdę mija, choć sama w to nie wierzyłam
jeszcze tydzień temu Szymek potrafił się budzić co 40 minut-godzinę a teraz drugi dzień z rzędu przespał 8h ciągiem 😲 jeszcze tydzień i u Was też się naprawi!!!
Nikt nie kupował ciuszków z Reserved? 🤔Nacha lubi tę wiadomość
-
Pierniczkowa wrote:Dzisiaj ja się pożale. Młoda w dzień wykańcza mnie fizycznie, od pobudki o 6 rano zmrużyła oczy na całe 12 min. Jak tylko odłożę ja z rąk zaczyna się przeraźliwe wycie bo płaczem tego nie można nazwać. Nie za wcześnie na lek separacyjny? Kręgosłup chce.mi wejść do tyłka od noszenia tego klocka. Żeby jeszcze chciała w nosidełku to pół biedy ale nie akceptuje tylko samolot.
A nie jesteś w stanie jej czymś zainteresować? położyć na sofie i wspólnie poogladac kciążeczki czy pogilgać? A może spacer? Spi w wózku?
Też się boję o swój kręgosłup jak zacznie sie raczkowanie . Mam z nim duże problemy - od cesarki (zzo) łapie mnie paraliżujący ból gdy jestem chwilę zgięta😬
-
Kalija wrote:A nie jesteś w stanie jej czymś zainteresować? położyć na sofie i wspólnie poogladac kciążeczki czy pogilgać? A może spacer? Spi w wózku?
Też się boję o swój kręgosłup jak zacznie sie raczkowanie . Mam z nim duże problemy - od cesarki (zzo) łapie mnie paraliżujący ból gdy jestem chwilę zgięta😬 -
Domi_tur wrote:Ten regres naprawdę mija, choć sama w to nie wierzyłam
jeszcze tydzień temu Szymek potrafił się budzić co 40 minut-godzinę a teraz drugi dzień z rzędu przespał 8h ciągiem 😲 jeszcze tydzień i u Was też się naprawi!!!
Nikt nie kupował ciuszków z Reserved? 🤔
Kupowałam super jakość
[/url]
-
Domi trzymam Cię za słowo 😂
Ja nie kupowałam, w ogóle ostatnio prawie nie kupuje ubrań. Laura dostała na święta 4 pajace świąteczne i będzie w nich chodzić pewnie do lata a już napewno będzie w nich jeździć do dziadków (darczyńców)🤪. Swoją drogą jaki jest sens dawać komuś w święta 4 sztuki ubrań z motywem świątecznym. Ubieracie dzieciaki w świąteczne ciuchy po świętach? -
Pierniczkowa wrote:Jak tylko zbliża się do pozycji poziomu to jest wrzask. Jedyne co ja bawi to robienie samolotu i gonienie w ten sposób psa, więc biegam jak pojebana, pies już ma zadyszkę , jak się czuje jak po pięciu skalpela h Chodakowskiej a ta nic zero zmęczenia.
Karolinka ma jasno sprecyzowane zainteresowania widać 😅 A co z tym spacerem? Może chwilkę pomarudzi , ale powinna zasnąć przecież minęło już 5h od wstania. Trzymam kciuki 😚 -
Ja mam tylko jedno body z Reserved 😜 rozmiarówka bardziej zbliżona do tej lidlowej 62/68 niż pepco. Mam rozmiar 68 i nadal młody nosi, a z pepco 68 za małe 😉Domi_tur lubi tę wiadomość
-
Usnela w wózku. Wyjść z nią mogę dopiero po 12, bo wtedy mam 3h przerwę w odciąganiu. Zrobiłam jej kaszkę na moim mleku, coś tam ciapie, ale tylko z butli. Wyjęłam smoczek z dużym przepływem i 40 wciągnęła. Na łyżeczkę jest totalnie obrażona.
Edit:
Już po spaniu. Nie powiem co mnie dziś trafi
Ogólnie problem leży w tym że głowa chce spać , a dupsko przekręcać na brzuch. Jak się przekręcić to płacze że na brzuchu, położę na plecy , oczy się zamykają ale dupa znów skręca w bokWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 12:05
-
Pierniczkowa, mogę tylko napisać że to mija, każdy kryzys naprawdę kiedyś mija, potrzebujesz się wyglądać to pisz 😘 a na razie ślę wirtualny uścisk mocy
Domi, ja mam kilka ciuszków z reserved kid i potwierdzam, super jakość, dla mnie rozmiarówka jest akurat, nie za małe jak pepco ani za duże jak lidl.
A dla długich dzieci polecam ciuszki w Auchan, jakieś długie a wąskie mają body, przynajmniej starsza dobrze w nich wygląda a nie tak jakby chodziła w wiecznie rozciagnietych ciuchachDomi_tur lubi tę wiadomość