Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja 19.02 skończy pół roku więc pewnie tak z tydzień - dwa wcześniej spróbuję z jakąś marchewką czy dynia ugotowana na oarze i zblendowana. Też już jestem tym bardzo podekscytowana ale jeszcze poczekam spokojnie
Moja tez na nas patrzy jak jemy. Ostatnio jedliśmy paluszki a ona wyciągała do nas łapki żeby jej daćW ogóle w sumie na wszystko co trzymamy wyciąga ręce a czasem potrafi i wyrwać coś z ręki korzystając z chwili nieuwagi
werni lubi tę wiadomość
Córeczka 08.2019 ❤️
Synek 10.2022 💙 -
Myszk@ wrote:Ja mam 2 doidy bo raz ze się nie mogłam na kolor zdecydować 🙈 a dwa, ja z tych co ze zmywarki wyciągają tylko czyste 🤫🙊 potwierdzam miseczki i talerzyki z Ikei są spoko, też mamy, żałuję że od razu nie kupiłam 2 kompletów, bo teraz widziałam że zmienili kolorystykę, niestety na gorszą. Sztućce, łyżeczki kupowałam różne, ale widelce używamy te do ciasta 🤷♀️ młodej łatwiej nabić (niż plastikowymi) i manewrować (niż normalnymi dlugimi) ale myślę że każda z Was odkryje co dziecku najbardziej odpowiada, bo każde dziecko jest inne
-
My czekamy przynajmniej do lutego z rozrzeszaniem diety
ja chcę znowu iść metoda blw a wówczas dziecko musi sobie radzić lepiej niż karmione że słoiczka
Nie wiem czy to przypadek ale Aniela szła blw i je wszystko, uwielbia warzywa a najbardziej szpinak, brokuły i buraki. Dzisiaj robiłam buraczki do obiadu to zjadła więcej buraków niż ziemniaczkówciągle dokładkę chciala
Ania95, trzydziecha lubią tę wiadomość
-
Frida91 wrote:Myślę że do blw to na pewno musi już stabilnie siedzieć. Też bym się z tym aż tak nie spieszyla od pierwszego posiłku.
Werni, nie wiem czy to oznaka gotowości do rozszerzania diety
No tez nie wiem ale już widzę powoli zainteresowanieFrida91 lubi tę wiadomość
-
IGA.G wrote:My czekamy przynajmniej do lutego z rozrzeszaniem diety
ja chcę znowu iść metoda blw a wówczas dziecko musi sobie radzić lepiej niż karmione że słoiczka
Nie wiem czy to przypadek ale Aniela szła blw i je wszystko, uwielbia warzywa a najbardziej szpinak, brokuły i buraki. Dzisiaj robiłam buraczki do obiadu to zjadła więcej buraków niż ziemniaczkówciągle dokładkę chciala
Też czekam do lutego 🙂 mam nadzieję, że uda nam się od razu karmić metodą BLW 🙂IGA.G lubi tę wiadomość
-
Vampire wrote:Niezapominajka, zajrzałam tam i widziałam, że jest za mocno zszyte. Lekarz dopiero zapytany powiedział, że trochę się może rozciągnie po powrocie do współżycia. Yhymmm... 😂😂 Spróbowałam i mąż potwierdził problem "na wejściu". 😁 Do urofizjo chodzę do Katarzyny Wysockiej, przyjmuje na magnoliowej, tam gdzie przychodnia preluksacyjna. Rozmasowała mi wszystkie napięcia i tak jak Domi pisze mam uelastyczniać bliznę. Niestety czasu na to brak i mój hajnidek chyba chce żeby matka z ojcem nierobili następnych dzieci. 😂😁 Bardzo sympatyczna kobieta, pracujemy też nad rozejsciem mięśni prostych brzucha.
Ania, mi rozstępy wyskoczyły na tydzień przed porodem, mimo że lekarz na ost USG tak chwalił mój brzuch i skórę i że nic mi nie wyskoczy. Jak ma wyjść to wyjdzie nie ważne co i za ile nakladasz. 😊 Po porodach strzelę sobie lasery (już zaczynam odkładać 😁).
Czy nasze dzieci mają teraz fazę na "tarło"? Mój mi mówi, że pewnie ją brzuszek boli, ale to raczej nie to...🤔Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
nick nieaktualnyO kurde ale sie tych łososi porobiło 😂
Do nas dzis przywędrował bbox fiooooletowy (winogronowy)🤪😍
Wzięłam od razu zapasowe rurki i szczoteczkę No i pokusiłam sie o sztućce. Widelczyk wydaje sie super ale łyżeczka głęboka
Ale co tam mamka sprzedała karton ubranek to poszlo na bbox
Jutro wielki test bidonuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 21:15