X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniówki 2019 !!!
Odpowiedz

Sierpniówki 2019 !!!

Oceń ten wątek:
  • Niebieska Gwiazda Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też woła mama.Wiem,że to głużenie.Drzewko,ja mam tak jak ty przy pierwszym dziecku miałam większe parcie,teraz podchodzę do wszystkiego na luzie.
    Mi włosy w poprzedniej ciąży zgęsstniały i potam zostały.Teraz mam tak samo,zobaczymy później.

• Kalija Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 01:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chimera wrote:
    Fajna noc się szykuje-jest północ, a Robuś ma za sobą już 5 pobudek 🤦🤦🤦🤷 a jak już śpi, to ciepie się po łóżku z boku na bok...eh jutro będzie zombie mode🧟‍♀️

U mnie to samo! 😕

dqprgu1royghdo7j.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 02:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po ponad miesiaca budzenia się 22-23 dzis maly obudzil sie kolo 2 oby mu tak zostalo. Tez moze tak byc zeby maly nie spal przed 18 a widzialam ze oczy juz mu sie kleily. Szybka kapiel butla i malego nie ma po minucie.

Kalija, Vampire lubią tę wiadomość

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Echh ostatnio moja od pierwszej pobudki budzi się do rana kilka razy. Potem zasypiam z nią przy cycu ale muszę być wtedy na 2 poduszkach więc kark mnie potem nawala... O losie czuję się jak zombie a ta jeszcze piszczy i krzyczy od rana 😝

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • Frida91 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam sobie ostatnio wkładki laktacyjne z Alliexpres, wielorazowe. Żałuję że tak późno ale nie wiedziałam że aż tak długo będę ich używać. Myślałam że tylko na czas połogu. Ciekawe czy będą ok :)

Córeczka 08.2019 ❤️
    Synek 10.2022 💙
    preg.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tyle wkladek z canpolu. Kilka tylko uzylam. Bede miala na nastepne dziecko.

Wlasnie przegladam na Youtube filmiki z ćwiczeniami. Uczylam sie podnoszenia na warsztatach ale i tak inaczej to robie. Musze miec nowy nawyk. Dobre sa cwiczenia na bioderka. Jak maly wstanie to z nim pocwicze.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • Kalija Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werni wrzuć link proszę, chętnie przejrze

dqprgu1royghdo7j.png
  • Pierniczkowa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj ja się pożale. Młoda w dzień wykańcza mnie fizycznie, od pobudki o 6 rano zmrużyła oczy na całe 12 min. Jak tylko odłożę ja z rąk zaczyna się przeraźliwe wycie bo płaczem tego nie można nazwać. Nie za wcześnie na lek separacyjny? Kręgosłup chce.mi wejść do tyłka od noszenia tego klocka. Żeby jeszcze chciała w nosidełku to pół biedy ale nie akceptuje tylko samolot.

16.07.2019 - Karolinka 3477 i 52 cm . Moje cudowne tęczowe dziecię.

atdchdgezzwqbf17.png

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten regres naprawdę mija, choć sama w to nie wierzyłam :) jeszcze tydzień temu Szymek potrafił się budzić co 40 minut-godzinę a teraz drugi dzień z rzędu przespał 8h ciągiem 😲 jeszcze tydzień i u Was też się naprawi!!!

Nikt nie kupował ciuszków z Reserved? 🤔

Nacha lubi tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Kalija Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczkowa wrote:
    Dzisiaj ja się pożale. Młoda w dzień wykańcza mnie fizycznie, od pobudki o 6 rano zmrużyła oczy na całe 12 min. Jak tylko odłożę ja z rąk zaczyna się przeraźliwe wycie bo płaczem tego nie można nazwać. Nie za wcześnie na lek separacyjny? Kręgosłup chce.mi wejść do tyłka od noszenia tego klocka. Żeby jeszcze chciała w nosidełku to pół biedy ale nie akceptuje tylko samolot.

A nie jesteś w stanie jej czymś zainteresować? położyć na sofie i wspólnie poogladac kciążeczki czy pogilgać? A może spacer? Spi w wózku?

Też się boję o swój kręgosłup jak zacznie sie raczkowanie . Mam z nim duże problemy - od cesarki (zzo) łapie mnie paraliżujący ból gdy jestem chwilę zgięta😬

dqprgu1royghdo7j.png
  • Pierniczkowa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalija wrote:
    A nie jesteś w stanie jej czymś zainteresować? położyć na sofie i wspólnie poogladac kciążeczki czy pogilgać? A może spacer? Spi w wózku?

Też się boję o swój kręgosłup jak zacznie sie raczkowanie . Mam z nim duże problemy - od cesarki (zzo) łapie mnie paraliżujący ból gdy jestem chwilę zgięta😬
    Jak tylko zbliża się do pozycji poziomu to jest wrzask. Jedyne co ja bawi to robienie samolotu i gonienie w ten sposób psa, więc biegam jak pojebana, pies już ma zadyszkę , jak się czuje jak po pięciu skalpela h Chodakowskiej a ta nic zero zmęczenia.

atdchdgezzwqbf17.png

• Applejoy Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:
    Ten regres naprawdę mija, choć sama w to nie wierzyłam :) jeszcze tydzień temu Szymek potrafił się budzić co 40 minut-godzinę a teraz drugi dzień z rzędu przespał 8h ciągiem 😲 jeszcze tydzień i u Was też się naprawi!!!

Kupowałam super jakość :)

1bab7e35e8.png[/url]
  • Kalija Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:

Domi trzymam Cię za słowo 😂

Ja nie kupowałam, w ogóle ostatnio prawie nie kupuje ubrań. Laura dostała na święta 4 pajace świąteczne i będzie w nich chodzić pewnie do lata a już napewno będzie w nich jeździć do dziadków (darczyńców)🤪. Swoją drogą jaki jest sens dawać komuś w święta 4 sztuki ubrań z motywem świątecznym. Ubieracie dzieciaki w świąteczne ciuchy po świętach?

dqprgu1royghdo7j.png
  • Kalija Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczkowa wrote:
    Jak tylko zbliża się do pozycji poziomu to jest wrzask. Jedyne co ja bawi to robienie samolotu i gonienie w ten sposób psa, więc biegam jak pojebana, pies już ma zadyszkę , jak się czuje jak po pięciu skalpela h Chodakowskiej a ta nic zero zmęczenia.

Karolinka ma jasno sprecyzowane zainteresowania widać 😅 A co z tym spacerem? Może chwilkę pomarudzi , ale powinna zasnąć przecież minęło już 5h od wstania. Trzymam kciuki 😚

dqprgu1royghdo7j.png
  • Domi_tur Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczkowa padlam😂 najbardziej szkoda psa, wiesz owczarek, stawy i te sprawy 😂😂😂

Dzięki Applejoy, fajne są a w innych sieciowkach nie ma już rozmiarów, chyba zaryzykuje❤️

Pierniczkowa lubi tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • Ania95 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_tur wrote:

Ja mam tylko jedno body z Reserved 😜 rozmiarówka bardziej zbliżona do tej lidlowej 62/68 niż pepco. Mam rozmiar 68 i nadal młody nosi, a z pepco 68 za małe 😉

Domi_tur lubi tę wiadomość

• Pierniczkowa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usnela w wózku. Wyjść z nią mogę dopiero po 12, bo wtedy mam 3h przerwę w odciąganiu. Zrobiłam jej kaszkę na moim mleku, coś tam ciapie, ale tylko z butli. Wyjęłam smoczek z dużym przepływem i 40 wciągnęła. Na łyżeczkę jest totalnie obrażona.

Edit:
    Już po spaniu. Nie powiem co mnie dziś trafi

Ogólnie problem leży w tym że głowa chce spać , a dupsko przekręcać na brzuch. Jak się przekręcić to płacze że na brzuchu, położę na plecy , oczy się zamykają ale dupa znów skręca w bok

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 12:05

atdchdgezzwqbf17.png

• Myszk@ Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierniczkowa, mogę tylko napisać że to mija, każdy kryzys naprawdę kiedyś mija, potrzebujesz się wyglądać to pisz 😘 a na razie ślę wirtualny uścisk mocy

Domi, ja mam kilka ciuszków z reserved kid i potwierdzam, super jakość, dla mnie rozmiarówka jest akurat, nie za małe jak pepco ani za duże jak lidl.
    A dla długich dzieci polecam ciuszki w Auchan, jakieś długie a wąskie mają body, przynajmniej starsza dobrze w nich wygląda a nie tak jakby chodziła w wiecznie rozciagnietych ciuchach

Domi_tur lubi tę wiadomość

age.png
    age.png
    age.png
    06.07.2016 [*] Aniołek
  • werni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalija wrote:
    Werni wrzuć link proszę, chętnie przejrze

https://m.youtube.com/watch?v=w09VltkkJjA

Ten filmik mi się podoba

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj ostatnio mały szybko zasypia kiedy u mnie jest na rekach i wtula sie w zgiecie łokcia.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04

Nasz cud Wojtuś 😍
‹‹ 1546 1547 1548 1549 1550 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ