Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja 19.02 skończy pół roku więc pewnie tak z tydzień - dwa wcześniej spróbuję z jakąś marchewką czy dynia ugotowana na oarze i zblendowana. Też już jestem tym bardzo podekscytowana ale jeszcze poczekam spokojnie

Moja tez na nas patrzy jak jemy. Ostatnio jedliśmy paluszki a ona wyciągała do nas łapki żeby jej dać
W ogóle w sumie na wszystko co trzymamy wyciąga ręce a czasem potrafi i wyrwać coś z ręki korzystając z chwili nieuwagi
werni lubi tę wiadomość
-
Ja mam takie przezroczyste a teraz chyba weszły takie nieprzezroczyste chyba. Bo szukałam takich jak mam i nie byloMyszk@ wrote:Ja mam 2 doidy bo raz ze się nie mogłam na kolor zdecydować 🙈 a dwa, ja z tych co ze zmywarki wyciągają tylko czyste 🤫🙊 potwierdzam miseczki i talerzyki z Ikei są spoko, też mamy, żałuję że od razu nie kupiłam 2 kompletów, bo teraz widziałam że zmienili kolorystykę, niestety na gorszą. Sztućce, łyżeczki kupowałam różne, ale widelce używamy te do ciasta 🤷♀️ młodej łatwiej nabić (niż plastikowymi) i manewrować (niż normalnymi dlugimi) ale myślę że każda z Was odkryje co dziecku najbardziej odpowiada, bo każde dziecko jest inne
-
My czekamy przynajmniej do lutego z rozrzeszaniem diety
ja chcę znowu iść metoda blw a wówczas dziecko musi sobie radzić lepiej niż karmione że słoiczka
Nie wiem czy to przypadek ale Aniela szła blw i je wszystko, uwielbia warzywa a najbardziej szpinak, brokuły i buraki. Dzisiaj robiłam buraczki do obiadu to zjadła więcej buraków niż ziemniaczków
ciągle dokładkę chciala
Ania95, trzydziecha lubią tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Myślę że do blw to na pewno musi już stabilnie siedzieć. Też bym się z tym aż tak nie spieszyla od pierwszego posiłku.
Werni, nie wiem czy to oznaka gotowości do rozszerzania diety
No tez nie wiem ale już widzę powoli zainteresowanie
Frida91 lubi tę wiadomość
-
IGA.G wrote:My czekamy przynajmniej do lutego z rozrzeszaniem diety
ja chcę znowu iść metoda blw a wówczas dziecko musi sobie radzić lepiej niż karmione że słoiczka
Nie wiem czy to przypadek ale Aniela szła blw i je wszystko, uwielbia warzywa a najbardziej szpinak, brokuły i buraki. Dzisiaj robiłam buraczki do obiadu to zjadła więcej buraków niż ziemniaczków
ciągle dokładkę chciala
Też czekam do lutego 🙂 mam nadzieję, że uda nam się od razu karmić metodą BLW 🙂
IGA.G lubi tę wiadomość
-
To ja to tchórz jestem. Póki się nie wygoilo, to nawet tam nie zajrzałam. Mycie i wszystko na czuja. Z Twojego opisu jestem pewna, że jest za ciasno zszyte. Mąż też wykrył problem na wejściu, ale ja, jak to ja.. Myślałam, że tak ma być. Przy pierwszej próbie, skończyło się tylko na próbie, bo myślałam, że to jeszcze nie ten czas, dlatego nie da się wcale wejść. Ale matoł ze mnie..Vampire wrote:Niezapominajka, zajrzałam tam i widziałam, że jest za mocno zszyte. Lekarz dopiero zapytany powiedział, że trochę się może rozciągnie po powrocie do współżycia. Yhymmm... 😂😂 Spróbowałam i mąż potwierdził problem "na wejściu". 😁 Do urofizjo chodzę do Katarzyny Wysockiej, przyjmuje na magnoliowej, tam gdzie przychodnia preluksacyjna. Rozmasowała mi wszystkie napięcia i tak jak Domi pisze mam uelastyczniać bliznę. Niestety czasu na to brak i mój hajnidek chyba chce żeby matka z ojcem nierobili następnych dzieci. 😂😁 Bardzo sympatyczna kobieta, pracujemy też nad rozejsciem mięśni prostych brzucha.
Ania, mi rozstępy wyskoczyły na tydzień przed porodem, mimo że lekarz na ost USG tak chwalił mój brzuch i skórę i że nic mi nie wyskoczy. Jak ma wyjść to wyjdzie nie ważne co i za ile nakladasz. 😊 Po porodach strzelę sobie lasery (już zaczynam odkładać 😁).
Czy nasze dzieci mają teraz fazę na "tarło"? Mój mi mówi, że pewnie ją brzuszek boli, ale to raczej nie to...🤔Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.

Naturalsik ❤️

Po latach walki 💝 -
nick nieaktualnyO kurde ale sie tych łososi porobiło 😂
Do nas dzis przywędrował bbox fiooooletowy (winogronowy)🤪😍
Wzięłam od razu zapasowe rurki i szczoteczkę No i pokusiłam sie o sztućce. Widelczyk wydaje sie super ale łyżeczka głęboka
Ale co tam mamka sprzedała karton ubranek to poszlo na bbox
Jutro wielki test bidonu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 21:15

Aniela codziennie w żłobku brudzi sporo, Łucja wczesniej ulewala a teraz pluje