Sierpniówki 2019 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi no nieciekawie u Ciebie z tymi chrzcinami🙄
U nas dzień nawet spoko biorąc pod uwagę, że panna spała tylko 3h w 3 ratach. No ale już śpi. Teraz tylko przełożyć do łóżeczka i mieć nadzieję, że się nie obudzi za 20 min 🙂
Mój mąż zasłużył na miano ojca roku - chciał dziś wyparzyc nową strzykawkę przed podaniem syropku🤪😁kayama, werni, Vampire lubią tę wiadomość
-
Domi, nigdy wszystkim nie dogodzisz. Chyba musicie bardziej egoistycznie podejść i pod siebie termin wyznaczyc i osoby, którym zależy to zrobią wszystko, aby przybyć 😉.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2020, 21:56
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny
-
Anhydra wrote:Domi, nigdy wszystkim nie dogodzisz. Chyba musicie bardziej egoistycznie podejść i pod siebie termin wyznaczyc i osoby, którym zależy to zrobią wszystko, aby przybyć 😉.
Największy ból mam o to, że już mi ciuch dotarł i się boję, że Szymi z niego wyrośnie do tego czasu 😂😂😂😂 -
Wiktoria właśnie leży koło mnie i się bawi, śmichy chichy itp. Spala bardzo długo, 2 drzemki długie po szczepieniu chyba, obudziła się wyspana o 22 i teraz nie da się położyć, i trudno się dziwić
Dostała takiej histerii jak położyłam do łóżka że z prędkością światła ja wyjęłam. No i mój się szykuje do spania a ja z nią siedzę
Ciekawe jak długo, o 23 daje butle i spróbuje położyć..
Czy wasze dzieci rozumieją już co mówicie? Bo moja tak. Muszę uwzazac i nie mówić za wcześnie "głodna jesteś pewnie, zaraz damy mleczko" bo jest wrzaskPoza tym patrzy jak pokazuje tu miś ma oczko, tu uszko, przygląda się nawet na takie małe elementy jak jej pokazuje.
-
Mój mąż zostal jakiś czas temu chrzestnym córki mojego brata. Oni mieszkają za granica. Mieli chrzcić w wakacje jak przyjadą do pl, pytaliśmy wielokrotnie o termin bo chcieliśmy zaplanować swój wyjazd wakacyjny. Nie ustalili terminu wiec my sobie zorganizowaliśmy wyjazd. No i oczywiście oni sobie w tym czasie zaplanowali chrzcimy. Wielka draka, ze jedziemy na wakacje, ze powinnismy się dostosować itp. A serio pytałam milion razy czy już maja termin 🙄. Tak się wkurzylam, ze byłam gotowa im odmówić. Ostatecznie zrobili je za pol roku. Ale ubranka nie mieli
Domi, a podali jakiś alternatywny termin?
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Camelia wrote:A moze jakoś zdalnie pracować uda się?
Ja teraz zapierdalam po 23.00 i do ok. 2.00 bo inaczej w dzień nie ma możliwości nawet normalnie kloca wypuścić 😄
O to podobnie jak ja. Wzięłam jeden projekt bo zgłosili się dawni klienci, i dłubie po nocy na komputerze. Też często do 2. Zanim pójdę spać to czasami jest prawie 3 dlatego mimo że mi dziecko ładnie spi to ja się nie wysypiam. Przez prawie całą ciaze nie pracowałam i nawet chętnie wróciłam do swoich zajęć. A co robisz? Jeśli można spytaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2020, 23:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anhydra wrote:My wczoraj byliśmy na szczepieniu Nimenrixem- ot taki prezent z okazji pól roku Syna🤣. Poki co żadnych oznak poszczepiennych nie odnotowalam. No moze trochę bardziej marudny. Olek skonczyl pol roku, wiec Nimenrix niby tylko w jednej dawce.
Edit. Już doczytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 14:58
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Myszk@ wrote:Chimera, dokładnie tak było, wyglądał się, chciał być szczery i uczciwy, teraz wyjechali zarobić, o ironio na wesele i co, 2 mieszkania mają wynajmować żeby przypadkiem kogoś nie zgorszyć?
Wiem, wiem.. To nic nie zmienia, dziecinne.. ale przynajmniej w momencie spowiedzi powie prawdę, nikt się nie czepi i sumienie czysteTyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝